- 29 Ağustos 2014
- 142
- 59
- Konu Sahibi Yusuf misali
Gece 2de uyanıyor altını değiştirip emziriyorum uyumak bilmiyo aglamıyo ama uyumuyorda, bebeğim 15günlük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunduzleri cok uyuyorsa ondan olabilir canim.Benim oglumda gunduzleri uyurdu gece ben yatinca uyanirdi 10 15 gunlukken.Gece 2de uyanıyor altını değiştirip emziriyorum uyumak bilmiyo aglamıyo ama uyumuyorda, bebeğim 15günlük
Canım öncelikle güle güle büyüt bebeğini muhtemelen geceyi gündüzü karıştırıyo annesi merak etme biraz büyüyünce gece uyuması gerektiğini anlayacak tabiki seninde yardımınla gece oldumu çok ışık açma tv sesi bilmem ne minimuma indir ve mümkün olduğunca bebekle sessiz konuş zamanla anlıyolar gece olduğuGece 2de uyanıyor altını değiştirip emziriyorum uyumak bilmiyo aglamıyo ama uyumuyorda, bebeğim 15günlük
Ilk zamanlar bende geceleri altini degistiriyordum sonra bir aylikken falan biraktim bnm bebegim suan 4 aylik birincisi altini alma emzirdikten sonra mutlaka gazini al bir defa bazen yetmiyo ben ayagimda salliyordum oyle daliyorduu allah sabir versinGece 2de uyanıyor altını değiştirip emziriyorum uyumak bilmiyo aglamıyo ama uyumuyorda, bebeğim 15günlük
Kakasını yapsada mı değiştirmeyim geceleyin? Hepinize çok teşekkür ediyorum cevapladığınız için.Altını değiştirmeye alıştırırsanız çok çekersiniz.
Uyku düzeni yavaş yavaş oturur merak etmeyin.
Ağlamıyorsa çok şanslısınız; sakın kucağınıza almayın , yatağında bırakın. Bır kaç saat içinde uyuyacaktır zamanla.
Kakasını yapsada mı değiştirmeyim geceleyin? Hepinize çok teşekkür ediyorum cevapladığınız için.