Bebeğim uyumuyor

Benim bebeğim de 2.5 aylık. Hâlâ memede uyumayı çok seviyor ama ben yavaş yavaş bırakmaya çalışıyorum bunu yapmayı. Çünkü ona kalsa tüm uykuları memede tamamlayabilir 😁 yaşadıklarınız çok normal. 3 saati aşkın mememde kaldığı oldu. Yalnız olunca çok daha zordur keşke yardım edebilecek birisi olsaydı. Ama şu anda beraber geçirdiğiniz dakikalar onda güven olarak depolanıyor.. 40ı çıkınca her şey düzelir diyemem bizimkinin uykusu daha bi garip oldu. Kucak dışında uyumakta zorlanıyor . Allah yardım etsin hepimize..

Benim yaramaz 7 ay koskoca 7 ay boyunca hiç uyumadi hiç... on dakikada bir uyanıyor uymamak için direniyor beni perişan ediyordu zombi gibi dolaşıyordum artık üstelik yardım edecek hiç kimsem yok oturduğum şehirde. En son gece uyutmadan önce mılupa iyi geceler çayını denedim içmek istemediği zamanlarda mamasina karıştırıp verdim nihayetinde uyumaya başlamıştı gündüz yine en uzun uyuma süresi 25 dk ama en azından gece uyuyor
Geceleri ne kadar uyumaya başladı çaydan sonra

Benim bebeğim de 2.5 aylık. Hâlâ memede uyumayı çok seviyor ama ben yavaş yavaş bırakmaya çalışıyorum bunu yapmayı. Çünkü ona kalsa tüm uykuları memede tamamlayabilir 😁 yaşadıklarınız çok normal. 3 saati aşkın mememde kaldığı oldu. Yalnız olunca çok daha zordur keşke yardım edebilecek birisi olsaydı. Ama şu anda beraber geçirdiğiniz dakikalar onda güven olarak depolanıyor.. 40ı çıkınca her şey düzelir diyemem bizimkinin uykusu daha bi garip oldu. Kucak dışında uyumakta zorlanıyor . Allah yardım etsin hepimize..
Evet 40ı hiçbirşey yapmadı. Gündüz uykusu yine sorun. Bunun için 3 ayı sabırla bekliyorum artık.

Böyle bir sorun yaşayan yok mu arkadaşlar
Olmaz mı 3 gebeliğin ikisinde doğum sonrası yaşadım bu problemi biraz zaman alıyor düzene girmesi

Gece bebeğin uyandığında uzun süre ışığı yakma mesela hiç yakmamaua çalış hatta yeniden uykuya geçmesi kolay olur onun dışında uyanık olduğu vakitlerde gaz masajı yap

Yout .. da bir suru video var doğru masaj şekilleri falan bebeği bu şekilde rahatlatabilirisin gaz problemi vs varsa doktoruna danışarak kimyon çayı icmeni tavsiye ederim

Allah güzel ömür nasip etsin :KK68:

Ahaha kızlar gerçek hayata hoşgeldiniz kırkı çıkınca geçecek dediler mi o şakaydı inandınız mı? Peki 3 aylık olunca düzelir dediler mi? 6 aylık olsun mışıl mışıl uyur gazı guzu kalmaz dediler demi? 15. Aydan bildiriyorum bu gece de 20 defa emzirdim 😂 ama ümidinizi kaybetmeyin siz yine de 😘

Ahaha kızlar gerçek hayata hoşgeldiniz kırkı çıkınca geçecek dediler mi o şakaydı inandınız mı? Peki 3 aylık olunca düzelir dediler mi? 6 aylık olsun mışıl mışıl uyur gazı guzu kalmaz dediler demi? 15. Aydan bildiriyorum bu gece de 20 defa emzirdim 😂 ama ümidinizi kaybetmeyin siz yine de 😘
Bittiğim an şu andır 😂😂😂

Bittiğim an şu andır 😂😂😂
Hepimizi öyle kandırdılar 😁 uyku dışındaki şeyler büyüdükçe değişiyor ama. Oyuncaklara kitaplara ilgi artıyor biraz daha. Tabi ki kendi kendine oynama diye bir şey olmuyor ama aynı kitabı akşama kadar 500 kere ııh ıhhh hahaha diyerek getirip okutup gülüyor. Ben de ayağımı uzatıp dinlenmiş oluyorum. Oluyorum demi bu da dinlenmeye girer bence

Peki bu yavaş yavaş düzelir mi yoksa gerçekten okuduklarım var 1 yaşındayız hala 2-3 saatte bir kalkıyor yada sürekli meme de gibi. Öyle mi oluyor

22.5 ay oldu sayılır 2-3 saatte kalksa şükredeceğim.İnşallah seninki bi yerden sonra düzene girer.Çok küçük sürekli huy değiştirir,Allah yardımcın olsun

Genel görüş 6 Aydan sonra gece emzirmemek yönünde.Ben denedim başaramadım.Şimdi de emmek derdine hep uyanık .

