Canim insalah döner bazi bebiler dönemio aynen tombis olduklari icin yer daralio. Benim kiz dönmedi daha dogrusu dönemedi hastanede akapunktur bile denediler. Sonra 33. Haftada acilmam oldu mecbur sezeryana aldilar. Normal dogum riskliydi
33demi dogum yaptiniz neden erken acilma oldu bi rahatsizlik falanmi gecirdiniz benim ilk bebekte yuksek tansiyondan erken oldu ama 36da yaptim ikinci hersey yolundaydi 39da dogurdum bu nasil olcak bakalim
Insallah doner sanki bu ara yan pozisyonda hissediyorum sag tarafta kafasi sol tarafimda aysklari acaba yavas yavas doncekmi cevremdekiler daha erken 35.haftaya kadar donmezse sezeryan olabilir diyorlar
Benim bebişimde ters duruyor 28+6 dayım, doktorum 37. haftaya kadar beklediklerini . 37. haftadan sonra bebeğin dışkısını yaparak yutma tehlikesinin olduğunu bu riski almamamız gerektiğini bu sebeple 38. haftada sezeryanla doğumun gerçekleşmesi gerektiğini söyledi. Bende endişeleniyorum acaba dönmezse nasıl olacak diye, ben normal doğum istiyordum. Tabii sağlıklı gelmesi en önemlisi ama sezeryan son seçeneğimdi
Benim bebişimde ters duruyor 28+6 dayım, doktorum 37. haftaya kadar beklediklerini . 37. haftadan sonra bebeğin dışkısını yaparak yutma tehlikesinin olduğunu bu riski almamamız gerektiğini bu sebeple 38. haftada sezeryanla doğumun gerçekleşmesi gerektiğini söyledi. Bende endişeleniyorum acaba dönmezse nasıl olacak diye, ben normal doğum istiyordum. Tabii sağlıklı gelmesi en önemlisi ama sezeryan son seçeneğimdi
Dün 1 yaşında oğlu olan bir anne ile konuşma fırsatı buldum onlar 41 haftaya kadar dönmesini beklemişler dönmeyince sezeryan ile dünyaya gelmiş bebiş. Tabii doktorun diyecekleri çok önemli. Her bebeğin gelişimi farklı oluyor. Riskli bir durum olursa benim için doktorun diyeceği ön planda olacak.
İnşallah bebeklerimiz mutlu ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirler.