Bebek Beslenmesi Bebeğim ve doktorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Reykom33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
441
40
48
42
İyi akşamlar 3.5 aylık oğlum 1 haftadır durmuyor sürekli kucakta gezmek istiyor huzursuzlanıyor sıkılıyor bende bugün doktora götürdüm bu arada yanağında pul pul kızarırlar vardı biz öpmekten diyoruz da bilmiyorum neyse doktora götürdüm muayene etti tahlil isteDi yüzü içinde krem ve şurup verdi fakat kafama takılan anne sütü veriyorum şurup verilirmi anne sütü alan bebeğe bilmiyorum sadece krem yeterli olmazmıydı birde kızlar oğlum bu ay 500 gr kilo almış acaba sütüm yetiyormu gece 3 defa felan kalkıyor emmeye yarım gün çalışıyorum gündüz sütümü sağıp veriyorum sizce ek mama versemmi siz tecrübeli anneler lütfen beni bilgilendirirmisiniz.

Anne sütü alıyor çocuk yapma günah neden ek mama veriyorsun inan ben her formül süt verdiğimde içim acıyor... Doktor ne diyorsa ona uy lütfen... Kilo alır ek mama ayına gelince şimdi sorun etme alır verir önemli olan sağlıklı olması

Back