- 4 Kasım 2016
- 9
- 3
- 1
- 39
- Konu Sahibi almilaHira
-
Ay nolur stres yapma benim kızlarımın hepsi yaptı o onlar için eğlence. Hatta 1. 5 yaşında olan kizim kardeşinin çoraplarını bile çıkartıyordu. Şimdi bıraktı. İnşallah seninki de bırakır. Bi noktada insan sinir oluyor tam hazırlan dışarı çıkayım derken bir bakardım yalın ayak koşturup gelirdi bu seferde evde çorap ara . Hatta markette bile çıkarıyordu. Şimdi hiç yapmıyor .
Heralde kimi cocuk sıkıya gelemiyor benim kizim 5 yasina girecek hala corap giymeyi sevmez ciplak ayakla dolanir bende cok uzuluyorum ama neyapsam fayda etmedi
Sanki benim oglumu anlatmışsınız. Konusamiyordu zorla Külotlu Çorap giydirince çıka çıkaaaa diye kendini paraliyordu. 5 yaşını geçti hâlâ aynı. Çorabı ve kalın kıyafetleri hiç sevmiyor. Dr a sorduk rahat bırakın çocuğu onların kanı hızlı akıyor birşey olmaz dedi.
Aynen doktorlar onemsemiyorlar kendi kendine geçer diyorlar. Açıkta hiç yer birakmadik halılar kilimler orttuk çoğu yere ama altı mermer olunca illaki soğuk çekiyor. Birde hastalıklar hep ayaktan başlıyor doktorlar bile sırtını ayağını sıcak tut yeter diyorlar. Bebekler için çorap tutuculari varmış onlardan alıp deneyen varmi acaba. Bende alıp bi bakicam inşallah.Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de sinirden ağlıyordum. Düşünün çorap giysin diye ayağına hafifçe iğne bile batirdim. Babaannesi bakıyordu evi de sobaliydi. Buz gibi yerlerde corapsiz ve incecik pijamalarla geziyordu. Ayda bir antibiyotik kullandığımız bile oldu. O mermer olan yerleri halifleks filan kaplatsaniz.
Hiçbir Dr bu durumu onemsemiyor bir de. Benimki hâlâ aynı inşallah sizin kızınız düzelir.
Duymadım onu. Bir de onu deneyin. İnşallah işe yarar.Aynen doktorlar onemsemiyorlar kendi kendine geçer diyorlar. Açıkta hiç yer birakmadik halılar kilimler orttuk çoğu yere ama altı mermer olunca illaki soğuk çekiyor. Birde hastalıklar hep ayaktan başlıyor doktorlar bile sırtını ayağını sıcak tut yeter diyorlar. Bebekler için çorap tutuculari varmış onlardan alıp deneyen varmi acaba. Bende alıp bi bakicam inşallah.
Hiç bişey yapmadım. Yapacak bişey bulamadım çünkü. Arada bi giydirirdim yine çıkarırdı. Uykuya dalıncaya kadar kendi haline bikariyordum.Cevabiniz içim teşekkür ederim. Aynı dediğiniz gibi alışveriş marketinde dışarda bebek arabasinda her yerde çıplak ayak. İnsanlar bana bakıyor dik dik nasıl bi anne çocuğunu bu soğukta giydirmez diye.
Peki siz özel bişey yaptiniz mi yoksa hiçbişey yapmadan mi gecti
Ben giydiriyor um onlar çıkarıyor ben giydirmekten biktim onlar çıkarmaktan bikmadi hep hastalar umutları deil biri 7 diğeri 2yasinda arkami dönünce o çorap hoop çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?