• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim sürekli uyuyor emmek istemiyor

Bundan kullanabilirsin canim bu da meme reddini önlüyor. Ama sik emzirmeyi ihmal etme gerekirse burnunu topuklarına sık uyandir. Emzirdikten sonra desteklemek amaçlı bunla verebilirsin
Ben bundan aldım ama kullanamadım sanırım ben beceremedim eds yöntemi ile devam ediyorum şu anlık ama ihtiyacım olursa bunu da deneyeceğim sağol canım

Artık ısrarla emzirmeye çalışıyorum uyusa bile yatağına yatıyorum zaten kalkıyor kendi çünkü emmek istiyor o zaman emzirmeye devam ediyorum emzirme bölünse bile devam ediyorum
Evet böyle devam edin lütfen ememiyor diye biberon vermeyin biberona alışan bebek bir daha asla emmek istemiyor

Her gün yeni bişey deniyorum kendimi o kadar tecrübesiz hissediyorum ki sürekli emziriyorum artık mamayı bıraktım şu anlık enjeksiyon ile eds yapmaya başladım bence faydası oluyor emmesi değişti bayağı. Emzirme sıklığını arttırırsam sanırım biraz daha süreci yönetmiş olacağım. Birde gece yatırması da ayrı dert uyumuyor zorla emzikle uyuyor ancak meme ağzında uyumak istiyor çünkü benimde boynum koptu artık eğilmekten
Bana emzirme danışmanım yatarak emzirmemi söylemişti. Akış daha iyi olur hem sen dinlenmiş olursun demişti. Denemediyseniz deneyin duyan herkes karşı çıkmıştı çocuğu öldürürsün diye dikkatli olmak lazım tabii

Her gün yeni bişey deniyorum kendimi o kadar tecrübesiz hissediyorum ki sürekli emziriyorum artık mamayı bıraktım şu anlık enjeksiyon ile eds yapmaya başladım bence faydası oluyor emmesi değişti bayağı. Emzirme sıklığını arttırırsam sanırım biraz daha süreci yönetmiş olacağım. Birde gece yatırması da ayrı dert uyumuyor zorla emzikle uyuyor ancak meme ağzında uyumak istiyor çünkü benimde boynum koptu artık eğilmekten
Bir de kendinizi lütfen yetersiz hissetmeyin. Hepimiz aynı yollardan geçtik. 1-2 ay sonraki gündeminiz bambaşka olacak olabildiğince sevin bebişinizi tentene temas yapın birlikte duşa girin öyle emzirin odanın ısısını ayarlayıp çıplak bir şekilde göğüsünüzde uyutun. Kafanızı didikleyen tiplerden uzak durun anneniz olsa bile☠️ 25 gün annem kaldı yanımda ve ben sağarak vermek zorunda kaldım emziremedim çünkü o kadar çok konuştular ki tepemde. Ne zaman annemi yolcu ettim memlekete gönderdim o gün sadece memeye döndüm. Biraz da psikolojik emzirme süreci o yüzden benim oğlum/kızım emecek doyacak büyüyecek oynayacak diye manifestleyin. Aynı yollardan geçtiğim için çok iyi anlıyorum sizi.

Bir de kendinizi lütfen yetersiz hissetmeyin. Hepimiz aynı yollardan geçtik. 1-2 ay sonraki gündeminiz bambaşka olacak olabildiğince sevin bebişinizi tentene temas yapın birlikte duşa girin öyle emzirin odanın ısısını ayarlayıp çıplak bir şekilde göğüsünüzde uyutun. Kafanızı didikleyen tiplerden uzak durun anneniz olsa bile☠️ 25 gün annem kaldı yanımda ve ben sağarak vermek zorunda kaldım emziremedim çünkü o kadar çok konuştular ki tepemde. Ne zaman annemi yolcu ettim memlekete gönderdim o gün sadece memeye döndüm. Biraz da psikolojik emzirme süreci o yüzden benim oğlum/kızım emecek doyacak büyüyecek oynayacak diye manifestleyin. Aynı yollardan geçtiğim için çok iyi anlıyorum sizi.
Sormayın aile büyükleri destek olduğunu sanarken iyice psikolojik olarak süreci zorlaştırıyor. Kayınvalidem var şu anda emzirirken izliyor emiyormu diye mama verirken yorum yapıyor ben kendimi daha kötü hissediyorum. Annem ayrı dert bunalım takılıyor. 40 çıkana kadar yalnız bırakmayız diyorlar bir de. Gelen giden de eksik olmuyor şu an kimseyi istemediğim bir dönemdeyim. Sadece bebeğimle ilgilenmek istiyorum ama olmuyor işte. Sütüm artsın diye takviye alıyorum sadece tek yaptığım o işte.

Bana emzirme danışmanım yatarak emzirmemi söylemişti. Akış daha iyi olur hem sen dinlenmiş olursun demişti. Denemediyseniz deneyin duyan herkes karşı çıkmıştı çocuğu öldürürsün diye dikkatli olmak lazım tabii
Bunu denemedim ama deneyeceğim. Aslında bende riskli buluyorum uykum hassas ama olurda yorgun düşersem diye de endişe ediyorum

Back
X