Bebeğim ultrasonda 10 gün geri :(

ilsec

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2010
267
45
123
Trabzon
Arkadaşlar son adet tarihime göre 31 haftamdayım. Bu zamana kadar herşey güzel gidiyordu. Ben bu ay ilaçlarımı düzgün içmedim keşke içseydim. Bebeğim ultrason ölçümünde 10 gün gerilediği görüldü. Şuan beslenmeme ilaçlarıma çok dikkat ediyorum. 10 gün sonra tekrar ölçüm yapılacak o zamana durum düzelmiş olur mu ? Başına böyle bişey gelen varmı ? Bebeğim çok aşşağıdaymış risk grubundaymışım Devlette çalışıyorum 32. haftamda hemen izine ayrılıp yatak istirahati alacağım

Canım doktorlar iki hafta ileri geri sorun olmadığinu söylüyorlar. Benim bebegimin bacak boyu bir hafta geri iki doktor normal dedi. Sikma canini ins birsey olmaz.

Canımm seni uzun zamandır takip eediyorum ilk aşılamamda çok destek olmuştun hepte jylesin herkese ilgilisin
İlkinde ohss oldum kabus gibiydii
şimdi 2. Sonucunu bekliyorum

çok üzüldüm yazdıklarına epey olmuş yazalı inşallah bebeğinde sende iyisindir allah sağlıkla kucağı6a almayı nasip etsin inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…