- 21 Ekim 2015
- 82
- 87
- 88
- 37
- Konu Sahibi evliimutlu
-
Herkese iyi aksamlar. Bu konuyu daha önce ilgili yere açtım ama cevap veren olmadı bende buraya yazma gereği duydum aynı durumu yaşayan varsa lütfen yazsın.. 53 gunluk bana gore dunyaaa tatlisi bir kiz evlada sahibim hamdolsun. Hem emziren sutumun yetersiz kaldigi zamanlarda mama veren bir anneyim. Gaz problemimiz var doktorumuzun verdigi damlayla idare ediyoruz ama sikintimiz fazlasiyla var. Ve buyuk sorun olarak gordugun bir konu daha var. Gun icerisinde en fazla 15 er dk uyuyor yani uyutuyorum 15 20 dk sonra şak diye gözler açılıyor, ama uykusu olduğu halde direniyor bildiginjz el kadar bebe uyumuyor :) uykuya direniyor bir derdi oldugunda evet anlayabiliyirum ama hersey bana gore nirmal seyrinde giderken ve ustune ustluk uykusu olmasina ragmen uyunamasina anlam veremiyirum. Var mi bu tur durum yasayan? Uyusa kendi de dinlenir serpilir bende bazen dinlenirim sutum dolar bazen bir kap yemek yaparim ama yok anam cin gibi bakiyir yavrum :) garip yaaav :)))
Merhaba, sling bende var ama o dışarıda gezerken falan taşımak için değil mi? Uyuması ile ne alakası var nasıl kullanıcam bilgilendirir misiniz?Sling al bi tane.
Bak nasıl uyuyacak o zaman.
Merhaba, sling bende var ama o dışarıda gezerken falan taşımak için değil mi? Uyuması ile ne alakası var nasıl kullanıcam bilgilendirir misiniz?
Kundak yapıyor musun?Uyku konusunda da yapılacak biley yok sanırım. Öyle at beşiğe dursun kendi başına bir bebek değil yavrum ağlıyor kucakta gezdirilmek istiyor dediğiniz gibi zamanla oturacak düzelecek inşallah
Evet yapıyorum aksi halde elleriyle kendini döverek uyandırıyorKundak yapıyor musun?
Benim küçük oğlum da öyleydi. Uyur, ama şak diye 20 dk içinde uyanirdi. Hepsi gazdanmis. Gazı için biogaiya kullandık, çok da düzelmedi ama epey toparladı. Yüz üstü yatırılıp ileri geri sallayan bir beşik var, işini görebilir. Ya da en iyisi sling. Eskiler sırtına bağlarmış ya. Sırta takılan kanguru da alabilirsin.Evet yapıyorum aksi halde elleriyle kendini döverek uyandırıyor
Herkese iyi aksamlar. Bu konuyu daha önce ilgili yere açtım ama cevap veren olmadı bende buraya yazma gereği duydum aynı durumu yaşayan varsa lütfen yazsın.. 53 gunluk bana gore dunyaaa tatlisi bir kiz evlada sahibim hamdolsun. Hem emziren sutumun yetersiz kaldigi zamanlarda mama veren bir anneyim. Gaz problemimiz var doktorumuzun verdigi damlayla idare ediyoruz ama sikintimiz fazlasiyla var. Ve buyuk sorun olarak gordugun bir konu daha var. Gun icerisinde en fazla 15 er dk uyuyor yani uyutuyorum 15 20 dk sonra şak diye gözler açılıyor, ama uykusu olduğu halde direniyor bildiginjz el kadar bebe uyumuyor :) uykuya direniyor bir derdi oldugunda evet anlayabiliyirum ama hersey bana gore nirmal seyrinde giderken ve ustune ustluk uykusu olmasina ragmen uyunamasina anlam veremiyirum. Var mi bu tur durum yasayan? Uyusa kendi de dinlenir serpilir bende bazen dinlenirim sutum dolar bazen bir kap yemek yaparim ama yok anam cin gibi bakiyir yavrum :) garip yaaav :)))
