Bebek Beslenmesi bebeğim uyku dısında emmmiyor☹️

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Nihal kartal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2017
5
0
1
32
Merhabalar,
4. ayı bıtırıcek guzelce emen kızım arrtık mememi sadece uyurken emıyor . Eskısı gıbı emermı yoksa bırakırmı basına bole durum gelen varsa lutfen yardımcı olsun

Ben ne cektim kizimda uyku disinda emmezdi uyuturdum sirf emzirmek icin uyanikken zorla feryad figan yatarak emerdi 6 aylikken tamamen birakti zatrn

Kritik bir ay canim 3 4 aylikken birakma cabasina giriyorlar elinden geldikce pes etme birakmaz insallah hoplat ziplat emzir her zamankinden farkli sekillerde dene sessiz bir ortamda dene duş al oyle dene malum yaz ayi terliyoruz koku onlari etkiliyormus

Peki gun icinde hicmi emmiyor

Kritik bir ay canim 3 4 aylikken birakma cabasina giriyorlar elinden geldikce pes etme birakmaz insallah hoplat ziplat emzir her zamankinden farkli sekillerde dene sessiz bir ortamda dene duş al oyle dene malum yaz ayi terliyoruz koku onlari etkiliyormus

Peki gun icinde hicmi emmiyor
gun ıcındede uyudugunda ve yenı uyandıgında emıyor sersemken ben sütüm kesılıcek dıye korkuyorum elımden gekdıgınce alıdıgı vakıtler emzırıyorum cokca 3 saate bir mutlaka uyutup emzırıyorum ve kalab sütü sagıyorum bosalsın dolsun dıye bır haftadır boleyız

Benim oglum da, da aynisi olmusdu ama Doktor Bana demisdi sürekli dene ver az da Icse Iyi, 3 hafta sürdü istesiz di sonra Kendi kendine yine icmeye basladi, sonra 1 yasinda uykuda bile icemedi, Suan tam birakdik iki ay oldu, ama yinede Icim rahat deyil sürekli gün icinde peynir yogurt sütcorbasi gibi seyler yediriyorum

Benim oglum da, da aynisi olmusdu ama Doktor Bana demisdi sürekli dene ver az da Icse Iyi, 3 hafta sürdü istesiz di sonra Kendi kendine yine icmeye basladi, sonra 1 yasinda uykuda bile icemedi, Suan tam birakdik iki ay oldu, ama yinede Icim rahat deyil sürekli gün icinde peynir yogurt sütcorbasi gibi seyler yediriyorum
bır yaşına kadar bıle emse ıyı daha cok ufak cünku

Back
X