Bebeğim ve babası & Babam ve ben.....

ben bu duurmu çok kıskanıyorum ne yalan söliyim
ecrin hanım aramıza bi girdi pir girdi aşkımız ikiye bölündü resmen
sabah onu öpüyo giderken bazen beni unuttuğu oluyo :a015:
şaka bi yana o babasına attığı kahkahaları görmek(bana öyle gülmüyo cimcime)o çığlıklar garip sesler hepsi babaya onları oynarken seyretmek beni öyle mutlu ediyo duygulandırıyoki anlatamam
biz babamla çok resmiydik evlenmeden önce hiç muhabbetimiz yoktu sarılıp öpemezdim hiç sanki bi set vardı geçilmezdi öyle büyüdük seversek şımarır zihniyetindeydi biliyorum bunu içimde ukte kalmıştır hep sölerim eşime sen sakın öyle olma arkadaş gibi ol kızınla diye
ama şimdi babamlada çok iyiyiz
sarılıp öpüyorum deymeyin keyfime evlenince daha farkılı oluyomuş demek

aynen sanki benim kızı anlatmışın canbahar babsı uyurken eğilip yüzüne bakıp gülüyo. bazen kıskanıyom amaheee

kizzz bu cadilar yokmu valla hepsi öyle kaydirigubbakcemile3 benim cadida aynen öyle canim. aksama kadar ilgilenen ben , ama gülücükle hep babaya,,, babayi uzaktan görür görmez ayaklari kipir kipir :emir_bebek: ay bi heyecan bi heyecankaydirigubbakcemile2 agu ugu demeler, kikir kikir gülmeler ... ama beni görünce hep agzini aciyo , sanki birseyler ariyo sempatiksalakcinni kendimi
" inek " gibi görmeye basladim sempatiksalakcinni devamli bende emdigi icin alir alir agzini aciyo sipa :bbo: yada beni kocaman "BIR MEME" olarak görüyo CADIARZU sırnaşık şey

evet kızlar babacı olur derler ama benim kızım anne kuşu. aslında işine geldiği gibi davranıyor: bi bakıyorsun babaya cileveler yapıyo, değişik sesler çıkarıyor, bi de bakıyorsun baba konuşuyor, şarkı söylüyor ama Miay'ın gözü anneden ayrılmıyor. orta kararda gidiyor bakalım. kaydirigubbakcemile3

Back
X