Uyku düzeni öyle olmuş sanırım ama emziğe alıştırman daha mantıklı.. Ayy o kadar saat o meme uçlarını düşünemiyorum ne çekmiştim :(

bence 40i ciksin 3 ay olsun 2 sene olsun filan hikaye.olay bebekle ilgili.kismen de anneyle.oglum dogdugundan beri aksam yatip sabah kalkan gunduz de kisa kisa birkac uyku uyuyan bir bebek.ilk 3 ay ben alarm kurup geceleri zorla emzirdim cocugu.3 aydan sonra biraktim gece kalkip emzirme olayini.aksam 9bucuk sabah 6bucuk sabit uyanmadan uyuyan bi bebek.su an 6.5 aylik oldu.yeni yeni geceleri mizirdaniyo.elini kemiriyo dis sancilari basladi.ama bi 10dakika mizirdanip uyumaya devam ediyo genelde.bazen de emzirdigim oluyor.zamanla duzelen bisey olduguna inanmiyorum onu demeye geldim.bence anneler alisiyor uykusuzluga yorgunluga :)

bence 40i ciksin 3 ay olsun 2 sene olsun filan hikaye.olay bebekle ilgili.kismen de anneyle.oglum dogdugundan beri aksam yatip sabah kalkan gunduz de kisa kisa birkac uyku uyuyan bir bebek.ilk 3 ay ben alarm kurup geceleri zorla emzirdim cocugu.3 aydan sonra biraktim gece kalkip emzirme olayini.aksam 9bucuk sabah 6bucuk sabit uyanmadan uyuyan bi bebek.su an 6.5 aylik oldu.yeni yeni geceleri mizirdaniyo.elini kemiriyo dis sancilari basladi.ama bi 10dakika mizirdanip uyumaya devam ediyo genelde.bazen de emzirdigim oluyor.zamanla duzelen bisey olduguna inanmiyorum onu demeye geldim.bence anneler alisiyor uykusuzluga yorgunluga :)
Peki ne zaman dışarıda bağırmadan keyifle arabasında duracak? Uyku olayını beklemekten vazgeçtim 😂😂😂 en azından dışarı çıktığımızda korkmadan ne zaman ağlayacak diye ailecek vakit geçirelim

Yok hiç duymadım canım hangi markanın iyi geceler çayını veriyorsun belki bende de işe yarar
Adı Milupa iyi geceler cayi canım internetten sipariş veriyorum çok faydalı bitkiler var içinde papatya melisa rezene kekik var. Çok memnunum akşamları yatırmadan önce veriyordum içiyordu simdi içmiyo yaramaz mamasina karıştırıyorum. Humana denedim çok kötüydü sakin onu alma en iyisi milupa

İyi geceler çayından sonra mı oldu. Peki ne zamandır kullanıyorsunuz ve ne kadar kullanıyorsunuz
Gece yatmadan 5 çay kaşığı iyi geceler çayını 25 ml sıcak suyla (içebileceği sıcaklıkta) karıştırıp veriyorum öyle içmeyince mamanin içine 5 çay kaşığı iyi geceler cayi katip iyice karıştırıp veriyorum çok rahatlıkla gaz çıkarıyor ve yarim saat içinde uyuyor sabaha kadar

İyi geceler çayından sonra mı oldu. Peki ne zamandır kullanıyorsunuz ve ne kadar kullanıyorsunuz
2 ay oldu kullanalı çok memnunum herşeyini not alıyorum kaçta uyudu kaçta uyandı kaçta mama yedi böyle bi düzen oluşturdum saatleri değiştirmeden her gün her gece aynı saatte yapıyorum her ihtiyacını böylelikle oğlum da rahatladı bende rahatladım

Peki ne zaman dışarıda bağırmadan keyifle arabasında duracak? Uyku olayını beklemekten vazgeçtim 😂😂😂 en azından dışarı çıktığımızda korkmadan ne zaman ağlayacak diye ailecek vakit geçirelim
biz disarda uzun sure vakit gecireceksek emzirme ve alt degistirme olanaginin oldugu yerleri tercih ettik hep ilk 3-4 ay.simdi emme surelerinin arasi biraz daha acildigi icin daha rahat oluyor.acele etmeyin.sonucta bi bebek sahibi olduk hayatimiz hicbi zaman eskisi gibi olmayacak.buna adapte olma sureci var.bir sure bocaliyor herkes ama sonra bebekli hayata alisiliyor.kendinize zaman verin.simdi emsin memede dursun kucakta gezsin uyumasin normal bunlar.3 ay sonra zaten kismen o yapisiklik durumu azaliyor.ama sonucta yine siz onun herseyisiniz.stres yapmaya gerek yok :)

Back
X