- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence siz kendi kızgınlıklanızdan dolayı bebeğinizi babaya göstermek istemiyorsunuz ve onu cezalandırmak istiyorsunuz.
Unutmayın boşanma kişilerin iyi bir eş olamamasından kaynaklanır. Bu onların iyi birer anne baba olamayacağı anlamına gelmez.
Babanın kızını görmeye hakkı olmasından öte kızınızın babasını görmeye hakkı var. Siz kızgınsınız hatta nefret ediyorsunuz diye bu hakkı onun elinden alamazsınız.
Sürekli şimdi ne yapıyordur, eminim ağlıyordur yazmışsınız. Neden ağlasın ki 18 aylık bir bebek kişileri tanır ve babasıyla olmaktan mutlu olur. Babasının kötülüklerini anlayacak durumda değildir ve baba sevilir. Benim kızım da 18 aylık ve babası nın yanında hiç ağlamıyor. Yalnız kalsalarda bensiz olsalarda mutlular. Lütfen olaylara farklı bi boyuttan bakın biraz da.
Siz boşandığınız kızınınız babasını reddetmedi.
Böyle yaparak ne size ne eski eşinize zarar verirsiniz tek kötülük yaptığınız kişi kızınız olur.
benim kızım babsını tanıyo ve ben yokken ağlamıyo yazmıssıznız doğrudur ben ise eşimden ayrılalı kızım 2 aylıktı ve ozamana kadar ve ondan sonra kızıyla ılglenmedı dolayısıylada kızım onu tanımıyo ve yabancılaması gayet doğal şımdıye kadar hıç ılgılenmemış aramamış sormamış bı adama bırden gelıp kzını görmek ıstemesının aldtında başka nedenler var ben bılıyorum kızını sevdığı için değil parasızlıktan kumar borcundan dolayı sığınacak yer arıyo kendıne oyuzden tekrar barışma fıkrıyle bebeğı görursem ben onunla tekrar göruşurum dıye nıyetlenıyo hatta bunu kendı ağzıyla bıle dıle getırıyo.benım endişemse kızım şuan küçük olduğıu için bışey anlamamısı ve korkmasıydı neysekı kötü bı durum olmadan getırdı kızmı benım tepkım adalete bı baba kaç aydır kızna bakmıyosa ne yıyıp ne ıçıyo umrunda değilse görme hakkının da bıraz olsun kıstlanması bana göre evet kızm içinde bı hak sonuçta ama o daha küçük ve anlayacak yaşta değil buyuk olduğunda kendı kararını zaten vercek durumda bense eski eşimle hıç bışekılde karşılaşmak ıstemıyom onun yalanlarını dınlemeye tahammulum yok malesfe durum bundan ıbaret anlayıacanız.