- 12 Temmuz 2020
- 269
- 570
- 33
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
Bebeğimi çok seviyorum. Ancak şöyle bir sorunum var. Bebeğim çok ağladığı zaman ya da bir sorunu olduğunda ya da sorunu olmasın bana sarılmak istediğinde hep kendi bebekliğim nasıl geçti acaba, bana nasıl davrandılar, sevdiler mi yoksa hiç mi sevgi görmedim ben diye düşünüyorum. Çünkü sevgi iz bırakır. Bende hiç sevilmişliğe dair belirti yok. Küçüklük bebeklik fotoğrafım hiç yok. Bir tane vesikalık var 5 yaşlarında. Bir şeye lazım olmuş da çektirmişler. O fotoğraftaki çocuğun gözlerine bakıyorum. Çok mutsuz. Ailemi de anlatayım neden böyle düşündüğümü anlamanız açısından. Babam kız doğduğumu görünce doğura doğura bunu mu doğurdun demiş. Annem de çok sabırsız ve çok uykuya düşkün. Benim bebekken sürekli ağladığımı söyler. Ne derdim vardı acaba? Daha bebekken bir gün açlıktan çok ağladığımı anlatır. Şekerli su vermiş. Halam da kızmış evdeki şekeri bitiriyorsun diye. Ne yedim, ne giydim, çok mu üşüdüm bunları düşünüp üzülüyorum bebeğime baktıkça. Kendi bebekliğimi alıp bakmak büyütmek istiyorum.