- 2 Aralık 2021
- 14
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Masalm0606
-
Ya aslında bebekler uyur.. karnı açıkmaz agrısı olmaz altı da temizse uyur.. ama gözlemle canım ateş vs bakMerhaba, bebeğim 2 aylık dünden beri sesinde kısılma oldu ateş yok huysuzluk yok ama sürekli uyumaya başladı acıkınca uyanıyor mama yiyip uyuyor. Birkaç gün önceye kadar da bu kadar uyumazdı sürekli ağlardı zaten. acaba atak dönemi bitti de normal akışına mı döndü yoksa hasta mı oluyor yardımmmm ??
Ateşini kontrol ediyorum sürekli ama normal derecedeYa aslında bebekler uyur.. karnı açıkmaz agrısı olmaz altı da temizse uyur.. ama gözlemle canım ateş vs bak
Doktor kontrolunuz ne zamanAteşini kontrol ediyorum sürekli ama normal derecede
Doktor kontrolunuz ne zaman
Sarilik olabilir mi baktirdiniz mi bebekler sariliksa surekli uyur 2 saat arayla emzirmen gerekir.gece de uyandirip uyandirip emzirmen lazim..önce sarilik degelerlerina baktir tabikiMerhaba, bebeğim 2 aylık dünden beri sesinde kısılma oldu ateş yok huysuzluk yok ama sürekli uyumaya başladı acıkınca uyanıyor mama yiyip uyuyor. Birkaç gün önceye kadar da bu kadar uyumazdı sürekli ağlardı zaten. acaba atak dönemi bitti de normal akışına mı döndü yoksa hasta mı oluyor yardımmmm ??
Mükemmel bebek tanımı gibi maşallah:)Benim oğlum uykuyu çok seven bi bebekti. 6 aylık olana kadar öyle rahat ettirdi ki beni. Uyanır 2 saat sonra tekrar uyurdu. Acıkınca uyanırdı karnı doyar biraz zaman geçer geri uyurdu. Gece sabaha kadar uyurdu. Aman uyusun bi sıkıntısı olsa zaten uyumaz. Ağlar durmaz uyuyamaz.
PazartesiDoktor kontrolunuz ne zaman
Sarılık dönemini geçmemiş midir? 2 aylık bebek çünkü 2 saatte bir doyuruyorumSarilik olabilir mi baktirdiniz mi bebekler sariliksa surekli uyur 2 saat arayla emzirmen gerekir.gece de uyandirip uyandirip emzirmen lazim..önce sarilik degelerlerina baktir tabiki
Ay inşallah uykuyu seven bir çocuk olduğu için bu durumdadır önceden böyle olmayınca insanı endişeleniyor bir de sesi kısılınca hastalık belirtisi mi diye korktum ya da atak dönemini atlattı da düzene mi girdi bilemiyorum kiBenim oğlum uykuyu çok seven bi bebekti. 6 aylık olana kadar öyle rahat ettirdi ki beni. Uyanır 2 saat sonra tekrar uyurdu. Acıkınca uyanırdı karnı doyar biraz zaman geçer geri uyurdu. Gece sabaha kadar uyurdu. Aman uyusun bi sıkıntısı olsa zaten uyumaz. Ağlar durmaz uyuyamaz.
Yarına aldır randevu gününüPazartesi
Benim oğlum 3ncü ayi bitene kadar sarılıktıSarılık dönemini geçmemiş midir? 2 aylık bebek çünkü 2 saatte bir doyuruyorum
Evet öyleydi gerçekten taa ki diş çıkarana kadarMükemmel bebek tanımı gibi maşallah:)
Eğer içiniz rahat değilse doktora danışın mutlaka. Ama güzel bi düzen oluşmuştur belki.Ay inşallah uykuyu seven bir çocuk olduğu için bu durumdadır önceden böyle olmayınca insanı endişeleniyor bir de sesi kısılınca hastalık belirtisi mi diye korktum ya da atak dönemini atlattı da düzene mi girdi bilemiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?