Bebeğim ve babası & Babam ve ben.....

canbahar

Bahar'ımm...
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
1.367
0
116
İstanbul
Sabahtan akşama kadar ilgilenen ben ama bütün gülücükler babaya...
Akşam üstü bir şey oldu Bahar'a bir türlü uyumadı.Her türlü ihtiyacını gidermeme rağmen uyumadı.Oynadım,konuştum sadece baktı bana asık suratıyla.Yani ne yaptıysam olmadı.Babası geldi,daha yüzünü görmeden sesini duymasıyla bi hareketlendi,değişti.Ben de aynen onları başbaşa bıraktım ve kaçtım yanlarından.5 dakika sonra eşim kucağında Bahar uyumuş bir şekilde gelmez mi beşiğine mi yatırayım diye.
Yani şaştım kaldım.Demek baba kucağını istiyormuş zilli.Şimdi mışıl mışıl uyuyor prensesim.

Tabi ki bu durumdan şikayetçi değilim,hoşuma da gidiyor.Hatta babası işe giderken arkasından ağlayan kızlardan olsun istiyorum kızımın.
Ben babamla çok vakit geçiremedim kendimi bildiğim yaşlardan itibaren.Anne babası ayrı bir çocuk olarak içimde bir sürü ukde var.Dileğim kızım benim gibi olmasın.Allah onu ayırmasın babasından ve mutlu mesut olsunlar inşallah, tabi benle beraber..

Sizin bebekleriniz neler yapıyor babalarını görünce???Ben her geçen gün gelişenleri paylaşmak istiyorum sizlerle.

çoook güsel maaşaalah ya
aslında bi blog açsanda olur dimi
biizmkide babayı çok seviyo
kahkaha atarak gülüyo ona

Bizim Ecemde babacik
aksamlari babasi geldiginde uyuyo oluyo görmüyo kizim ama sabah deli oluyo görünce
babasinin ise gitme saati mirildaniyo eee anliyo artik cadi :emir_bebek:

valla canım aynı bizikini anlatmışsın. Çok babacı ya...Bu kadar olur inanın ki...Kucağına alır almaz ağzı kulaklarda...

maşallah kuzulara ama bilinen bişiy var kızlar çok düşkün olurmuş babaya bizim oğluşta yok henüz babaya karşı öyle bi ilgi ama bende çok istiyorum babacı olsun çooook sevsin...babamız şuana kadar yutmak gaz çıkarmak gibi usta bir yeteneğe sahip değil ama ilerde inşallah futbolcu olması konusunda çook etkili olacaktır:)))

ay maşallah canım ya kızlar babacı olur
benim oğlan kimin kucağına gitse gözü bende büyüyünce bi eli hep eteğimde olucak gibi geliyo :)

bizim zilli de tam babacı... ben ugrasıyorum ugrasıyorum uyutamıyorum bızım adam 5 dk da halledıyor...sımdıden pek duskun babasına bı gulucukler bı agu lar :)

kız bebekler babacı olur kokularını alıyorlar sanırım hemen uyuyorlar allah bagıslasın hepinizin bebişini allah analı babalı büyütsün

Kız çoçuklarının genel özellikleri galiba babacı.hatta bana biri kızlar babaya aşık doğar demişti ben Duru'da bunu fazlası ile hissediyorum laf aramızda birazda kıskanıyorum beni daha çok sevsin istiyorum.kaydirigubbakcemile

kesinlikle katıloyurm.kız bebekleri tam anlamıyla babaya aşık oluyorlar.tıpkı bizdede oldugu gibi...

zeynep altı aylıkken biz 5.katta otururduk.balkona çıkartırdım baba işten gelirken taa aşagıdan onu tanır allaah bi çıglık atırdı onu görünceee.baba gelence hemen kucak isterdii.ona gülücükler atmalar vee en çok omuzda uyumalar..bide küçükken aynen zeyno hep aglardı arkasından.babacımmm.babaacııım bayagı hıçkırıklara bogulurdu...benim adamıın çok hoşuna giderdi...kocam işten dönerken balkona çıkar beni görsün geldigimi derdi.amaan bu defnede aynı.baba gelince bi gülümsüyo ona o nere dönse takip ediyo.sonrada konuşuyo ama çok farkılı ton sesiyli konuşuyo sanki cilve yapıyo:)))buda babacıı..
ama bende şikayetçi degilim.:))

Son düzenleme:
ay yazılarınızı okuyunca meleğimi hemen kucağıma almak istedim.rabbim bizede ogünleri gösterir inşallah.ama şu aylarda bir geçse.bizde babacı olsak ağlasak ardından.hayal gibi.rabbim meleklerinizi sizlere bağışlasın

ay yazılarınızı okuyunca meleğimi hemen kucağıma almak istedim.rabbim bizede ogünleri gösterir inşallah.ama şu aylarda bir geçse.bizde babacı olsak ağlasak ardından.hayal gibi.rabbim meleklerinizi sizlere bağışlasın

canım saglıkla kucagınıza alırsınız inşallah.hiç merak etme babacı olmayan bi prenses olmuyo sanırımmm.hepsi aynııı..

