bence de sen haklısınvalla bu tur durumlarda kabahat kaynanada degil; buna goz yuman seyreden mudahale etmeyen siz suclusunuz. evladini koruyamiyorsa bi insan kimi korur baska?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence de sen haklısınvalla bu tur durumlarda kabahat kaynanada degil; buna goz yuman seyreden mudahale etmeyen siz suclusunuz. evladini koruyamiyorsa bi insan kimi korur baska?
soruyorsun gelen cevap her türlü olur . fikir soruyorsun tabı söylenir bize çıkısacagına kaynana çıkış meselaKim suçlu diye mi açmışım konuyu??
uyarı nıye yapılırmış ki acaba biri arkadasa söylesin önünü kesmekte istemıyormus zaten nıye uyaracakmıs ki o zaman. biz burada kaynanaya laf söylesek ıyı ama kendı hatasını kabul etmek zor nasıl bir ego var anlamıyorum ki.kelime oyunu yapmayalim. madem kaynanan yanlis bisi yapmiyo sana gore neden uyariyosun o zmn?
cok haklısın bebekle alay etme ne demek ya... insnalar nasıl kirlenmiş böyleAllahım ya tuzu kiri terini emiyor o bebek nerden bilsin. Bunun neresi komik kendilerine başka eglence bulsunlar.
Bence söyleyin bunu eglenceli buluyor olabilirsiniz ama benim hoşuma gitmiyor. Yapmayın bir daha de.
Net ve açık.
Alınacaksa alınsın bugün kolunu emzirip bundan eglence çıkaran yarin.birgun çocuk uzerinde baska eğlenceler bulur.
Babannesi de olsa cocuga zarar veriyir ise sınırları koyun
bunu bile çözemeyen o çocugu daha ne riskler beklıyor acaba nasıl koruyacak ki bilemedim gercektenAllah Allah. ben bu kadar komplike anlatmyrm. diyorum ki cocgunun kolunun emilmesine musade etmemenin nasil soylenecegi gibi bi soru olamaz. sen bunu istemiyorum dersin nokta. sen nasil soyleyecegim diye dusunurken kolu kac kere daha emilecek acaba.
benım gibi düşünen biri vereceğim en basit tepki işte aynen bu olurdu daha fazla nezaket gösteremezdim ben de. sapkınca vallaBen asansörde benden izinsiz karnımı okşayan kadının eline vuruyorum, biri bebeğime kolunu emdirecek, nezaket göstermek için çabalayacağım?
Önce yapanı, sonra gülenleri öyle bir haşlarım ki, sanırım bir daha izinsiz evime giremezler.
Hareketi gördüğünüz anda çocuğu alacaksınız, ne tür bir sapık olduğunu sorup, bir yerlerini emdirmek istiyorsa, kendine başka bir oyun arkadaşı bulmasını rica edeceksiniz.
Sabrınızı takdir ettim, size o insanlarla kolaylık diliyorum.
ööööğğğdirekt olarak napiyosun sen ya diyiveririm hicde bakmam karsimdaki kimmis ya bizim bir tanidigin kayinvalidesi alt dudagini emziriyomus cocuga ne tur bi manyaksa artik
benim kv oğlunu 6 yaşına kadar memesini vermiş. kocamda saf saf anlatıyor bana .annen de var sapkınlık zaten dedim bir an durdu. sen o memeden süt mü geliyor sandın yoksa . duraksadı aam ya . hiç mi düşünmez bu erkekler bana söylerken kardeşinde ki anormalliği anlatıyor aklınca annesinin yaptıgı sapkınlıktan haberı yok. annen alıştırmış onu çocuk değil yapan dedim. sus pus oldu . hiç üstünde düşünmemiş bile adam yadirekt olarak napiyosun sen ya diyiveririm hicde bakmam karsimdaki kimmis ya bizim bir tanidigin kayinvalidesi alt dudagini emziriyomus cocuga ne tur bi manyaksa artik
OHA yani yorumlardan iptal oldu beynim resmen. Son darbeyi de senin kv yapti.![]()
100 yılık meme değil canım 87.5 yıllık memeBence onlar artik kafayi yemis insanlar.
Süt yok bir sey yok mantiken o memenin nesini emsin cocuk dimi?
Annesi varken sen niye 100 yillik memelerinle giriyorsun ortaya ayrica.
Ne sinir bozucu durum ya
sonra niye toplum böyle. bence herkes anne olmamalı sttandartı olmalı valla cok acımasızca gıbı ama bellı egıtım sevıyesıne gelmeden bellı standartlara gelemden bazı şeylerı kesın öğrenmeden bebek yapılmamalı . ne hastalıklı durumlar değil mi. bildiğin sapkınca şeyler oluyor ya ve yapan da ilginç ama kadınlarAslında bu çok acı geliyorKirpicik Annesinin hırpaladığı bir çocuk görüyorsun, Orada bir şey söylüyorsun anneye,belki o an engelliyorsun,fakat biliyorsun ki,o çocuk çaresiz o anneyle büyüyor.Bu beni çok üzüyor.Bir kere bir nikahta,6 yaşlarında bir çocuğu, sanırım ağladığı için annesi bir köşede tokatladı.Ayağa kalktım gittim direkt,ne yapıyorsun,neden vurdun çocuğa,sıkılmıştır kalabalıktan dedim,bana şöyle bir bakıp bir tokat daha attı,senin yüzünden işittiğim laflara bak diyerek
![]()