• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim ve kayınvalidem

bu kayınvalideden kurtulmak bir cinnete bakar,
çok sessiz kalmışsınız, ablası dediği an sen kimsin kadın diyecektiniz bakın bakalım bu noktaya gelir miydi?
hayatta kimse, eşiniz dahil, çocuğunuzdan kıymetli olmasın, o yüzden önce bebeğinizi düşünün, kim ne der umursamayın ve o kadına haddini bildirin.

Bir bir söyle kırılırsa da kırılsın mecburen senin huyuna gidecek bebeği görmek için..biriktirme canım sen niye dert edesin içini dök o dert etsin kötü gelin olmak iyidir:)))
Bence yanlis düşünüyorsunuz.Sen kayinvalideni gözünde cok büyütuyorsun bence benim kv torun evlattan daha tatliymis diyor her zaman kizim için ve o sevdikçe benim hosuma gidiyor her ne yaparsa yapsin konusmam ve buda esimin gozundeki degerimi iki katina çıkarır bence sende aynını yap pisman olmazsin

Yeni dogmus 2 haftalik bebegimi oyle salladilar kafayi yemisler bebek bu aglar ben israr ediyorm susamiyorm zaten icim acidi yuregim sizladi 2 haftalok bebek anne kokusuyla uyur ama yok karsi taraf israrci inat esim olsa esime divem oda yoktu o an
Aman hiç bir halt bildikleri yok bunların sadece insanı sinir ederler. Boşver sen anne olarak icgudulerin ne diyorsa onu yap. Icgudulerin başka birşey derken onların dediklerini yaparsan kötü anne sen olursun. Sallatma bir daha öyle. Ayrıca bu emzirmeye de kalkar anlaşılan aşırı sevgiden sapikliga vurmuş olayı aman yalnız bırakma demedi deme bana.

Bence yanlis düşünüyorsunuz.Sen kayinvalideni gözünde cok büyütuyorsun bence benim kv torun evlattan daha tatliymis diyor her zaman kizim için ve o sevdikçe benim hosuma gidiyor her ne yaparsa yapsin konusmam ve buda esimin gozundeki degerimi iki katina çıkarır bence sende aynını yap pisman olmazsin
Iyi de bu normal bir söz bunda bir sıkıntı yok. Senin için ablası dese annesi yerine bunu normal mi karsilayacaksin.

Ya takma ya da sessiz kalma , iş işten geçmiş gibi artık yaşanmış gitmiş ama bundan sonrası için içine atma , ablası ne yaaaaa? Bi daha bu tarz bişeyler derse haddini bildir , içinde kalmasın

bu kayınvalideden kurtulmak bir cinnete bakar,
çok sessiz kalmışsınız, ablası dediği an sen kimsin kadın diyecektiniz bakın bakalım bu noktaya gelir miydi?
hayatta kimse, eşiniz dahil, çocuğunuzdan kıymetli olmasın, o yüzden önce bebeğinizi düşünün, kim ne der umursamayın ve o kadına haddini bildirin.
Tavrimla haddini bildirmişim demekki sukur cekiniyo artik anlamis

Canim demekki bak seninki torunu gibi seviyo yasamayan bilemez ilk zaman bebegine hasret kalmamissin demekki bu tur seyleri duymamissin keske benimkide oyle sadece babanne gibi sevseydi bende mutly olurdun

Aman hiç bir halt bildikleri yok bunların sadece insanı sinir ederler. Boşver sen anne olarak icgudulerin ne diyorsa onu yap. Icgudulerin başka birşey derken onların dediklerini yaparsan kötü anne sen olursun. Sallatma bir daha öyle. Ayrıca bu emzirmeye de kalkar anlaşılan aşırı sevgiden sapikliga vurmuş olayı aman yalnız bırakma demedi deme bana.
Evet aynisjni bende dusundum birakmiyorum yalniz o potansiyel va bu kadinda sinir sey

Ben koymak istemedim ama esim cok israr etti bende kiramadim bilseydim bu duruma gelcemi esimi de dinlemez koymazdim isimmi kalmadi

İsmini degistirebilirsiniz bebeginizin. Kayinvalideniz de kendi bebegi olmadigini biliyordur ancak kendi bebegiymis gibi davranmak demek ki daha iyi hissettiriyor. Ama azicik disli olun yahu, ne demek ay goguslerim catliyor sutum gelecek falan? Madem o kadar merakli gitsin dogursun o zaman. Cocugunuza sahip cikin, su andan sonra da bence esinizin kirilmasini vs umursamayin. O kirilmasin bu kirilmasin diye diye olan size olmus. Annesi sizsiniz, bebegi onlara vermezseniz zorla alma gibi bir sanslari yok, ister gosterirsinizister gostermezsiniz. En dogal hakkiniz. Bunu onlara kabul ettirmeye bakin, yoksa isiniz bebek buyudukce cooook daha zorlasacak...

