Bebeğim yanımda yok..

eğer öyle biri iseeşki eşiniz bi bakıma kanıt bulun canım endişelendim bende
öyle adama çocuk emanet edilmez arkadaşım ben bile olsam vermem
daha 18 aylık ve kaçgün dür babasında

teşekkür ederim canım inan bende babsını ktülemek niyetınde değilim gerçi şuan küçük bışey anamıyo bende korkar ürker ddeim oyuzden çünkü kendısıne yanı eskı eşıme pek güvenmıyorum ama neysekı bu sefer bışey olmadı eminim zaman ilerledikçe yanı kızım buyudukce bu sorun kalkacak babsını tanısın o ıstdedığı zaman artık ona göre göruşurler dıyorum şuan küçük olduğu için tek tedırgınlığımm sağol buarad yorumun için destek oldun..

Bence siz kendi kızgınlıklanızdan dolayı bebeğinizi babaya göstermek istemiyorsunuz ve onu cezalandırmak istiyorsunuz.
Unutmayın boşanma kişilerin iyi bir eş olamamasından kaynaklanır. Bu onların iyi birer anne baba olamayacağı anlamına gelmez.
Babanın kızını görmeye hakkı olmasından öte kızınızın babasını görmeye hakkı var. Siz kızgınsınız hatta nefret ediyorsunuz diye bu hakkı onun elinden alamazsınız.
Sürekli şimdi ne yapıyordur, eminim ağlıyordur yazmışsınız. Neden ağlasın ki 18 aylık bir bebek kişileri tanır ve babasıyla olmaktan mutlu olur. Babasının kötülüklerini anlayacak durumda değildir ve baba sevilir. Benim kızım da 18 aylık ve babası nın yanında hiç ağlamıyor. Yalnız kalsalarda bensiz olsalarda mutlular. Lütfen olaylara farklı bi boyuttan bakın biraz da.
Siz boşandığınız kızınınız babasını reddetmedi.
Böyle yaparak ne size ne eski eşinize zarar verirsiniz tek kötülük yaptığınız kişi kızınız olur.

Sevgiler.

Bence siz kendi kızgınlıklanızdan dolayı bebeğinizi babaya göstermek istemiyorsunuz ve onu cezalandırmak istiyorsunuz.
Unutmayın boşanma kişilerin iyi bir eş olamamasından kaynaklanır. Bu onların iyi birer anne baba olamayacağı anlamına gelmez.
Babanın kızını görmeye hakkı olmasından öte kızınızın babasını görmeye hakkı var. Siz kızgınsınız hatta nefret ediyorsunuz diye bu hakkı onun elinden alamazsınız.
Sürekli şimdi ne yapıyordur, eminim ağlıyordur yazmışsınız. Neden ağlasın ki 18 aylık bir bebek kişileri tanır ve babasıyla olmaktan mutlu olur. Babasının kötülüklerini anlayacak durumda değildir ve baba sevilir. Benim kızım da 18 aylık ve babası nın yanında hiç ağlamıyor. Yalnız kalsalarda bensiz olsalarda mutlular. Lütfen olaylara farklı bi boyuttan bakın biraz da.
Siz boşandığınız kızınınız babasını reddetmedi.
Böyle yaparak ne size ne eski eşinize zarar verirsiniz tek kötülük yaptığınız kişi kızınız olur.
benim kızım babsını tanıyo ve ben yokken ağlamıyo yazmıssıznız doğrudur ben ise eşimden ayrılalı kızım 2 aylıktı ve ozamana kadar ve ondan sonra kızıyla ılglenmedı dolayısıylada kızım onu tanımıyo ve yabancılaması gayet doğal şımdıye kadar hıç ılgılenmemış aramamış sormamış bı adama bırden gelıp kzını görmek ıstemesının aldtında başka nedenler var ben bılıyorum kızını sevdığı için değil parasızlıktan kumar borcundan dolayı sığınacak yer arıyo kendıne oyuzden tekrar barışma fıkrıyle bebeğı görursem ben onunla tekrar göruşurum dıye nıyetlenıyo hatta bunu kendı ağzıyla bıle dıle getırıyo.benım endişemse kızım şuan küçük olduğıu için bışey anlamamısı ve korkmasıydı neysekı kötü bı durum olmadan getırdı kızmı benım tepkım adalete bı baba kaç aydır kızna bakmıyosa ne yıyıp ne ıçıyo umrunda değilse görme hakkının da bıraz olsun kıstlanması bana göre evet kızm içinde bı hak sonuçta ama o daha küçük ve anlayacak yaşta değil buyuk olduğunda kendı kararını zaten vercek durumda bense eski eşimle hıç bışekılde karşılaşmak ıstemıyom onun yalanlarını dınlemeye tahammulum yok malesfe durum bundan ıbaret anlayıacanız.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki filiz..benim kızımda 10 aylık ve babası ayrıldığımızdan beri ne gördü ne nafakasını verdi.ılk zamanlar çok içim acıyordu ayrılan biziz hemde kendi hatasından dolayı bu melekten ne istiyor diye.Mahkemenin ona verdiği günlerde yıkar giydirir beklerdim görmeye gelecek mi diye...Gelmedi..aramadı..sormadı...Şimdi düşünüyorum bu kadar düşüncesiz,acımasız bir insan kapıyı çalsa kızımı alsa gitse aklım kalmaz mı..hemde nasıl kalır..Sevinir miyim hah ilgilendi sonunda diye..artık bu soruya da yanıtım yok..
Bahsedilenler normal baba değil ki...Kendi evladınla ilgilenmeyerek beni cezalandıran tuhaf bir insan..herkesde babalık duygusu,vasfı olmuyor işte..Üstelik yabancılama devresinde bebekler nasıl arıyorlar annelerini çevrede nasıl önce dudaklarını bükerek sonra can havli ile ağlıyorlar..korkarak..üff Allahım yazık değil mi onu yaşatmaya bebeklere..
Geldi aldı..babasıdır dedim gözümü kulağımı kapadım..bebeğimde alıştı..ne güzel...ya bu insan başka ceza dalgasına kapılıp yine ilgisini keserse...çocuk kaç kere alışma devresine girecek..

Çok zor ya çok zor...

canım benim ablamda seninle aynı şeyleri yaşıyor,o yüzden seni o kadar iyi anlıyorumki yorumlardada okudum zannediyolarki eski eşine kızgınsın diye böyle yapıyosun;ablamında kızı var eski eşi daha boşandıklarından beri bir kez 100lira yatırdı oda mahkeme korkusundan birdahada 1lira bile vermedi...burda olay para değil bir baba demezmi kızım ne yiyo ne içiyo bi ihtiyacı varmı diye?5 yaşında çocuk öff yarın babamla buluşucam allahım hemen görsün bitsin diyo:1shok:ablam çocuk psikolojisi okumuş biri asla babasını kötülemez hatta birlikte vakit geçirmelerini istiyo ama işte'babalık'lafla olmuyo...bikere 3 ay aramadığı oldu yeğenimi bi baba nasıl durur?ben kaç yaşına geldim babam hergün sesimi duymassa uyuyamaz...'baba'gibi davransaydı çocuk zaten düşkün olurdu,allahım güzel günler nasib etsin arkadaşıma.s.

Back
X