Bence başka doktorada görün. Sanırım normal doğum yapmak istiyorsun, bazi sezeryan yapmak isteyen doktorlar bj tarz konisabiliyor. Ablama israrla bebegin cok iri sezeryan yapmaliyiz dediler,ablam doktor degistirdi ve kesinlikle normal istiyorum dedi ve yeğenim normal dogumla 3250 doğdu, yani öyle iride değilmiş, hep ticari kaygilarSlm annler. Ben 27+5 haftalikken dr gittim ve ultrasona göre Bebegim 30+5 haftalik. Dr bebegin cok kilolu boyle giderse doguramayacağımı söyledi. Çok endişeliyim. Yemeğe hic bir sekilde düşkünlüğüm yok zoraki yiyen biriyim. Gebeligim boyunca sadece 3 kilo aldm. Sizce normal bi durum mu.?
Simdiden tskler
Hakkınızı helal edin.
Canm bnm annem,4.5 , 5 ve 6 kilo doğum yapmis kardeşlerini hem de normal doğumla sen başka bir doktora da görün bazi doktorlar özellikle yapiyor bunu sezeryan içinBence başka doktorada görün. Sanırım normal doğum yapmak istiyorsun, bazi sezeryan yapmak isteyen doktorlar bj tarz konisabiliyor. Ablama israrla bebegin cok iri sezeryan yapmaliyiz dediler,ablam doktor degistirdi ve kesinlikle normal istiyorum dedi ve yeğenim normal dogumla 3250 doğdu, yani öyle iride değilmiş, hep ticari kaygilarhem 4500 kiloyu doğuruyor millet hatta burda 6500 diyeni gördüm. O yüzden bence korkma baska doktorlara da danış
Yemeğe düşkünlükle çok alakası yok bence bebeğin iriliğinin. eğer doktorunuza güveniyorsanız sıkıntı yapmayın o doğuramazsınız diyorsa ki sizin kemik yapınızı, bebeğin anne karnında duruşunu vs bildiği için demiştir böyle bir şeyi. Memnunsanız eğer değiştirmeyin derim. Benim fikrimSlm annler. Ben 27+5 haftalikken dr gittim ve ultrasona göre Bebegim 30+5 haftalik. Dr bebegin cok kilolu boyle giderse doguramayacağımı söyledi. Çok endişeliyim. Yemeğe hic bir sekilde düşkünlüğüm yok zoraki yiyen biriyim. Gebeligim boyunca sadece 3 kilo aldm. Sizce normal bi durum mu.?
Simdiden tskler
Hakkınızı helal edin.
Evet normal doğum yapmak ıstiyorum. Ilk Gebeligim olduğu için pek bi fikrim yok. Verdiginiz bilgi için cok teşekkür ederim.Bence başka doktorada görün. Sanırım normal doğum yapmak istiyorsun, bazi sezeryan yapmak isteyen doktorlar bj tarz konisabiliyor. Ablama israrla bebegin cok iri sezeryan yapmaliyiz dediler,ablam doktor degistirdi ve kesinlikle normal istiyorum dedi ve yeğenim normal dogumla 3250 doğdu, yani öyle iride değilmiş, hep ticari kaygilarhem 4500 kiloyu doğuruyor millet hatta burda 6500 diyeni gördüm. O yüzden bence korkma baska doktorlara da danış
En kısa zamanda baska dr. a danışıcam. TsklerCanm bnm annem,4.5 , 5 ve 6 kilo doğum yapmis kardeşlerini hem de normal doğumla sen başka bir doktora da görün bazi doktorlar özellikle yapiyor bunu sezeryan için
Fikriniz icin tesekkur ederim. Fakat kemik yapima falan bakmadı. Sadece böyle giderse doğuramazsin. Diyet yap dedi. Zaten zor yiyen biriyim neyin diyetini yapicam ki. Şaştım kaldim.Yemeğe düşkünlükle çok alakası yok bence bebeğin iriliğinin. eğer doktorunuza güveniyorsanız sıkıntı yapmayın o doğuramazsınız diyorsa ki sizin kemik yapınızı, bebeğin anne karnında duruşunu vs bildiği için demiştir böyle bir şeyi. Memnunsanız eğer değiştirmeyin derim. Benim fikrim
Slm annler. Ben 27+5 haftalikken dr gittim ve ultrasona göre Bebegim 30+5 haftalik. Dr bebegin cok kilolu boyle giderse doguramayacağımı söyledi. Çok endişeliyim. Yemeğe hic bir sekilde düşkünlüğüm yok zoraki yiyen biriyim. Gebeligim boyunca sadece 3 kilo aldm. Sizce normal bi durum mu.?
Simdiden tskler
Hakkınızı helal edin.
En guzel dogum sekli eminim ki normal dogumdur hala donup durup acaba normalde olabilir miydi demeden duramiyorum ama 4 kilo bebek gercekten iri oluyor bizim icin hayirlisi buymusBen deperiprenses in dediğini diyecektim.Gebelik şekerinize bakıldı mı?Ayrıca siz ve eşinizin yapısı nasıl sonuçta iri anneden yada iri babadan iri bebek olması normal.Bir de bu haftalarda bu şekilde önden gitmeler olabilir farklı bir ultrason cihazına girseniz belki de normal gidişatlı gözükecek başka bir görüş almakta yarar var doğuramazsın diye birşey yok eğer çatınız darsa bebeğiniz de iriyse doğuramazsınız ama şimdi doktorlar maalesef sürekli ilgi vermek yerine sezeryanla bebeği alıp yarım saatte herşeyi çözmeye çalışıyorlar.
