Bebeğim Uyumuyor

_Winner_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
6.299
19.483
448
38 günlük oğlum söz konusu uyku olduğunda inanılması zor bir direnç gösteriyor. Karnı tok,gazını çıkarıyorum,ortamın ısısını nemini ayarlıyorum ama bana mısın demiyor. Kucağımda uyutuyorum ki başka türlü asla uyumuyor zaten yatağına bıraktığım anda gözleri tekrar açılıyor. Benim yorgunluğumu uykusuzluğumu geçtim artık ama bebeğim de uykusuzluk yüzünden huysuz bir bebek oldu çıktı bazen kucağıma almadığımda ağlama krizlerine giriyor. Emzik ve biberon da almıyornapacağımı şaşırdım lütfen yardım edin(lütfen konuyu kapatmayın cevap almam lazım)

Benim kızım 2 aylık oldu. Gündüz uykusu yok denecek kadar az. Hiç bir işimi yapamıyorum. Perişan haldeyim kendime vakit ayıramıyorum duş bile alamıyorum. Kolik bizimkisi gaz ilaçları da pek fayda etmiyor. Üstelik annem kayımvalidem falan da başka şehirde gelip destek olacak kimse yok. Kafayı yemek üzereyim. . Allah yardımcımız olsun.

Aynen benim de psikolojim bozuldu Ne yapacağımı bilmiyorum depresyona girdim resmen Allah eksikliklerini göstermesin yani her haline katlanmaya razıyım ama ben bebeğim için üzülüyorum gaz ya da kaka sancısı oldu mu çocuk bitap düşüyor nolur tavsiyesi olan varsa konuyu es geçmesin

Gaz sancısı için isterseniz Nurse Harvey's damlayı deneyin ilaç değil tamamen bitkisel bir damla ben faydasını görüyorum cidden

Gaz sancısı için isterseniz Nurse Harvey's damlayı deneyin ilaç değil tamamen bitkisel bir damla ben faydasını görüyorum cidden
Evet onu kullanıyorum. Gazını çıkarıyor ama yine huzursuz. Elma yağı zeytin yağı bunlarla masaj yapıyorum falan bacaklarını hareket ettiriyorum oyalanıyor işte biraz. Emmek isteyip sancıdan ememiyo mesela o zaman elektrik süpürgesi ya da saç kurutma makinası açıyorum. Gece uykuya yine saç kurutma makinası ile dalıyor. Malesef yapacak bi şey yok sabır edip bu sürecin geçmesini bekleyeceğiz. Dr 5-6 ay sürer demişti. Normal doğum yaptım. Doğum sonrası anal fissür ve hemoroid oluştu oturmakta zorlanıyorum. Bebeğim bi yandan ağlıyor. Çok zor durum vallahi. Geçecek bugünler.

Kucakta ters yatmayı ve bu şekilde evin içinde gezmekten hoşlanıyor, normal Bi şekilde kucaklayınca ağlıyor. Ters yatmak sancısına iyi geliyor sanırım.

Buzuki Orhan`in Kolik cd`sini internetten bulabilirsiniz,cogu bebekte mucize gibi etki gosteriyor,sakinlestiriyor.
benim oglum kolikti,aglama nobetleri gecirirdi gazliydi da,bu muzisyenin sarkilarini acinca kakasini da yapar ustune uykuya dalardi.
Buzuki Orhan kendi kizi icin yapmis bu sarkilari,onlarin bebegi de cok aglayan sancili bi bebekmis.
deneyin derim.
birde biogaia prebiyotik damlayi kullanin,o da bagirsaklari duzenler.
wrapsling kullanabilirsiniz,ben boba wrap sling kullandim,4 saate yakin kesintisiz icinde uyur bebek.

Merhaba,
Benim oğlum da 3 aylık olana kadar gündüzleri neredeyse hiç uyumadı, sürekli kucaktaydı. Gaz sancıları yüzünden huzursuzdu ve akşam saatlerinde ağlama krizlerine girerdi. White noise falan hiç birşey çare olamadı.
Gaz damlalarının tam fayda sağladığını düşünmediğimden hiç kullanmadım. Sallanan beşiklerde, ana kucaklarında falan da kendisi yatmadı. Ama zamanla büyüdükçe sindirim gelişti ve gaz sancıları azaldı. Bununla beraber yavaş yavaş yatağında yatmaya başladı. 3 ayı geçtikten sonra gaz sorunu kalmadı ve uykuları düzene girdi.
Önerebileceğim tek şey zor olsa da sabır göstermek. İlk 3 ayın çok zor geçeceğini kabullenin ve buna göre sakin davranın. Kesinlikle umutsuz ve gergin olmayın. İnanın gerildiğinizde belli etmemiş bile olsanız bebeğiniz hissediyor daha da huysuz olabiliyor. Mümkünse bir yakınınız arada bir yanınızda kalsın, dinlenmeye çalışın.

Aynısını ben yaşıyorum şuan bebeğim 19 günlük. Kucağımda uyumak istiyor ve yatağına koyduğum anda çığlığı basıyor ağlamaya başlıyor. Bu sıkıntıyı aşabildiniz mi yoksa siz de mi aynı devam ediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…