Bebeğim ve kayınvalidem

sende inadına kızım yada oğlum bak banane babanesi bak ağlıyor yapma yada babanesi altına bakalım gibi konuş babanesi olduğunu vurgula

Evet bu sozun cok dogru kadinin travmasi depreşti ve bebegi yeniden dunyaya geldi gibi hissetti. Diyelimki bi yere gitmek zorunda kaldi geldiginde ayyy aklim evde kaldi hic oturamadim yok cigeri yanmis yok kalbi sıkışmış yahu ben varjm annesiyim sana ne oluyor

Evet coook yipratti beni pskolojimi bozdu birdaha cocuk yapmak istemiyorym onun yuzunden. Saol canim benim allah razi olsun

Oyle dediginde esiminde tuhafuna gidiyody sordumuzda ben hala alisamadim baba olduna oglum diyodu agiz aliskanliymis oyle deyip siyriluyodu

Ee siz de her lafa susmussunuz. O sizin bebeginiz azicik sahip ciksaniza. Ne demek sutum gelecek galiba, ne demek abla/abi.
Bastan tavrinizi koysaniz insanlar boyle yuz bulamayacak zaten.
Inanin oyle olmuyo lohusasjniz hormonlar alt ust olmus eşim calistigi icin 2 gune bi geliyodu evim henuz yoktu kv de kalmak zorundaydim bisey desem kirilcaklar esim uzulcek yani cok karisik duygular icindeydm ya tamamen nolcaksa olsun yeteeeeeerrr diye bagircaktim yada icime atip sabretcektom maleseff

esimin teyzeside bebegime sahiplenmeye kalkisti ciddi anlamda biara once seyrettim yaniliyorumdur belki dedim ve kari bebegimi bana sormadan kundaklayip kendi evine goturmeye kalkisti izin vermedim 2. de aniden aldi gitti ustumde oturuyodu baka kaldim pesinden ve o cikar cikmaz pesine gittim cektim.aldim.cocugu daha da yuz bulupta sahiplenemedi var boyle psikopatlar

Aklim basima geldi sonradan kendi evime gecince bebegimle basbasa kalinca cok kizfim neden tepki gostermedim ben neden sustum diye ama inan eşimi cok seviyorum onun hatrina sustum cunku o yanimda degildi calisiyodu evimizdr daha hazir degldi bu yuzden eger ben tatsizlik cikarsayfim esim huzursuz olcakti halada haberi uok olanlardan yansitmjyldum ona icime attim kv istedimi diyemedim icin cok kinlendim ona

Yok bu saatten sonra izin vermem zaten kendi evime gecincr ipleti elime aldim baya tavrimla memnun olmadimi gosterdom oda anladi zatrn demio dese bu sefer esimde tepki gosterir

Aynen yuh yuh yani insan biraz utanır ayrıca sen lohusa kadına nasıl böyle ızdırap yaşatırsın
Aynn izdirabim kat kat fazlalasiyofu o kadin yzundrn bebegim de kolik ti ama inanin kv bebegimdrn daha cok yorfu brni eşim calisiyodu yanomzida cok bulunamadi o surecte ama arada gelip 1 gun kaliuodu esimle yatiyorz oda diger kanepede yatti kizlar neymiste baska odada yatnca uyuyamouomus akli burda kaliyomys

Insallah canim tek umudum o

Iste ben bu yuzden olen birinin ismini koymaya karsiyim. Arkadasima da olen halasinin ismini koymuslar. Surekli yaninda olmus kadindan bahsediliyor. Onu goren herkesin aklina ilk halasi geliyor cunku. Ismini degistirdi hala kurtulamadi.

Kız ne demek göğüslerim sızlıyo sütüm gelecek yok ablası bilmem ne? Tabiki konuşma kv ile

Sakın kv üzülür, eşim kırılmasın diye herşeyi içine atma. Gerektiği yerde tepkini göster herkes yerini bilsin. Bende ilk çocuğuma doğum yaptım odaya getirdiler kucağıma verdiler emzireyim diye, sütüm yoktu emziremedim hemşire mama getirmeye gitti o arada kv çocuğu çekti aldı kucağımdan arkasından bakakaldım. Hastaneden çıktım çocuğu emziriyorum sürekli mememin ucunu tutup çocuğun ağzından çıkarıyor. Emzirirken çocuğun ayağını kolunu çekiyor. En sonunda patladım. Yaptığı bu gariplikler yüzünden kendimi taşıyıcı anne gibi görüyordum. Kızım büyüdü 2. Çocuğum bile oldu ama hala o duyguyu içimden atamadım. Kızımla aramdaki mesafeyi bir türlü asamiyorum.

Keske koymasaydiniz o ismi. Saskinlik otesi sutum gelicek vs. Delirmekte haklisiniz. Biraz dis gosterin derim bnm kv yapsa sen babanesin ben annesiyim derdim. Yol yakinken bsey yap derim bu is buyur yoksa. Kv nin davranislari normal degil

Uuu kayınvalidenin durumu çok ciddi bildiğin kendi bebeği yerine koymuş. İleride daha çok sorun çıkarabilir kayınvalideniz konu sahibi, ince bir düşünceyle isim koymuşsunuz ama benim önerim ikinci bir isim koyup bebeğe ikinci ismiyle seslenmeniz. Ölen kardeşin ismiyle değil. Bir de "babaanne" kelimesini muhakkak vurgulayın. Sevmek isterse "Aaa babaannesi sevecek miymiş kızımı" gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…