Kayınvalidenizin belli ki psikolojik sorunları var, kaybettiği bebek travma yaratmış demek ki. Ama bunun cezasını siz ve bebeğiniz çekmemeli, kırılmasın diye alttan almayın, eşinizle de açık açık konuşun. Bu gidişle siz depresyona gireceksiniz, size de evladınıza da yazık değil mi, mutlu olmanız gereken bir sürecin içine girmişken yaşadıklarınıza bir bakın.

Kadin milleti olarak neden herseyde bu kadar pasif oluyoruz ben cidden anlamiyorum.

nedemek esimin hatri icin sustum.kusura bakmayin acizliginizden susmussunuz.

kim olursa olsun bebegimi benden baskasi sahiplenemez.ablasi dicek herseyine o kosturcakk ben neyim derim kendi kendime.

herseyi anlarim ama bi insanin bebegini baska birinin sahiplenmeye calismasini ve buna bir annenin izin vermesini anlayamam.inanilmaz sinirlendim size suan

Konu sahibinin içinde bulunduğu duruma göre yorum yaptım yoksa sessiz sakin kayınvalideleri mahrum etmek doğru olmaz tabiki

İsmini degistirebilirsiniz bebeginizin. Kayinvalideniz de kendi bebegi olmadigini biliyordur ancak kendi bebegiymis gibi davranmak demek ki daha iyi hissettiriyor. Ama azicik disli olun yahu, ne demek ay goguslerim catliyor sutum gelecek falan? Madem o kadar merakli gitsin dogursun o zaman. Cocugunuza sahip cikin, su andan sonra da bence esinizin kirilmasini vs umursamayin. O kirilmasin bu kirilmasin diye diye olan size olmus. Annesi sizsiniz, bebegi onlara vermezseniz zorla alma gibi bir sanslari yok, ister gosterirsinizister gostermezsiniz. En dogal hakkiniz. Bunu onlara kabul ettirmeye bakin, yoksa isiniz bebek buyudukce cooook daha zorlasacak...
Aynen haklisin canim evime o yasadiklarmdan sonra bi kac defa geldiler her seferinde belli ettim valla ben kirilcama o kirilsin simdi sadece seviyo cekinuyo artik

Kayınvalidenizin belli ki psikolojik sorunları var, kaybettiği bebek travma yaratmış demek ki. Ama bunun cezasını siz ve bebeğiniz çekmemeli, kırılmasın diye alttan almayın, eşinizle de açık açık konuşun. Bu gidişle siz depresyona gireceksiniz, size de evladınıza da yazık değil mi, mutlu olmanız gereken bir sürecin içine girmişken yaşadıklarınıza bir bakın.
Coook zor gunler gecirtti bana hic tadina varamadim dogumumun bebegimin hep agladim gizli gizli sutum kesilcek diyede cok korktum iste hala cikamadim depresyondan bazen bebegim aglayinca tahammul edemiyorm agliyorm cok sabirliymdir normalde ama bu dogum sonrasi depresuon belirtisiymis hersey geldi gecti ama bende cok etkisi kaldi nefret ediyorm karidan

Kadin milleti olarak neden herseyde bu kadar pasif oluyoruz ben cidden anlamiyorum.

nedemek esimin hatri icin sustum.kusura bakmayin acizliginizden susmussunuz.

kim olursa olsun bebegimi benden baskasi sahiplenemez.ablasi dicek herseyine o kosturcakk ben neyim derim kendi kendime.

herseyi anlarim ama bi insanin bebegini baska birinin sahiplenmeye calismasini ve buna bir annenin izin vermesini anlayamam.inanilmaz sinirlendim size suan
Bende kendime okadar sinirlendim ki kendi evime gecince cok kizdim kendi kendime hepsi benim sucum neden bunlara izin verdim anlamiorm neden tepkimi onceden gostermedim bilmuyorm dogumdan sonra lohusa sendromundan galiba hic bilmiyorm bana kizmakta haklisinz

Back
X