Bebek Beslenmesi bebegim ve gece uykusu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

FOKURFOKUR

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
458
1
118
Diğer
kızlar bebegim gece uykusunda yatagında sürekli dönüyor mızlıyor ayagıma alıp sallıyorum orda durmuyor tekrar yatagına orda tekrar dönüyor mızlıyor ordan küçük beşiğe ordan ayagımda oradan büyük beşige sabaha kadar 1 aydır böyle devam ediyor.bu arada bunları yaparken gözleri kapalı ama mızmızlanıp aglıyor. gündüz uykularında ise hiç böyle bir şey yapmıyor.gün içinde uyutmayaıp gece uykusunu deliksiz uyur belki diye az uyuttuğumda oldu güne 1 saat ama yine aynı.akşam çok zor uyutuyorum bir yeri acısa gündüzde huzursuz uyur ama gündüz yanında top at ama uyanmıyor sesi bile çıkmıyor.bu sorunu yaşayan veya başından geçiren varmı.varsa çözüm yolu istiyorum.

Bebek kac aylik?Bazi durumlar bebek ve cocuklarda gece ortaya cikabiliyor..ornegin dis cikartiyorsa gunduz rahata uyurken gece huzursuz olabiliyor..ya da gaz sancisi karin agrisindan dolayi uyuyamiyor olabilir..Gunduz nerede uyuyor?gece uykusunu nerede uyuyor?bunlar onemli..cocugu birakin aglasin cok aglamaya devam ederse biraz kucaginiza alip onu sakinlestirin yerine koyun..Biraz aglamasina sabredebilirseniz hem kendisi rahat eder hem de siz..Benim kzimda yatagini ayirdigimda iki gece durmadan agladi..ama yanima alsam ne ona ne de kendime iyilik etmis olacaktim simdi cok sukur yataginda uyuyor;)..umarim herhangi bir rahatsizligi yoktur,Allah kolaylik versin.

Kizlar bebegim 8 aylik simdiye kadar xok nadir gece uykusunda huzursuzlugu gunduz hic uyumadigimz icin gece hep uyuyoduk 4 tanede dis cikartik simdi iki dis daha gelio ama ondan mi bilmiorum gece uyumuo saga sola donup duruo gozler kapali ama hic bole yapmazdi uyumak istio ama zorlanio disten mi sizce her dis farkli mi olur diger dislerinde yapmadı hic

Back
X