Bebeğim uyumuyor yardım edin

hatibulut

canım oğlum :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
7.772
1.541
448
41
Bebeğim 2.5 aylık uykuya dalmasinda bir problem yok rutinler oluşturdum çok kolay bi şekilde uyuyor ama 1 dk 2 dk 5 dk maksimum 10 dk sonra bir uyanıyor ağlaya ağlaya geri uyutamiyorum zorla yatirsam yine ayni sekilde uyaniyor.gecede gündüzde böyle gaz olabilir evet ama bu kadar küçük bebek asla uyumadn nasil durur.su an 10 saattir uyanik ve ben bitik durumdayım 😢

Allah güç kuvvet versin. Benim de bebeğim kolikti uyku nedir bilmezdi. Bunun için gaz masajları gaz damlaları var. Doktora bu durumu sorunca ne dedi size. Gazını çıkartıp yatırıyorsunuz eminim ama demekki başka birşey onu rahatsiz ediyor. Kokunuzu arıyor olabilir kıyafetinizi yanına koyun.

Ne yaptınız acaba bende aynı durumdayım
Zamanla düzene girdim şükürler olsun 3,5 aylık şu anda,gece son uykusundan üç saat oncesine kadar uzun derin yatirmiyorum yani gece 00.00 da yatacaksa 21.den sonra kesik uyutuyorum yarim saati asla gecirmiyorum hemen uyandiriyorum uykusunu tam alirsa asla derin uyumadigini anladm.rutinlere devam ediyorum yarim kundak karanlik oda hafif muzik,emzirme sonrasi ayakta sallama zaten yorgunsa en fazla 30 dakikada uyuyor.yataga koyunca yine kalkiyo hic goz temasi yapmadan odasini degistirmeden tekrar ayagimda sallayip besigine koyuyorum sonra uyuyor kac kez uyanirsa uyansin boyle yapın çözüm boyle buldum

Zamanla düzene girdim şükürler olsun 3,5 aylık şu anda,gece son uykusundan üç saat oncesine kadar uzun derin yatirmiyorum yani gece 00.00 da yatacaksa 21.den sonra kesik uyutuyorum yarim saati asla gecirmiyorum hemen uyandiriyorum uykusunu tam alirsa asla derin uyumadigini anladm.rutinlere devam ediyorum yarim kundak karanlik oda hafif muzik,emzirme sonrasi ayakta sallama zaten yorgunsa en fazla 30 dakikada uyuyor.yataga koyunca yine kalkiyo hic goz temasi yapmadan odasini degistirmeden tekrar ayagimda sallayip besigine koyuyorum sonra uyuyor kac kez uyanirsa uyansin boyle yapın çözüm boyle buldu

Benim bebeğim memede uyuyor asla sallayarak uyutamuyırum emmediğinde asla susmuyor oyalamak mümkün değil sürekli memedeyiz çok çabaladım oyalamaya çalıştım müzik dua beyaz gürültü sallayarak uyutmak bi ay hepsini denedim olmadı artık gücüm kalmadı direnecek tüm gün memede hala uyumuyorda göğüs uclarımda yara haliyle sürekli ağzında olunca

Back
X