- Konu Sahibi balpetek82
-
Öncelikle deneyimlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.doktora sordum 1 aydan sonra emzik ver dedi.Bende yeni doğan için emzik var markası avent.aslında sütüm geliyor ama bebek sürekli emmek istiyor ve göğsümde uyumak istiyor.Bu durumda ben hiç dinlenemiyorum.Bazen büyüklerimiz çoçuğun sürekli ağlamasını sütümün az geldiğine yoruyorlar bebek aç doymuyor ondan ağlıyor mama ver diyorlar bu durum gerçekten moral bozucu .Çünkü ben farkındayım sütüm geliyor kontrol ediyorum.Çevremde çocuk sahibi olan bir çok tanıdığım bu durumların gayet normal olduğunu yaklaşık 2 ay içinde herşeyin düzene girdiğini söylüyorlar.Ben şuanda bol bol emziriyorum ve sabrediyorum.Tek isteğim bebeğimin gündüzleri uyuması.
Sizlerden bir konuda daha yardım istiyorum.Bebeğim emerken bazen tıkanıyor genzine süt kacıyor ve nefes alamıyor ben hemen yan çevirip nefes alabilmesi için sırtına hafifçe vuruyorum kendine geliyor.Dün bir iki kere kustu ama çok az.Kusmaya çalışırken yine genzine kaçtı ve nefes alamadı yan çevirdik sırtına vurduk çocuk açılmadı ve nefes alamadı o kadar korktum ki anlatamam.Bu tıkanmalar 4 kez oldu.Sonra hapşırdı ve burnundan süt geldi nefes almaya başladı.kusması genzinden süt gelmesi ve böyle tıkanmalar yaşaması normal mi?Bu durumlarda nefes alabilmesi için siz ne yapıyorsunuz?Emzirirken o kadar hızlı emiyorki bazen bu yüzden boğuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?