aynı burakta öyle bi babacıki sormayın..hatta az önc arkadaşlar geldi oturmaya..bi huysuz bu anlatamam.ağlıyo ağlıyo tabi babamızda sürekli gidip gelip bakıyo.ne yaptıysam susturamıyorum.memeyi bile tutmuyo.neyse aldı bu içeri geçti arkadaşın yanına..baktım beyfendi etrafı izliyo derken uyudu babasının kucağında.arkadaşlar diyolar babacı bu babacı.hakkatende öyle.ama ben kıskanmıyorum.hep bağlı olsunlar babalarına sevsinler ve saygı duysunlar...

eşimin kızımıza bir 'aşkım' deyişi varki kıskanıyorum ben gerçekten.Bana öyle uzatmalı öyle içten işveli demedi daha.Kıskanıyorum ama çok hoşuma gidiyor.
Sabahları işe giderken bana sade bir öpücük.
Bahar'ı öperken 'coooppp' diye bir ses.Gel de kıskanma!!!!

eşimin kızımıza bir 'aşkım' deyişi varki kıskanıyorum ben gerçekten.Bana öyle uzatmalı öyle içten işveli demedi daha.Kıskanıyorum ama çok hoşuma gidiyor.
Sabahları işe giderken bana sade bir öpücük.
Bahar'ı öperken 'coooppp' diye bir ses.Gel de kıskanma!!!!

aynen kaydirigubbakcemile3

sizinkiler kız bebişte babacı benim oğlumda babasına düşkün olacak galiba bazen öyle oluyorki ben kaynana görümce çocuğu sustaramıyoruz uyutamıyoruz babası alıyor kucağında 2dk sallıyor hop çocuk uyuyor ama benimde hoşuma gidiyor birbirlerini sevsinler saysınlar düşkün olsunlar
ben babamı kaybedeli 2 sene oldu ama bizim ilişkimiz öyle sevgi dolu olmadı hiçbir zaman evet babam çok ilgiliydi ama sevgi dolu değildi çok sıkardı benide kız kardeşimide ve onu kaybetmeden önce bana anneme ve kızkardeşime öyle zor günler yaşattıki hala ona kırgınlığım kızgınlığım geçmiyor ama yinede onu çok özlüyorum yeri asla dolmuyor ve dolmayacakta :çok üzgünüm:

temizliğe gelen kadın kızım için "ne kadar şanslı" demişti. keşke oyuncaklar kıyafetler yerine ilgili bir babası olsaydı. eve gelince ilk kızına baksa işe gideken öpseydi, karşısına alıp konuşsaydı...
herkes çok şanslı bebek diyor ama aslını ben biliyorum. yine de çok şükür halimize, babası da çok yorgun geliyor kızımın belki ondandır.

temizliğe gelen kadın kızım için "ne kadar şanslı" demişti. keşke oyuncaklar kıyafetler yerine ilgili bir babası olsaydı. eve gelince ilk kızına baksa işe gideken öpseydi, karşısına alıp konuşsaydı...
herkes çok şanslı bebek diyor ama aslını ben biliyorum. yine de çok şükür halimize, babası da çok yorgun geliyor kızımın belki ondandır.

kesinlikle yorgunluktandır canım sakın üzülme.Bazen bizde de oluyor öyle yorgunluklar.Mesela ben gece hiç kaldırmıyorum eşimi.Kendim hallediyorum herşeyi.uykusuz kalıyormuş çok,işte iyi gelmiyormuş.Beklerdim ilgilenip yardım etmesini ama yapmıyor diye üzülmüyorum artık.Böyle şeyler de yaşıyoruz yani bunun yanında.

Sabahtan akşama kadar ilgilenen ben ama bütün gülücükler babaya...
Akşam üstü bir şey oldu Bahar'a bir türlü uyumadı.Her türlü ihtiyacını gidermeme rağmen uyumadı.Oynadım,konuştum sadece baktı bana asık suratıyla.Yani ne yaptıysam olmadı.Babası geldi,daha yüzünü görmeden sesini duymasıyla bi hareketlendi,değişti.Ben de aynen onları başbaşa bıraktım ve kaçtım yanlarından.5 dakika sonra eşim kucağında Bahar uyumuş bir şekilde gelmez mi beşiğine mi yatırayım diye.
Yani şaştım kaldım.Demek baba kucağını istiyormuş zilli.Şimdi mışıl mışıl uyuyor prensesim.

Tabi ki bu durumdan şikayetçi değilim,hoşuma da gidiyor.Hatta babası işe giderken arkasından ağlayan kızlardan olsun istiyorum kızımın.
Ben babamla çok vakit geçiremedim kendimi bildiğim yaşlardan itibaren.Anne babası ayrı bir çocuk olarak içimde bir sürü ukde var.Dileğim kızım benim gibi olmasın.Allah onu ayırmasın babasından ve mutlu mesut olsunlar inşallah, tabi benle beraber..

Sizin bebekleriniz neler yapıyor babalarını görünce???Ben her geçen gün gelişenleri paylaşmak istiyorum sizlerle.

ne güzeeel opuyorumnanaktan çok hoş bir sahne geldi gözümün önüne okuyunca
ben henüz anne değilim ama benim de babasına aşık bir kız ya da annesine aşık bir oğlan hayalim var....gerçi kıskanacağımdan eminim hem kızımı hem babasını...opuyorumnanaktan

Back
X