BEBEĞİM YAŞIYOR MU ACABA AYNISINI YAŞAYAN ANNE ADAYLARI VAR MI :(

ylldz123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
4
0
1
34
arkadaşlar benim son adet tarihim 29 ocaktı. adet tarihine göre 8 haftalık olması lazım bebeğin. ama 3 haftadır doktora gidiyorum sadece keseyi görebildik. dün yine doktora gittim ve kesenin 5+3 gibi göründüğünü bunun normal olmadığını normalde artık kalbini duymamız gerektiğini ve kalp atışının durmuş olabileceğini söyledi. ben inanmak istemiyorum ama meme ağrısı da yok eskisi gibi. mide bulantım devam ediyor. baştan beri çok fazla bulantım yoktu zaten. kasık ağrılarım da var. bebek adetten iki üç gün önce oluşmuş olabilir mi yoksa gerçekten bebeğimin kalbimi durdu daha duyamadan :(( bunu yaşayan varsa yardımcı olsun lütfenn.:silah::KK61::KK61:

arkadaşlar benim son adet tarihim 29 ocaktı. adet tarihine göre 8 haftalık olması lazım bebeğin. ama 3 haftadır doktora gidiyorum sadece keseyi görebildik. dün yine doktora gittim ve kesenin 5+3 gibi göründüğünü bunun normal olmadığını normalde artık kalbini duymamız gerektiğini ve kalp atışının durmuş olabileceğini söyledi. ben inanmak istemiyorum ama meme ağrısı da yok eskisi gibi. mide bulantım devam ediyor. baştan beri çok fazla bulantım yoktu zaten. kasık ağrılarım da var. bebek adetten iki üç gün önce oluşmuş olabilir mi yoksa gerçekten bebeğimin kalbimi durdu daha duyamadan :KK43:( bunu yaşayan varsa yardımcı olsun lütfenn.:silah::KK61::KK61:
Canım biliyorum zor bi durum gecen haziran ayında yasadım bende böyle bişey boş gebeliktir yani boş kese oluyo oyuzden kalp atışı olmuyor benimde 9. Haftama girmem gerekiyodu 6.haftada kalmıştı kese çok üzgünüm kırmak üzmek istemezdim :(

Canm bilmezsin belki geç döllemedir.Zaman gösterir sen ikisine de hazırla kendini.İnşallah geç döllenmedir

inşallah öyledir ilk gebelik olunca da insan evhamlı oluyor. pazartesiye kadar nasıl duracam bilemiyorum

Okuyunca çok üzüldüm benimde başıma benzer birşey geldi. Sana tavsiyem baska bir doktor tavsiyesi daha al. Birde 3 5 gun icerisinde bir gelisim olacak mi onu takip et.
Hayirlisi demekden baska care olmuyor kendinizi fazla uzmeyin

Bende de aynısı oldu malesef 9 haftaya kadar bekledik sonuç alamadım malesef sonlandırıldı

Back
X