Bu gibi olaylar maalesef deneye yanıla öğreniliyor siz annesiniz en doğru hislerle o şekilde hareket edin bebeğinizi en iyi siz tanırsınız :) belki gaz sancıları olabilir belki büyüme atağı belki sadece kucağınızı istiyordur daha çok küçük . Allah analı babalı büyütsün inşallahAcaba karnı acıkıyor o yüzden mi dalamıyor uykuya yatırmadan mama mı vermem gerekiyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz
Doktorunuza danıştınız mıMama vermeyi denedim sebep bu değilmiş malesef. Bugün 60 günlük oldu şuan daha kötü haldeyiz gündüz hiç uyumuyor aşırı direniyor. Gözünden uyku akıyor ama direniyor uyutamiyorum. Uykusuzluktan tüm gün ağlıyor delirmek üzereyim.
Teşekkür ederim inşallah geçici bi süreçtir çok yıprandım çünkü. Normalde de çok ağlayan huzursuz bi bebekti şimdi uykusuzluk eklenince herşey daha kötü olduBir ağrısı olabilir mi?
Küçük henüz misal kulağı ağrısa ifade edemez elini kulağına götüremez.
Muayene sonucunda umarım problem neyse ortaya çıkar.
Geçici süreçler arkadaşım.Farklı bir dünya onlar için alışmaya çalışıyorlar tabi bizler anne olarak yıpranıyoruz.Kolaylıklar diliyorum.
Allah yardımcınız olsun.
Teşekkür ederim inşallah geçici bi süreçtir çok yıprandım çünkü. Normalde de çok ağlayan huzursuz bi bebekti şimdi uykusuzluk eklenince herşey daha kötü olduBir ağrısı olabilir mi?
Küçük henüz misal kulağı ağrısa ifade edemez elini kulağına götüremez.
Muayene sonucunda umarım problem neyse ortaya çıkar.
Geçici süreçler arkadaşım.Farklı bir dünya onlar için alışmaya çalışıyorlar tabi bizler anne olarak yıpranıyoruz.Kolaylıklar diliyorum.
Allah yardımcınız olsun.
Atak haftasında, ondan oluyor. Düzelir.
Yaşadınız mı böyle bir sorunAtak haftasında, ondan oluyor. Düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?