bebegim uyumuyor :(

ruyam2015

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
2
0
1
41
merhaba araniza yeni katildim 8 aylik bebegimin uyku sorunu var gunduzleri uyumuyor uykuya gecis uyutma cabalarim kabus gibi sinirlerim bitmis durumda ne yapacagimi sasirdim artik :(

Merhaba canım aynı sorunu bende yaşiyorum, uyku isteyi sifir.
Şundan birkac hafta öncesine kadar hic bir problemimiz yoktu uykuyu cok seven bir bebektı, şimdi neolduysa Hep ağlayarak uyuyo :( benim oğlumda bu ayın 23nde 8 aylık olcak

hangi aralıklarla hangi saatlerde uyutuyorsun uyku düzenin de problem yapmış olabilirmisin mesela bizim bir tanıdık var kendisi dizi sevdalısı dizilerimi kaçırmayayım rahat izleyeyim diye çocuğu gündüz uyutuyor gece çocuk uyanık bide işe gidiyorum uyuyamadım diye ağlanıyor çocuğun çok mu uyuyor belli saat uyutacaksın kendi uyanmadımı yüzünü okşayarak uyandıracaksın uykusunu kandırmasını bekleme sonra yeniden onun uyku ihtiyacı gelecek

kızlar merhaba benim bebeğim bir ayını doldurdu yenidoğan 17-18 saat uyur derler ama benimki 7-8 saat anca uyuyor hep uyanık zor uyutuyorum ne yapmalıyım nasıl uyur bu çocuk :)

kızlar merhaba benim bebeğim bir ayını doldurdu yenidoğan 17-18 saat uyur derler ama benimki 7-8 saat anca uyuyor hep uyanık zor uyutuyorum ne yapmalıyım nasıl uyur bu çocuk :)
Iki aylik benimkide 7 8 saat yine iyi okadar bile uyumuyor benimki hep kucagimda zaten ben bir caresini bulamadim valla umarim duzelirler

Iki aylik benimkide 7 8 saat yine iyi okadar bile uyumuyor benimki hep kucagimda zaten ben bir caresini bulamadim valla umarim duzelirler
Merhaba arkadaslar benim kızımda ilk üç ay boyunca uyumadı elimde dizimde pışpışlayarsk uyuyodu uyanıyodu bi ara fön makinesi sesi ile uyuyordu sonra o da bitiyo kısacası kolik bebekler zor uyuyo zamanla düzeldi simdi 6 aylık oldu düzene giriyo şimdi de diş sıkıntımız baslayacak tabi

Merhaba arkadaslar benim kızımda ilk üç ay boyunca uyumadı elimde dizimde pışpışlayarsk uyuyodu uyanıyodu bi ara fön makinesi sesi ile uyuyordu sonra o da bitiyo kısacası kolik bebekler zor uyuyo zamanla düzeldi simdi 6 aylık oldu düzene giriyo şimdi de diş sıkıntımız baslayacak tabi
Off off oyle zorki Allah hepimize kolaylik versin 3bucuk aylik oldu iyice huysuzluk artti elleri devamli agzinda sular akiyor ve bir hırsla ellerini kemiriyor diş icin cok erken bende fon sesiyle uyutuyorum bu ara onada aldirmiyor

Slmlar 2 yasina girdi girecek oglum ve halen uyku problemi var, sabah 9da kalkio, oglen uykusuna yatmio bayilasiya kadar 3.30 da bayilio oglen sonu 5 e kadar sonraaaaaw sabah 2 ye kdar yatmiyor ? Tecrubelii anneler var mi boyle sorunlar yasayip da kurtulanlar

Back
X