Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorunuz tam olarak ne? evet uçuk virüsü olduğu için dudağınızda uçuk çıkmıştır geçene kadar bebeğinizle dudağınız temas etmesinKızlar merhaba 16 günlük bebeğim var ve benim dudağımda uçuk var bugün çıkmış internette ALLAH korusun virüs uçukta oluyormuş diye yazıyor başına böyle bir olay gelen var mı lütfen paylaşırmısınız çok korkuyorum
Sizin geldi mi başınıza böyle bir olaysorunuz tam olarak ne? evet uçuk virüsü olduğu için dudağınızda uçuk çıkmıştır geçene kadar bebeğinizle dudağınız temas etmesin
Bebeği opmeyin, agzinizdan uzak tutun, ellerinizi iyice sabunlamadan dokunmayınSizin geldi mi başınıza böyle bir olay
Benim çıkıyor ara ara bazen unutup bebeğimi de öpüyorum ama bir şey olmadı şimdiye kadar olacağını da sanmıyorumKızlar merhaba 16 günlük bebeğim var ve benim dudağımda uçuk var bugün çıkmış internette ALLAH korusun virüs uçukta oluyormuş diye yazıyor başına böyle bir olay gelen var mı lütfen paylaşırmısınız çok korkuyorum
bir şey olmaması olmayacağı anlamına gelmiyor lütfen dikkat edin uçuk virüsü bulaşırsa sinire yerleşen ve ömür boyu vücuttan ayrılmayan bir virüstür sizde de ara ara çıkması o yüzden zaten vücudunuzda ebedi kalacağı için. bebeğinize de bulaşırsa aynı şekilde onun da ömrü boyunca sizinki gibi uçuğu çıkar durur ve her bağışıklık uçuğa aynı tepkiyi vermiyor hele şuanda bebekken daha ciddi reaksiyon gösterebilirBenim çıkıyor ara ara bazen unutup bebeğimi de öpüyorum ama bir şey olmadı şimdiye kadar olacağını da sanmıyorum
evet maalesef bana da sürekli uçuğu çıkan bi kuzenimden bulaştı ve bulaştığından beri de maalesef bende de sürekli ara ara çıkıyor. daha öncesi hiç çıkmamıştı. dikkat etmeli bulaşınca vücuttan ayrılmayan bir virüs buSizin geldi mi başınıza böyle bir olay
Soruyu anlamadınız mı cidden ? Korkmuş belli ki..yaşayan var mı diyor, bu ne demek (!) öneri, tecrübe, deneyim vs.sorunuz tam olarak ne? evet uçuk virüsü olduğu için dudağınızda uçuk çıkmıştır geçene kadar bebeğinizle dudağınız temas etmesin
ne anlatıyorsunuz hanımefendi? sorunuz tam olarak ne yazıyor işte. yani bulaş ihtimalini mi soruyorsunuz uçukta virüs var denmesi gerçek mi diye mi soruyorsunuz vs gibi biraz daha açın konuyu diyorum. siz farklı anlamlara veyahutta kaba bir manaya çekiyor olabilirsiniz, ben gayet anlaşılır ve normal bir soru sormuşum keza konu sahibi de normal algılayarak normal cevap vermiş. size ne oluyor tam olarak anlayamadım? ilaveten anlayıp anlamamam da sizi ne ilgilendirir ne vasıfla bunu sorguluyorsunuz?Soruyu anlamadınız mı cidden ? Korkmuş belli ki..yaşayan var mı diyor, bu ne demek (!) öneri, tecrübe, deneyim vs.
