Çocuk Hastalıkları Bebegim ve bikuspit aorta..su an üzülmek bile lüks benim için :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Olympea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
1.384
2.191
83
Dogum yapali 10 gün oldu.dün kontrole gittik kalp muaynesinde bikuspit aorta tespit edildi.yani doğuştan kalp kapakcigi anomalisi. Bebegime baktıkça göz yaslarimi tutamıyorum. Güçlü olmam lazım üzülmek bile benim icin bir lüks su an.sutum kesilebilir. Herşey AllahtAn diyip sakin olmaya çalışıyorum.evlatla imtihan çok zor...

Dogum yapali 10 gün oldu.dün kontrole gittik kalp muaynesinde bikuspit aorta tespit edildi.yani doğuştan kalp kapakcigi anomalisi. Bebegime baktıkça göz yaslarimi tutamıyorum. Güçlü olmam lazım üzülmek bile benim icin bir lüks su an.sutum kesilebilir. Herşey AllahtAn diyip sakin olmaya çalışıyorum.evlatla imtihan çok zor...
Allah şifa versin. .yalnız tedavisi olan bir hastalık ..kendini bu kadar üzüp bebisini sütünden mahrum bırakma ..onun güçlü bir anneye ihtiyacı var ..

Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. tedavisi var en hassas sürede şifa bulur inşallah lütfen üzülmeyin şuan sütünüze çok çok ihtiyacı var bebişin

Canım bende bebeğim 5 günlükken tek böbrekli olduğunu öğrendim dünyam başıma yıkıldi seni çok iyi anliyorum ama yapacak bi şey yok buna da şükür diyip güçlü olmaliyiz...

Konu sahibi arkadaşım acil şifalar diliyorum.Bebeğine sütün lazım, olacağı tedavi için güç toplasın kuzucuk. En kötü imtihanın bu olsun merak etme geçecek.
Canım bende bebeğim 5 günlükken tek böbrekli olduğunu öğrendim dünyam başıma yıkıldi seni çok iyi anliyorum ama yapacak bi şey yok buna da şükür diyip güçlü olmaliyiz...
Canım çok üzüldüm. Ayrıntılı ultrasonda tüm organlar bakılıyordu nasıl atladılar böyle bir şeyi inanamıyorum.
Bir arkadaşımın oğlu 3.5 yaşındayken böbrekte kanser çıktı. Tek böbreği var şimdi ve 1.80'lik dana oldu. Üzülme tatlım birşeycik olmaz Allahın izniyle.

Konu sahibi arkadaşım acil şifalar diliyorum.Bebeğine sütün lazım, olacağı tedavi için güç toplasın kuzucuk. En kötü imtihanın bu olsun merak etme geçecek.
Canım çok üzüldüm. Ayrıntılı ultrasonda tüm organlar bakılıyordu nasıl atladılar böyle bir şeyi inanamıyorum.
Bir arkadaşımın oğlu 3.5 yaşındayken böbrekte kanser çıktı. Tek böbreği var şimdi ve 1.80'lik dana oldu. Üzülme tatlım birşeycik olmaz Allahın izniyle.
İnşallah şu an 6.5 aylık ama o lohusa haliyle yaşadığım acıyı ben bilirim yine de bin şükür beni uzmeyen tatli mı tatlı bi mavişim var..

Ah canimm Allah sifa versin, bak tedavisi varmis cok sukur.
Uzulmemeye calis, sutune cok ihtiyaci var simdi yavrunun.
Allahim uzun omur versin hayirli saglikli, anali babali.

Cok gecmis olsun,benimde bir tanidigimin bebeginin kalp kapagi yok ve ayrica bi yerde kacagi var yanlis hatirlamiyorsam 4 aylikken belli oldu ama su ana 1 yasini gecti cok guzel bir bebek.ameliyat ve tedavi sureci zor gecsede cok sukur iyi.caninizi sıkmayin bebeginize sutunuz lazim beslenmesi ve kilo almasi bu durumlarda onemli. Rabbim yardimciniz olsun...

Benim kizim 21 aylık inan 3 haftadır bütün hayatım değişti 1 hafta hastanede yattık sebepsiz nöbet geçirdiği için yoğun bakımda kaldık vs seni o kadar iyi anlıyorum ki evlat bu insanın yüreğinin içi sızlıyor Rabbim senin bebeğine benim kızıma ve bütün şifa bekleyen hastalara Şafi ismi ile şifa versin onlar Rabbim e emanetler Allah yardımcımız olsun..

Allah yardımcın olsun kardeşim, Allah bebeğini sana ve kocana bağışlasın. Allah bebeğine tez zamanda şifa sana da sabır ve güç versin..

not: Aşkımdan ölüyorum aşı eşiğim bu diye kendini teselli edenlere gelsin bu örnek..

Tüm hastalara Allahım şifa,yakınlarına kolaylık versin inşallah...

Çok geçmiş olsun. Peki bu doktorlar o organ taraması denen şeyi niye yapıyorlar? Bir arkadaşım daha doğum yaptı, o da tek böbrek mesela. Peki bu doktorlar ne işe yarıyorlar? Konuştunuz mu bunu jinekoloğunuzla? Kendisi ne diyor bu duruma?

Rabbim şifa versin inşallah ..bende doğum la beraber kalp kapak ameliyatı oldum. Şuan lohusalikla beraber ve evlat olduğu için canınız yanıyor uzgunsunuz. Ama inanin tedavisi var ve bebekler çocuklar çok çabuk toparlaniyor.belki ameliyat a bile gerek kalmayacak dereceleri önemli çünkü. Şimdiden sıkıntı yapmamaya çalışın bol bol süt verip bu güzel özel anların tadını çıkarın inşallah

Acil şifalar dilerim, tedavisi var dermansız dert değil Allahın izniyle düzelir boyuna erdiği günleri görürsün

Back
X