Aynı durumu bende yaşıyorum yazdıklarınızı okuyunca aaa beni anlatıyor dedim bunun bı sebebı olmalı neden uyumuyorlarHerkese iyi aksamlar. Bu konuyu daha önce ilgili yere açtım ama cevap veren olmadı bende buraya yazma gereği duydum aynı durumu yaşayan varsa lütfen yazsın.. 53 gunluk bana gore dunyaaa tatlisi bir kiz evlada sahibim hamdolsun. Hem emziren sutumun yetersiz kaldigi zamanlarda mama veren bir anneyim. Gaz problemimiz var doktorumuzun verdigi damlayla idare ediyoruz ama sikintimiz fazlasiyla var. Ve buyuk sorun olarak gordugun bir konu daha var. Gun icerisinde en fazla 15 er dk uyuyor yani uyutuyorum 15 20 dk sonra şak diye gözler açılıyor, ama uykusu olduğu halde direniyor bildiginjz el kadar bebe uyumuyor :) uykuya direniyor bir derdi oldugunda evet anlayabiliyirum ama hersey bana gore nirmal seyrinde giderken ve ustune ustluk uykusu olmasina ragmen uyunamasina anlam veremiyirum. Var mi bu tur durum yasayan? Uyusa kendi de dinlenir serpilir bende bazen dinlenirim sutum dolar bazen bir kap yemek yaparim ama yok anam cin gibi bakiyir yavrum :) garip yaaav :)))
O aylarda benim dana da öyleydi. 15 dk da bir uyanmalar 30 dk da bir uyanmaya, daha sonra 45 dk ve 1 saate çıktı büyüdükçe. Bebeklerin Uyku döngüsüyle ilgili. Hiç zorlama, büyüdükçe değişiyor. Şimdi benim geceleri 7 saat deliksiz uyurken saat başı uyanmaya başlayan danam gündüzleri 45 dk da gözleri açar etrafa bakar şöyle uyur uyanık, tekrar uykuya döner. Bazen de dönmez. Ama dediğim gibi 2-3 aylıkken 15 dk da bir uyanırdı günde 5 sefer 1 saate yakın salladığımı bilirim. İşin zor bacım daha neler çektirecek sana. Benimki 7 buçuk aylık hiç deliksiz sabaha kadar uyuduğum olmamıştır. Hâlâ uykusuzum, hep uykusuzum.Herkese iyi aksamlar. Bu konuyu daha önce ilgili yere açtım ama cevap veren olmadı bende buraya yazma gereği duydum aynı durumu yaşayan varsa lütfen yazsın.. 53 gunluk bana gore dunyaaa tatlisi bir kiz evlada sahibim hamdolsun. Hem emziren sutumun yetersiz kaldigi zamanlarda mama veren bir anneyim. Gaz problemimiz var doktorumuzun verdigi damlayla idare ediyoruz ama sikintimiz fazlasiyla var. Ve buyuk sorun olarak gordugun bir konu daha var. Gun icerisinde en fazla 15 er dk uyuyor yani uyutuyorum 15 20 dk sonra şak diye gözler açılıyor, ama uykusu olduğu halde direniyor bildiginjz el kadar bebe uyumuyor :) uykuya direniyor bir derdi oldugunda evet anlayabiliyirum ama hersey bana gore nirmal seyrinde giderken ve ustune ustluk uykusu olmasina ragmen uyunamasina anlam veremiyirum. Var mi bu tur durum yasayan? Uyusa kendi de dinlenir serpilir bende bazen dinlenirim sutum dolar bazen bir kap yemek yaparim ama yok anam cin gibi bakiyir yavrum :) garip yaaav :)))
Her yerde de kaos teorileri yazıyor büyüyünce uyumayacak falan diye. Alakası yok yav. Ben de kuzu gibi uyurmuşum bebekken, sakin, uyumluymuşum. Şimdi asabi, uykuya kolay geçemeyen biriyim.Bizzat ben böyleymişim
Annem doktora götürmüş doktor edepsizliğinden ağlıyor turp gibi demiş
Annemin ahtı vardı sende uyumak istediğinde büyüyünce bende seni uyutursam.... Sonuç şimdi bıraksalar akşamlara kadar uyurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?