Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kizlar bebegim karnimda ters dönmüş kafası şimdi yukarda tamda ğöğsümün alt kismina denk geliyo ve canim aciyo muhtemelen kafasindan aciyo başına böyle bi durum gelen oldu mu nasil döner acaba
Bende aynı sorundan muzdaribim. Tam kaburgamin altına abaniyor. Canım çok yanıyor. Benim 2 3 aydan beridir böyle. Dönmeyecek galiba. Benim ki kesin sezeryan da. Belki döner senin bebisin. Kesme ümidini. :)
36 37.haftaya kadar zaman var, telaşlanmayın.
Bir arkadaşımın bebeği 35 de ters döndü, doktoru bir daha doğum pozisyonuna gelmez dedi ama 37 de şeklini aldı bebiş.
Erken doğum pozisyonu alması iyi değil zaten . Kızım 29 da doğum pozisyonundaydı yola erken girdi iki ay kıpırdamadan yatmak zorunda kaldım. Doktorlar sancı anında bile dönebileceğini söylüyor . Çok zamanın var döner inşlh
Merhaba kizlar bebegim karnimda ters dönmüş kafası şimdi yukarda tamda ğöğsümün alt kismina denk geliyo ve canim aciyo muhtemelen kafasindan aciyo başına böyle bi durum gelen oldu mu nasil döner acaba
36 37 haftaya kadar ters durmasi normal.38 haftadan sonra donmesse sıkıntı.büyük ihtimalle doktor sezaryen diyecektir. benim bebegim 39 haftaya kadar tersti. doktorum sezaryen dedi tabi ilk once makat dogumu deneriz belki dogurabilirsin dedi tabi makat dogumun riskleri cok fazla ve korktum..lk dogumum normal oldugu icin sezaryen olmayi istemedim. gece gündüz bebegimle konustum. internetten bebegi döndürecek hareketler buldum bi tanesini denedim. hangisi işe yaradı bilmiyorum ama bebegim 39 hafta 5 Günlükken döndü. ve doktorum direk yatış verdi cok şükür 10 gün önce ikinci bebegimi dünyaya getirdim. daha zamaniniz var döner merak etmeyin
Oohoo içinde daha 40 takla atar 1 saat aralıkla makat baş olan var bide haftan çok erken daha .seni rahatsız eder sürekli dik durcan artık yoksa nefes alamiyosun ama bebis rahat :) çok normal bi durum yani