Sizde beni farklı anlamlara veya kaba manaya çekiyor olabilirsiniz. Bende size gerçekten soruyu anlayıp anlamadığınızı merak ettiğim için sordum. Telaşlanmış bir anne var ya burda yardımcı olmak adına. Biliyorsanız paylaşırsınız. Çok açık bir soruyu anlamadığınızı düşünüp size açtım neden bu kadar kızdınız ? Hanımefendi hangi vasıfla derken ben size özel bir şey sormadım burası herkese açık bir mecra ve herkes herkesin yorum yaptığı bir duruma cevap verebilir. Biliyorsunuz değil mine anlatıyorsunuz hanımefendi? sorunuz tam olarak ne yazıyor işte. yani bulaş ihtimalini mi soruyorsunuz uçukta virüs var denmesi gerçek mi diye mi soruyorsunuz vs gibi biraz daha açın konuyu diyorum. siz farklı anlamlara veyahutta kaba bir manaya çekiyor olabilirsiniz, ben gayet anlaşılır ve normal bir soru sormuşum keza konu sahibi de normal algılayarak normal cevap vermiş. size ne oluyor tam olarak anlayamadım? ilaveten anlayıp anlamamam da sizi ne ilgilendirir ne vasıfla bunu sorguluyorsunuz?
siz niye açıyorsunuz onu soruyorum ben de ? biz iki kişi konuşmuşuz zaten sorumun üzerine. canınız mı sıkılıyor gece gece?Sizde beni farklı anlamlara veya kaba manaya çekiyor olabilirsiniz. Bende size gerçekten soruyu anlayıp anlamadığınızı merak ettiğim için sordum. Telaşlanmış bir anne var ya burda yardımcı olmak adına. Biliyorsanız paylaşırsınız. Çok açık bir soruyu anlamadığınızı düşünüp size açtım neden bu kadar kızdınız ? Hanımefendi hangi vasıfla derken ben size özel bir şey sormadım burası herkese açık bir mecra ve herkes herkesin yorum yaptığı bir duruma cevap verebilir. Biliyorsunuz değil mi
ne anlatıyorsunuz hanımefendi? sorunuz tam olarak ne yazıyor işte. yani bulaş ihtimalini mi soruyorsunuz uçukta virüs var denmesi gerçek mi diye mi soruyorsunuz vs gibi biraz daha açın konuyu diyorum. siz farklı anlamlara veyahutta kaba bir manaya çekiyor olabilirsiniz, ben gayet anlaşılır ve normal bir soru sormuşum keza konu sahibi de normal algılayarak normal cevap vermiş. size ne oluyor tam olarak anlayamadım? ilaveten anlayıp anlamamam da sizi ne ilgilendirir ne vasıfla bunu sorguluyorsunuz?
Uzun zamandır çıkmamıştı dudağımda uçuk kabus gördüm birde çok stresliydim yüksek ihtimalle öyle çıktı çok korkuyorum bebeğim daha çok minik uçuğum iyi olduğunda bebeğimin iyi olduğunu nasıl anlarım pekine anlatıyorsunuz hanımefendi? sorunuz tam olarak ne yazıyor işte. yani bulaş ihtimalini mi soruyorsunuz uçukta virüs var denmesi gerçek mi diye mi soruyorsunuz vs gibi biraz daha açın konuyu diyorum. siz farklı anlamlara veyahutta kaba bir manaya çekiyor olabilirsiniz, ben gayet anlaşılır ve normal bir soru sormuşum keza konu sahibi de normal algılayarak normal cevap vermiş. size ne oluyor tam olarak anlayamadım? ilaveten anlayıp anlamamam da sizi ne ilgilendirir ne vasıfla bunu sorguluyorsunuz?
dikkat etmeniz yeterli olur siz sadece uçuğunuz geçene kadar öpmeyin ellerinizi sık sık yıkayın bir şey olmaz Allahın izniyle zaten durduk yere bulaşacak değil ya ille bir temas gerek. içiniz rahat olsun yani boşuna endişelenip daha da stres olmayın bence.Uzun zamandır çıkmamıştı dudağımda uçuk kabus gördüm birde çok stresliydim yüksek ihtimalle öyle çıktı çok korkuyorum bebeğim daha çok minik uçuğum iyi olduğunda bebeğimin iyi olduğunu nasıl anlarım peki