• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegim ve zor kararim

HaNDe__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
263
26
118
35
Selam suan cok Üzgünüm ben üveit hastasiyim ve haplar fayda etmiyince igneye gecildi ve kuvvetli adis hepatit ilaci ama benim gozume iyi geliyor neyse cocuk istiyoruz diye doktorum kesti ve 3 ay bekle dedi ama nasil oldu bilmiorm korundugumuz halde hamile kalmisim suan 6haftalik 6 doktora gittim hepsi kurtaj diyor napicam bilmiyorum cok üzülüyorum kiyamiyorum mecburi kurtaj yaptiranlar bu piskolojiden nasil kurtuldunuz yardim edin elestiriye suan acik degilim sadece konusmaya ihtiyacim var eşim ilk doktordan beri aldirma tarftari cunki beyinde yada kalbinde problem olabilirmiş

Selam suan cok Üzgünüm ben üveit hastasiyim ve haplar fayda etmiyince igneye gecildi ve kuvvetli adis hepatit ilaci ama benim gozume iyi geliyor neyse cocuk istiyoruz diye doktorum kesti ve 3 ay bekle dedi ama nasil oldu bilmiorm korundugumuz halde hamile kalmisim suan 6haftalik 6 doktora gittim hepsi kurtaj diyor napicam bilmiyorum cok üzülüyorum kiyamiyorum mecburi kurtaj yaptiranlar bu piskolojiden nasil kurtuldunuz yardim edin elestiriye suan acik degilim sadece konusmaya ihtiyacim var eşim ilk doktordan beri aldirma tarftari cunki beyinde yada kalbinde problem olabilirmiş

Siz ilacı keseli ne kadar zaman geçmişti?

Ah kıyamam çok zor bi karar eminim...yaşınız daha gençse ve sonradan sorunsuz bi gebelik ihtimaliniz varsa aldırmalısınız bence..bebek sağlık sorunlarıyla doğacaksa günahına giremezdim ben..ama dediğim gibi çok zor.Allah yardımcınız olsun...

Valla canım çok zor bir durum.Bende antidepresan kullanırken hamile kaldım ama tabi senin hastalık nedir bilmiyorum,ilaçların kategorileri falan var.doktorlar aldır diyorsa yapcak bişey yok.nasıl korunuyordunuz acaba.valla bende 3 sene korundum hiç bişey olmadı şaşırıyorum korunurken hamile kalanlara.

6 doktorda aynı şeyi söylediyse bence zaman alyhinize çünkü zaman geçtikçe bebeğe duygusal bağınız artar
siz ilacı bırakmadan hamile kalmışsınız 6 hafta 2,50 aylık siz daha bırakalı 2 ay olmuş doktorunuzu dinleyin biran önce
duygusal boşluğunuz çoğalır gün gün

Hanımefendı bız bılıyormuyuz soyeldıgınız hastalıgın ne oldugunu nasıl oldugunu da yorum yapalım ama ya
Gozde iltihap uzagi gormeyi engelliyor tedavisi olmazsa korluk yapior uzun surecli bi hastalik ameliyat yapilmior korluk yapio ilacla tedavi haklisiniz k.bakmayin dusunemedim

Biraz karisik anlatmissin tedavin icin kullanip biraktigin ilacın bebege zarar vermis olabilecegi mi dusunuluyor yoksa hamileyken ilac kullanamayacagin ici hastalığının ilerleyecegi mi?

Duzeltme:ilacmis bahsettigin ,sonradan anladım. Ilacin adi nedir?

Çok üzüldüm :( internetten iyi bir doktor araştırın bi de ona görünün içiniz rahat edecekse,Ankaradaysanız tavsiyem olur fakat başka şehirde bilmiyorum allah yardımcı olsun

Cidden büyük konuşmak istemiyorum ama aylarca taşıdığım çocuğun sağlıklı olmayacağı dev bir ihtimal olsa yolun başında yollarımızı ayırırdım.

Ha şu da var mesela, sağlıklı olmayacak bir bireyi zorla dünyaya getirmek bana çok sapkınca geliyor. Genel konuşuyorum size değil.

Sizi yargıladığımı düşünmeyin. Ama cidden yazdıklarımı iyice düşünürseniz hak verip doğruyu bulacağınıza inanıyorum.

Her şeyin zamanı var, demek ki bebeğinizin zamanı şimdi değil. Yoksa o kadar doktorun size ne kastı olacak.

Back
X