Bebeğim sütümü kusuyorrr

Kplnsln

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2023
4
1
1
33
Bebeğim 20 günlük sütüm hala çok az geliyor ve mama veriyorum. Mamada kusma olmuyor ama emdiği zaman hemen kusuyor aynı sorunu yaşayanlar var mı?

Aşırı derece tüketmiyorum her yemeğe attığımız kadar baharat kullanıyorum. Acıylada çok aram yok zaten yediğime dikkat de ediyorum aslında

Bebeğinizi emzirirken pozisyonunuz açılı olsun. Emdikten sonra en az 15 dk dik tutun. Sütünüz az değildir. Mutlaka onun midesine uygun geliyordur. Mama vermeden önce meme verirseniz sütünüz daha da çoğalır. Ne kadar çok uyarım o kadar çok üretim. Şayet siz mama verip bi de ardından kendiniz emziriyorsanız minicik midesine fazla geliyor olabilir🌸

Bebeğinizi emzirirken pozisyonunuz açılı olsun. Emdikten sonra en az 15 dk dik tutun. Sütünüz az değildir. Mutlaka onun midesine uygun geliyordur. Mama vermeden önce meme verirseniz sütünüz daha da çoğalır. Ne kadar çok uyarım o kadar çok üretim. Şayet siz mama verip bi de ardından kendiniz emziriyorsanız minicik midesine fazla geliyor olabilir🌸
Aslında yazdığınız herşeyi uyguluyorum. Mama öncesi bir saat emziriyorum sonra sindirmesini bekliyorum dik konumda ama birden atıyor. Sağım yapıyorum sütüm ne kadar geliyor diye şu ana kadar en fazla 60 cc sütüm geldi maalesef oda bebeğimi doyurmuyor 😔 tavsiyeleriniz için teşekkür ederim 🌺

Aslında yazdığınız herşeyi uyguluyorum. Mama öncesi bir saat emziriyorum sonra sindirmesini bekliyorum dik konumda ama birden atıyor. Sağım yapıyorum sütüm ne kadar geliyor diye şu ana kadar en fazla 60 cc sütüm geldi maalesef oda bebeğimi doyurmuyor 😔 tavsiyeleriniz için teşekkür ederim 🌺
Rica ederim ama nolur sütüne güven. Benim 30 cc bile dolmazdı ki sonra öğrendim makinenin sağdığıyla bebek bir değilmiş onu asla ölçüt alma. Süt için su, uyku, huzur, güzel beslenme çok önemli. Bir de dut kürü yapabilirsin bunun sayesinde benim sütüm artmıştı. Aktardan alacağın kuru dutu (5-6 tatlı kaşığı) 10 dk kısık ateşte suda haşla . Suyunu iç dutlarını ye. Yemeklerine kimyon koyarsan mesela gaz azalır. Aylık kontrolünü yapan doktora bu durumu ilettiğinde ne dedi? Bence ona söylesen belki alerjisel durumlar olabilir.

Back
X