Bebeğim ve maddiyat

bende hamileyim açtığınız konu ve yardım etmek isteyenlerin yazdıkları içimi sızlattı gerçekten kendimi yerinizde düşündüm. benim ilk bebeğim keşke elimde olsa seve seve yardım ederdim. Allahım size ve sizin gibi durumda olanların yükünü hafifletsin inşallah Rabbim yardımcınız olsun

kpss ye çalışmaktan doğumdan sonra iş aramaktan vazgeçme sakın ..yardım almaktan da gocunma lütfen..Allah yardımcın olsun beklentinin maddi olmadığını biliyorum..benimde ilk bebeğim aynı gruptayız zaten.

Allah yar ve yardimciniz olsun rabbim bundan sonra bebeginizle mutlu huzurlu saglikla gunler gecirmenizi nasip etsin insallah hic bisey dusunmeyin sadece bebeginizi ve sagliginizi dusunun her isiniz kolaylikla hallolur ins gelen bebek kismetiyle nasibiyle gelir bide kiz bebek berekettir sizide bereketkendirsin Allahim dua edicem siz ve bebeginiz icin

Canım pazarlarda uygun fiyata oluyor. Arkadaşlar gondermek istemiş. Kabul edebilirsiniz. Elinizdeki birikimle de ileri de başka ihtiyaçları alırsınız. Rabbim yardimciniz olsun.

Allah yardımcınız olsun elimizden gelen birşey olursa yardımcı olmaktan zevk duyarım adresinizi mesaj atmanız yeterli benimki de kız inşallah

Bebek kıyafetleri 2-3 kez giyiliyor zaten küçülünce insanlar nereye koyacağını şaşırıyor
E eski de değil keşke tanıdık bizden küçük bebeği olan biri tanısam diyosun
Çekinme yani senin için ekstra bişey yapmıyorlar aksine israf olmuyor böylece
Bi de moralini yüksek tut, o biraz birikmişinle de kontrollerine gider diğer ihtiyaçları temin edersin

Ne yaparsan yap o adamla barışma.. Bebeğide gösterme. Tel numaran sosyal hesaplarn neyin varsa kapat. Ulaşamasın sana. Bi işe gir bebeğin 6 aylık fln olana kadar ailenle kal. Snra bi iş bul bide ewe çık. Allah yardmcn olsn.

Ne yaparsan yap o adamla barışma.. Bebeğide gösterme. Tel numaran sosyal hesaplarn neyin varsa kapat. Ulaşamasın sana. Bi işe gir bebeğin 6 aylık fln olana kadar ailenle kal. Snra bi iş bul bide ewe çık. Allah yardmcn olsn.
Çok konusu var bulamadım
Eşi o derece mi kötü
Hani boşanılabilir ama evlat ortak bişey, babasıyla görüşmesi lazım bence
Ama sebepleri bilmiyorum tabi ben

Çok konusu var bulamadım
Eşi o derece mi kötü
Hani boşanılabilir ama evlat ortak bişey, babasıyla görüşmesi lazım bence
Ama sebepleri bilmiyorum tabi ben
Sorun ortada bşe olmaması ztn. Bi tartışmayla ailesini el üstnde tutuyor ve senide bebeğinide istemiyorum diyor. Biz arayıp pişman olur derken adam boşanma işlemine başlayacağnı söylüyor. Allah akıl fikr versin :KK12:

Sorun ortada bşe olmaması ztn. Bi tartışmayla ailesini el üstnde tutuyor ve senide bebeğinide istemiyorum diyor. Biz arayıp pişman olur derken adam boşanma işlemine başlayacağnı söylüyor. Allah akıl fikr versin :KK12:
Ne kadar vicdansız bir baba. eşine eş olamamış çocuğuna, kendi canına nasıl hiç düşünmeden kıymış böyle insanlara söz bulunmuyor ya ne kadar acı. Sakın kendini üzme Çocugun senin herşeyin olacak. o adam eminim bebek doğduğu zaman anlayacak er geç babalığı kapında sürünecek. O zaman düşünürsün ne düşüneceksen şimdi sakın bebeğinden başka hiç birşeyi kafana takma.

Neyse kızlar boşverin kocasına saydırmayı
İyice deşilmesin yaraları
Arkadaş zaten hamile
Ama minik kuzunu alınca gerisi boş diyeceksin zaten
Allah ne güzel yaratıyor ben çok çocuk severim de kendi evladının her anına şahit olunca daha bi sorguluyorsun nasıl oluyor bunlar Allah'ın kudretine daha bi şaşıyosun
Çok şükür
Allah isteyen herkese versin

Buradaki ikinci el çocuk bölümüne bakın isterseniz. Kız çocukları için çok güzel toplu satışlar oluyor baya indirimli.

İsterseniz bir konu açın oraya.

Anneniz örgü örmeyi biliyor mu, belki kış için patikler örer. artık pazarlarda bebek ürünleri de satılıyor pazara gidebilirsiniz ailenizle. eşiniz zaten bebek için nafaka gibi bir şey ödemek zorunda değil mi?

Allah yardımcın olsun ama çocuk hemen büyür bunlar geçici çözüm eşinle konuşup bi şans verseniz hem bebeğine hemde evliliğinize.

öncelikle Allah yardımcın olsunnn... bebeğinle sana yardım etsinn... benimde 20 aylık kızım var ve o kadar çok hediye geldi ki kıyafetleri kullandıklarımızda var kullanmadıklarımızda.. zaten en fazla 2 kere falan giyilmiştirrr.. adresini verirsenn sana yollamak istiyorummm.. elindeki paraylada bezini mamasını başka ihtiyaçlarını alırsınn..

Bana ozelden mesaj atabilir misin?evinin adresini ya da baska bi yerin farketmez.Bir yasinda kizim var ve kullanmadigimiz kıyafetleri var.Kizim paylassin kardesiyle

Ben boyle buyudum.Kuzenler, komsular hepsi kuculeni verirdik.Ben de ogluma oyle yaptim.Bunun maddiyatla da alakasi yok.İlk dogdugunda kuzeninin her seyini aldim.Simdi bana kuculmusunu vwrecek kimse kalmadi.Olsa yine alirim.

Back
X