Bebeğim ve kedi kızım alışma süreci

LiveYourLife35

25.07.2016
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
849
604
23
Kızlar merhaba ben 5 buçuk aylık hamileyim 1 yaşında kedi kızım var kısır kendisi bana çok düşkün.Doğumdan sonraki süreçte nasıl davranmalıyım bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım bir yol gösterirse sevinirim.Kıskanmaması için nasıl davranmalıyım nasıl bir süreç olacak deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Bu arada kızımı vermeyi düşünmüyorum şimdiden teşekkürler kızlar

Merhaba,öncelikle sizi kararınızdan dolayı taktir ediyorum.Diğer bilgisiz insanlar gibi hamile olduğunuz an diğer canınızı sokağa atmadığınız için.Size,bu siteyi öneriyorum,http://kedilibirhayat.com/ sitesinin sahibesinde bir oğlu var yanılmıyorsam yasına yenı girdi,iki de kedisi var bütün süreçleri sitesinde paylaşmıştı.

Çok teşekkür ederim.Kızımın parazitleri günü gününe yapılıyor zaten.Hamilelikte de toksoplazma testim pozitif çıktı sarı kızım hep karnımın üstünde mırıldanıyo sanki biliyoOnu sokağa atmak demek öldürmek demek yaşayamaz ki eşimde bende onu çok seviyoruz tabii ki bu süreçte nelere dikkat etmeliyiz onları nasıl tanıştırmalıyız belli bir yol izlemem gerek çok araştırdım birşeyler buldum ama bu süreci yaşayan insanlardan dinlemek istedim.Cevapladığınız için teşekkürler gerçekten hemen bakıyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…