Bebek Beslenmesi bebeğim uyanıkken hiç bir şey yapamıyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

dogan_75

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
261
16
318
50
1.5 aylık bebeğim var. sürekli ağlıyor. gazını alıyoruz şurubunu içince rahatlıyor. onun dışında sütüm az. mama da veriyorum. ona rağmen ağlması hiç bitmiyor. iştahlı ama yediğini bir miktar kusuyor. kilo alımı normal.. mamadan sonra da bas bas bağırıyor bitti diye. koltuğa 5 dk koyamıyoruz hemen ağlıyor.eşimle geceden beri sallaya sallaya kollarımız koptu. kucakta şarkı söylersek ya da sallarsak susuyor.bide mememde oyalanmayı seviyor. o yüzden sütüm birikmiyor.kırkı çıksın düzelir dediler bişey farketmedi. uyuduğunda ne iş yapabilirsem yapıyorum..napcam şaşrdım aynı sorunu olan var mı ne yapıyorsunuz akıl verin hele..

Kolik olabilir mi? Bi rahatsizlik yuzunden aglamadigindan eminsen dr a fln goturduysen endiselenme..ben yemek yemeye bile vakit bulamiyordum yapacak birsey yok..sabret.birde buyukler geyrek batmasi mi ne diyor dr lar boyle bsey yok desede olabilir bilen bir buyugune baktir..bi gece kizim surekli agliyordu annem geyregi batmis dedi duzeltti ve bebegim sakinlesti..ayrica nazarda olabilir bebegini bol bol oku nazardan nasil korunacagini arastir.nazar haktir ve bebekler cok etkilenir..son olarak bir dr la beraber saglik sikintisi olmadigina emin olmalisin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…