Ben doğum sancısı çekerken başka bir bayan daha vardı yanımda onun nstde sancıları hiç çıkmıyordu benimse doğum sancılarım başlamıştı ara ara yokluyordu.3-4 saat sancı çektim gidip gelip açılmalarımı kontrol ettiler sonra bir baktım yanımdaki kadını götürüryorlar yarım saat sonra bebeğiyle geldi yanıma bi 10 saat daha sancı çektim ben gelip gidip kontrol de edildim sürekli sonuçta ben normal doğum yaptım ama diğeri hem çok fazla emek harcamadan yapıldı hem de kimse yorulmadı doktorlar o yüzden bu yöntemi tercih ettirmeye çalışıyorlar çabanızı takdir ettim eğer gidişat normalse her zaman normal doğum yapmayı tercih edin ayağa da çok çabuk kalkarsınız kilolarınızı çabuk verirsiniz vs bir sürü artısı var.Ben 3 tane normal doğum yaptım kararım dan pişman değilim.Rabbim sağ sağlim kucağıınıza bebişlerinizi almayı nasip etsin inşallah E Ebrum72periprenses
Oncelikle guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim. ALLAH evlatlarinizi size bağışlasın acısını gostermesin. Gebelik sekerime bakıldı. Şekere rastlanmadi. Bide bende esimde öyle iri yapili değiliz. Ben 1.70 boyunda 61 kiloyum satıma göre 29 haftaligim. Ve sadece 3 kilo aldim. Disardan bakanlar hamile oldugumu bile anlamıyorlar. Hatta cevremdekiler bana bebek gelismiyor küçük kalmis diyorlar. ( tabiki onların dediklerini kafama takmiyorm koca kari yorumlari sonuctaBen deperiprenses in dediğini diyecektim.Gebelik şekerinize bakıldı mı?Ayrıca siz ve eşinizin yapısı nasıl sonuçta iri anneden yada iri babadan iri bebek olması normal.Bir de bu haftalarda bu şekilde önden gitmeler olabilir farklı bir ultrason cihazına girseniz belki de normal gidişatlı gözükecek başka bir görüş almakta yarar var doğuramazsın diye birşey yok eğer çatınız darsa bebeğiniz de iriyse doğuramazsınız ama şimdi doktorlar maalesef sürekli ilgi vermek yerine sezeryanla bebeği alıp yarım saatte herşeyi çözmeye çalışıyorlar.
Ben doğum sancısı çekerken başka bir bayan daha vardı yanımda onun nstde sancıları hiç çıkmıyordu benimse doğum sancılarım başlamıştı ara ara yokluyordu.3-4 saat sancı çektim gidip gelip açılmalarımı kontrol ettiler sonra bir baktım yanımdaki kadını götürüryorlar yarım saat sonra bebeğiyle geldi yanıma bi 10 saat daha sancı çektim ben gelip gidip kontrol de edildim sürekli sonuçta ben normal doğum yaptım ama diğeri hem çok fazla emek harcamadan yapıldı hem de kimse yorulmadı doktorlar o yüzden bu yöntemi tercih ettirmeye çalışıyorlar çabanızı takdir ettim eğer gidişat normalse her zaman normal doğum yapmayı tercih edin ayağa da çok çabuk kalkarsınız kilolarınızı çabuk verirsiniz vs bir sürü artısı var.Ben 3 tane normal doğum yaptım kararım dan pişman değilim.Rabbim sağ sağlim kucağıınıza bebişlerinizi almayı nasip etsin inşallah E Ebrum72periprenses
Amin canm sana da İNŞALLAHRabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
Bence de kesinlikke başka bir doktora önce normal muayenenizi olun dhaa sonra da durumu açıklayın görüş alın. Ben de 28. Haftadayım 2,5 kilo aldım sadece bana da herkes sen zayıflamışsın sanki diyor ama doktorum bebeğin kilosu ideal sen almamışsın sadece bebek beslenmiş diyor. Sezaryene yönlendirmek için doktorlar böyle şeyler yapıor ama zaten çatı muayenesi 35. Haftada yapılıyor. Bir de normal doğuramazsın demesi için de oldukça erken. Hep duyduğum çatıdan korkutamazlarsa 37. Haftafa başka şeylerle korkutuyorlar. Bebeğiniz sağ salim gelsin de sezaryen olur korkmayın yine de. Ben de normalde ısrarcıydım birlaç gündür şüpheye düştüm. /:Oncelikle guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim. ALLAH evlatlarinizi size bağışlasın acısını gostermesin. Gebelik sekerime bakıldı. Şekere rastlanmadi. Bide bende esimde öyle iri yapili değiliz. Ben 1.70 boyunda 61 kiloyum satıma göre 29 haftaligim. Ve sadece 3 kilo aldim. Disardan bakanlar hamile oldugumu bile anlamıyorlar. Hatta cevremdekiler bana bebek gelismiyor küçük kalmis diyorlar. ( tabiki onların dediklerini kafama takmiyorm koca kari yorumlari sonuctaama dr da öyle diyince cok sasirdim dogrusu
Oncelikle guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim. ALLAH evlatlarinizi size bağışlasın acısını gostermesin. Gebelik sekerime bakıldı. Şekere rastlanmadi. Bide bende esimde öyle iri yapili değiliz. Ben 1.70 boyunda 61 kiloyum satıma göre 29 haftaligim. Ve sadece 3 kilo aldim. Disardan bakanlar hamile oldugumu bile anlamıyorlar. Hatta cevremdekiler bana bebek gelismiyor küçük kalmis diyorlar. ( tabiki onların dediklerini kafama takmiyorm koca kari yorumlari sonuctaama dr da öyle diyince cok sasirdim dogrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?