Bebek Beslenmesi Bebeğim sürekli ağlıyor. Kolik hakkında bilgisi olan

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Öncelikle geçmiş olsun canım.Biz çok çektik bu kolik denen şeyden. Bazı çocuklarda süpürge sesi falan iyi geliyor. Eşim çocuğumuz için android programı yapmıştı. Bizde işe yaradı, bir dene istersen canım.
Google play de --> "Kolik Bebe-Bebek Uyutan Sesler " diye aratınca çıkıyor.

Bebeğiniz kolikse gaz damlalarını kesin derim. Onlar daha çok kıvrandırıp ağlatıyor. Birkaç çeşit kullandım benim bebeğimde işe yaramayı bırakın daha çok ağlattı. Akşam 6 gibi başlayıp gece yarısına kadar ağlar uyumaz üstelik beslenmeyi de reddederdi düşünün. Sonra gaz damlası rezene kimyon vs ne varsa kestim. Kendim humana çayı içiyorum. Günde 1 çay kaşığı susam yağı içiyorum ve en önemlisi yaz sıcağıda olsa sıcak su torbasını ayağının altından eksik etmiyorum şu an uyuyor mesela deneyin derim

arkadaşlar merhaba, benim de 2.5 aylık bir oğlum var, doğduğu günden beri ya uyuyor ya ağlıyor diyebilirim, sakin durduğu zaman çok az, ağlamaya başlayınca da yüzü kıpkırmızı gözünden yaş gelene kadar resmen ciyak ciyak ağlıyor. doktor gaz sancısı,3. aydan sonra geçer dedi ama ben artık gaZ sancısı olduğuna inanmıyorum öyle olsa gazını çıkarınca rahatlar ağlaması diner ama maalesef ağlamaya devam ediyor... kolik desem belli saat aralığında değil her saat ağlıyor .. benzer durumda olanlar varsa tecrubelerini paylaşırsalar sevinirim
sünnet ettirin bebeğinizi çişini yaparken çok canı yanıyordur

Arkadaşlar bebeğim 40 yeni çıktı. Sürekli gaz problemi kabızlık var.bnm sütüm ne yapıyorsam arttiramiyorum.dr gaz yapmayan mama verdi.bağırsak düzeni için damla verdi.ama ise yaramıyor. Sabahliyoruz.hiç durmadan bağırıyor. Tecrübeli arkadaşlar çok bitkin haldeyim.önerilerini Zi paylasirsiniz sevinirim
Benimde aynı durum var hangi mamayı kullanıyorsunuz

arkadaşlar merhaba, benim de 2.5 aylık bir oğlum var, doğduğu günden beri ya uyuyor ya ağlıyor diyebilirim, sakin durduğu zaman çok az, ağlamaya başlayınca da yüzü kıpkırmızı gözünden yaş gelene kadar resmen ciyak ciyak ağlıyor. doktor gaz sancısı,3. aydan sonra geçer dedi ama ben artık gaZ sancısı olduğuna inanmıyorum öyle olsa gazını çıkarınca rahatlar ağlaması diner ama maalesef ağlamaya devam ediyor... kolik desem belli saat aralığında değil her saat ağlıyor .. benzer durumda olanlar varsa tecrubelerini paylaşırsalar sevinirim
Benimde bebeğim öyle her saat hatta her saniye ağlıyor kolik diyorum ama kolikde belli saatlerde oluyormuş..bu gazinida çıkarıyor kakasinida yapiyor ama yinede ağlıyor nr yapsam bilemedim :(

Back
X