Bebeğim uykuya dalamıyor

eceysr90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2025
38
10
3
34
Merhaba sevgili annler 54 günlük bebeğim var. 2 hafta öncesine kadar gündüzleri 1 saat uyanık kalır devamında da 1 saat uyurdu. (Sadece mamayla besleniyor) Uyuturken yan yatırıp emzik verip pış pış açıyorum bu şekilde uyuyor. Uykuya dalarken emziği atar uyumaya devam eder mama saati gelince uyanırdı. Ancak 2 haftadır emziği attıktan sonra geri dalamıyor başında bekliyorum emziği geri veriyorum 1 2 dk uyuyup tekrar uyanıyor bu şekilde defalarca nerdeyse 1 saate yakın aynı şeyi tekrarlıyorum yada uyuyamayıp şiddetli ağlıyor verimli bir uyku olmuyor. Uyutmayıp kaldırsam gözlerini zor açıyor uyumak istiyor ama uyuyamıyor bu durum neden olabilir. Acaba karnı acıkıyor o yüzden mi dalamıyor uykuya yatırmadan mama mı vermem gerekiyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz

Acaba karnı acıkıyor o yüzden mi dalamıyor uykuya yatırmadan mama mı vermem gerekiyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz

Acaba karnı acıkıyor o yüzden mi dalamıyor uykuya yatırmadan mama mı vermem gerekiyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz
Bu gibi olaylar maalesef deneye yanıla öğreniliyor siz annesiniz en doğru hislerle o şekilde hareket edin bebeğinizi en iyi siz tanırsınız :) belki gaz sancıları olabilir belki büyüme atağı belki sadece kucağınızı istiyordur daha çok küçük . Allah analı babalı büyütsün inşallah

Mama vermeyi denedim sebep bu değilmiş malesef. Bugün 60 günlük oldu şuan daha kötü haldeyiz gündüz hiç uyumuyor aşırı direniyor. Gözünden uyku akıyor ama direniyor uyutamiyorum. Uykusuzluktan tüm gün ağlıyor delirmek üzereyim.

Bu durumu yaşayan var mı atak mı yaşıyor uyku gerilemesi mi daha 2 aylık böyle bişey olabilir mi yaşayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Doktorunuza danıştınız mı

Bir dönem oğlumda da olmuştu karnı tok gazı yok eminim doktor kontrolünde de sorun çıkmıyordu ama dalamıyordu uykuya sabah ediyorduk.
Bir gece eşim ikimizin arasına yatırdı ve çok geçmeden uykuya daldı.Uyuduğu zaman yatağına geri koyuyorduk baş ucuna kokumuzu alması için kendimin ve eşimin thirtlerini bırakıyordum.
bir dönem bu şekilde geçti sonra kendi kendine düzeldi.
Çocuğum için bu şekilde bir çözüm bulmuştuk umarım siz de bir çözüm bulursunuz.

Kendi yatağımızın üstünde yatıyorum gündüz uykusuna kendim de yanında yatıyorum temas halindeyiz ama uyumuyor. Yatıyorum 1 dk dalıyor hemen kıpırdanma başlıyor uyanıyor sürekli böyle uyumuyor en son çıldırıyorum artık kaldırıyorum yataktan

Bir ağrısı olabilir mi?
Küçük henüz misal kulağı ağrısa ifade edemez elini kulağına götüremez.
Muayene sonucunda umarım problem neyse ortaya çıkar.
Geçici süreçler arkadaşım.Farklı bir dünya onlar için alışmaya çalışıyorlar tabi bizler anne olarak yıpranıyoruz.Kolaylıklar diliyorum.
Allah yardımcınız olsun.

Teşekkür ederim inşallah geçici bi süreçtir çok yıprandım çünkü. Normalde de çok ağlayan huzursuz bi bebekti şimdi uykusuzluk eklenince herşey daha kötü oldu

Teşekkür ederim inşallah geçici bi süreçtir çok yıprandım çünkü. Normalde de çok ağlayan huzursuz bi bebekti şimdi uykusuzluk eklenince herşey daha kötü oldu
Atak haftasında, ondan oluyor. Düzelir.

Atak haftasında, ondan oluyor. Düzelir.
Yaşadınız mı böyle bir sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…