• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kürtaj ve Rahim Filmi Sonrası Süreç

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aysnr1290

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2025
4
0
1
29
Kızlar merhabalar , aranıza yeni katıldım🫠 kısaca bahsetmek gerekirse 29 yaşındayım 3 yıldır evliyim. Bende pcos,kilo eşimde sprem sorunu var. Üç yıldır hiç korunmuyoruz.Doğal yollarla geçtiğimiz şubatta hamile olduğumu öğrendim ama mart ayında doğumgünümde kalbi durduğu için kürtaj oldum.. Kürtaj sonrası kendimi yeni hazır hissediyorum bebiş için o yüzden bugün rahim filmi çekindim. Hsg sonrası süreçleriniz nasıl ilerledi doktor kontrolünde ? Hemen hamile kaldınız mı yada ne kadar sonra hamile kaldınız ? Ben beylikdüzündeyim. Doktor öneriniz varmıdır kadın doğumcu olarak ? Teşekkür ederim şimdiden 🍀

Hemen denemeye başla ilk altı ay sonunda çiftlerin ortalama %60lık kısmı hamile kalıyor rabbim yine sağlıkla nasip etsin ben de bir kayıp yaşadım bir yıl olmadı sonra rahim filmi çektirdim iki ay oluyor deniyoruz bakalım nasip

Hemen denemeye başla ilk altı ay sonunda çiftlerin ortalama %60lık kısmı hamile kalıyor rabbim yine sağlıkla nasip etsin ben de bir kayıp yaşadım bir yıl olmadı sonra rahim filmi çektirdim iki ay oluyor deniyoruz bakalım nasip
Umarım biz ve isteyen herkes bebişini kucağına alır bu yıl 🍀 bende kafama göre bir kadın doğumcu bulana kadar denerim bakalım sonra ne olacak. Kendimi bazen çok geç kalmış hissediyorum daha aşılama vs hiçbirşey denemedik

Umarım biz ve isteyen herkes bebişini kucağına alır bu yıl 🍀 bende kafama göre bir kadın doğumcu bulana kadar denerim bakalım sonra ne olacak. Kendimi bazen çok geç kalmış hissediyorum daha aşılama vs hiçbirşey denemedik
Bende bazen çok geç kaldık diyorum ama erken de davransan fizana da gitsen nasip diyip yolumuza devam ediyoruz reglime üç gün var kaşık ağrıları uyarmaya başladı bakalım

Bende bazen çok geç kaldık diyorum ama erken de davransan fizana da gitsen nasip diyip yolumuza devam ediyoruz reglime üç gün var kaşık ağrıları uyarmaya başladı bakalım
Çok haklısın gerçekten öyle nasipte varsa oluyor bir şekilde☺️ az kalmış regline umarım çift çizgiyle şaşırtır seni kasık ağrıları 🍀 benim çok dengesiz bu ara o yüzden bilmiyorum ne zaman olucam valla

Back
X