Çocuk Hastalıkları Bebeğim sürekli uyuyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Masalm0606

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2021
14
0
1
27
Merhaba, bebeğim 2 aylık dünden beri sesinde kısılma oldu ateş yok huysuzluk yok ama sürekli uyumaya başladı acıkınca uyanıyor mama yiyip uyuyor. Birkaç gün önceye kadar da bu kadar uyumazdı sürekli ağlardı zaten. acaba atak dönemi bitti de normal akışına mı döndü yoksa hasta mı oluyor yardımmmm ?? 😟

Merhaba, bebeğim 2 aylık dünden beri sesinde kısılma oldu ateş yok huysuzluk yok ama sürekli uyumaya başladı acıkınca uyanıyor mama yiyip uyuyor. Birkaç gün önceye kadar da bu kadar uyumazdı sürekli ağlardı zaten. acaba atak dönemi bitti de normal akışına mı döndü yoksa hasta mı oluyor yardımmmm ?? 😟
Ya aslında bebekler uyur.. karnı açıkmaz agrısı olmaz altı da temizse uyur.. ama gözlemle canım ateş vs bak

Benim oğlum uykuyu çok seven bi bebekti. 6 aylık olana kadar öyle rahat ettirdi ki beni. Uyanır 2 saat sonra tekrar uyurdu. Acıkınca uyanırdı karnı doyar biraz zaman geçer geri uyurdu. Gece sabaha kadar uyurdu. Aman uyusun bi sıkıntısı olsa zaten uyumaz. Ağlar durmaz uyuyamaz.

Sarilik olabilir mi baktirdiniz mi bebekler sariliksa surekli uyur 2 saat arayla emzirmen gerekir.gece de uyandirip uyandirip emzirmen lazim..önce sarilik degelerlerina baktir tabiki

Benim oğlum uykuyu çok seven bi bebekti. 6 aylık olana kadar öyle rahat ettirdi ki beni. Uyanır 2 saat sonra tekrar uyurdu. Acıkınca uyanırdı karnı doyar biraz zaman geçer geri uyurdu. Gece sabaha kadar uyurdu. Aman uyusun bi sıkıntısı olsa zaten uyumaz. Ağlar durmaz uyuyamaz.
Mükemmel bebek tanımı gibi maşallah:)

Sarilik olabilir mi baktirdiniz mi bebekler sariliksa surekli uyur 2 saat arayla emzirmen gerekir.gece de uyandirip uyandirip emzirmen lazim..önce sarilik degelerlerina baktir tabiki
Sarılık dönemini geçmemiş midir? 2 aylık bebek çünkü 2 saatte bir doyuruyorum

Ay inşallah uykuyu seven bir çocuk olduğu için bu durumdadır önceden böyle olmayınca insanı endişeleniyor bir de sesi kısılınca hastalık belirtisi mi diye korktum ya da atak dönemini atlattı da düzene mi girdi bilemiyorum ki

Sarılık dönemi geçmemiş olmabilir.
ayrıca sarılığın ilk zamanalrda olma durumu da yok benim anneannem 65 yaşında sarılık geçirdi olabilir aynı ona dikkat edin.
bebekler uyur çok normal ama ses kısıklığı ya çok ağlamaktan yada usutmekten olabilir dün gecede söylemiştim.
bugün yarın takip edin olmazsa muayeni zamanını beklemeyin doktora gidin.

Sarılık dönemini geçmemiş midir? 2 aylık bebek çünkü 2 saatte bir doyuruyorum
Benim oğlum 3ncü ayi bitene kadar sarılıktı :( hatta ben oglumu esmer heralde yada kumral tenli diyordum 4ncu aydan sonra tamamen sarilik bitti demekki cunku bembeyaz bi oglum oldugunu anladim resimlerden belli oluyor simdi .
sarilik dönemi uzayabilir tabiki insalahh degildir insalah uykuyu seven bebektir..2 saatte bir doyuruyosan iyi yinede doktora daha erken gotur istersen..

Ay inşallah uykuyu seven bir çocuk olduğu için bu durumdadır önceden böyle olmayınca insanı endişeleniyor bir de sesi kısılınca hastalık belirtisi mi diye korktum ya da atak dönemini atlattı da düzene mi girdi bilemiyorum ki
Eğer içiniz rahat değilse doktora danışın mutlaka. Ama güzel bi düzen oluşmuştur belki.

Back
X