- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
Kızlar ben 4 ay once dogum yaptim malesef kendi annem yanimda bulunamadi kaynvalidem vardi yanmda hamileyken severdim kaynvalidemi oda 40 gunluk bebegini kaybetmis zamaninda ve bizde esimle o bebegin ismini kendi bebegimize koyduk. Ama koymaz olaydim cok pismanim cunku bebegim dogduktan sonra kaynvalidem oyle bi sahiplendi ki bebegimi size anlatamam sezeryandan sonra odama getrdiler beni bebegimi kucagima bile vermedi ertesi gun gorebildim bebegimi zorla o izdiraplo acilarima ragmen kalktim sevdim kokladim bebegimi altini o degistiriyodu banyosunu o yaptiriyody kyafetlerini o degistriiyodu bana ablasi ablasi eşime de abisi abiso diyodu sonra goguslerim sizliyo sutum gelcek galiba diyodu ben cildiriyodum ama esimin hatri var bisey diyemiyofum 1 ay kaynvaldemde kaldim gizli gizli agliyofum cok bunaltmisti beni bebegime alismam gerekirken yabanci olmustm suan hala etksiindeym bana ne kadar iyi davransada benim onun sesini duymaya bile tahammulum yok kizlar ne yapmaliyim bana yardim edin istemiyorm aslinda boylr dusunmeyi ama kendimi cok haksizliga ugramis gini hissediyorum bebegimi onun yuzunden bi sure benimseyemedim emanet bebek gibi gordum
ikinizin yazdıklarını da dehşetle okudumç. gözlerim yuvbalarından cıkltı.Maalesef bende seninle aynı durumdayım bebegim 35 günlük ama sanki bnm kızım değil de kv'nin kızı görenler bana benzetince kabullenemiyor bnm kızım bana benziyor diyor çıldırıyorum, ağladığında benden önce koşuyor kucağına alıyor sallıyor sallama alismasin dedigimde sen bilmezsin bebekler anne kokusunda sakinlesir diyor kızım opulurken ağlıyor oda konuşuyor onunla konusulunca hemen susar sonra diyor benim sesimi tanıyor o yuzden sustu mecbur alttan alicagiz nasilsa bizim bebklerimiz omur boyu bizimle olacaklar onlarda sevgilerini böyle gösterebiliyor ancak birak doya doya sevsin ☺☺
siz buna nasıl izin verebiliyorsuınuz.
kendinize gelin neyin vicdanı neyin kv si neyin hakkı.
kvlerinizin evinden hemen kendi evinize cıkın. olmadı boşanını. olmadı kv yi evden kovun.
olmadı mahkeye gitseniz kvleriniz için evden uzakştırma alırsınız.
olmadı kocanız ile birlikte kvleriniz klağpıya atın.
cok sinirlendimöç... hemde inanılmaz sinirlendimöç.