Bebeğim Uyumuyor Yardım

_Winner_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
6.299
19.483
448
38 günlük oğlum söz konusu uyku olduğunda inanılması zor bir direnç gösteriyor. Karnı tok,gazını çıkarıyorum,ortamın ısısını nemini ayarlıyorum ama bana mısın demiyor. Kucağımda uyutuyorum ki başka türlü asla uyumuyor zaten yatağına bıraktığım anda gözleri tekrar açılıyor. Benim yorgunluğumu uykusuzluğumu geçtim artık ama bebeğim de uykusuzluk yüzünden huysuz bir bebek oldu çıktı bazen kucağıma almadığımda ağlama krizlerine giriyor. Emzik ve biberon da almıyor napacağımı şaşırdım lütfen yardım edin

benim kizimda bebekken oyleydi...
sonrada reflusu oldugunu ögrendik, yataga yatirdigimiz an uyanip agliyordu.
kucagimda dik tuttugum zaman rahatliyordu yemek borusu ve tekrar uyuyordu.
(belki bir rahatsizligi olabilir, iyice gozlemleyin veya doktora gidin)

hala bi nevi oyle, fazla uykuyuda sevmiyor suan 2 yasina girecek.
öglen 30 dikaka uyudugu gunler oluyor. arkadaslarimin cocuklari 2-3 saat uyurken benimkide boyle ...

38 günlük oğlum söz konusu uyku olduğunda inanılması zor bir direnç gösteriyor. Karnı tok,gazını çıkarıyorum,ortamın ısısını nemini ayarlıyorum ama bana mısın demiyor. Kucağımda uyutuyorum ki başka türlü asla uyumuyor zaten yatağına bıraktığım anda gözleri tekrar açılıyor. Benim yorgunluğumu uykusuzluğumu geçtim artık ama bebeğim de uykusuzluk yüzünden huysuz bir bebek oldu çıktı bazen kucağıma almadığımda ağlama krizlerine giriyor. Emzik ve biberon da almıyor napacağımı şaşırdım lütfen yardım edin
Canm bazi bebeklere uykucuk diyorlar benim oglanda oyleydi 15 dk uyurdu tam ben yemek yapicam evi supurucem uyanirdi.Kac dr sorduysam uykucuktur ona 15dk yetiyor belki demisti.Ama 6 7aydan sonra duzene girmistik

Kelin ilacı olsa başına Surer demek için geldim, benim kizim 28.aya girdi.halaaa uyumuyor çok zor bisey kelimelerle anlatılmaz.artik bazen insanlarla gorusmek dahi istemiyorum psikolojik alt ust.

Değişir diyenler oldu bir suru yok kırkı ellsi yüz u çıksın emeklesin yok yurusun kossun emmeyi bıraksın yok yok yok hala uyumuyor. Ama ne yazılanlarda he etrafımda benim kızım gibisi var.

Günlük uykusu toplam 24 saatte 7.5 8 saat...

Misafir almak hazırlık yapmak bi yere.gitmek uzanmak yemk yaomak yanı herşey eziyet bana

Oyuncak oynamaz asla bebek eline almaz kumanda temcere de alsa keşke oyalanır hiç olmazsa , sadece benim.onun oyuncağı herşeyi. Çizgi film.bir kez bile uç dk ble bakmadı ki istemiyordum hiç tv ama bu derece aklıma gelmemişti

Şuan oynuyor hala sabah kalkacak günlük ya uyumaz yada maksimum 45 dk uyur

Diyeceğim şu ki değişir diye bekleme meğer milletin çocuğu gibi olup değişirse supriz olsun sana , sen degismez diye kendini hazırla ki beklenti de olma çünkü bu çok.yorucu

Son olarak sağlıklı olsunlar.klasik ama evet bir gercek en önce sağlık . Sabırlar dilerim

Büyüynce çok hayırlı olur küçükken çektiren derler benim son sarildigim ip bu...

Back
X