Bebeğim yaşıyormu :(

krdln88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2017
37
19
3
37
Merhaba kizlar ben henuz çok yeniyim bebeğim 6 haftalık bugün ama kalp atışı duyulmadi diye kürtaj kararı verdi doktor iki gündür kasklarmda ağrı var beklemelimiyim yoksa kürtaj olayymi bide bebeğim 5 mm olması gerekirken 4 mm :( çok çaresizm

Allah rızası için bana yardm edin :(((( devam etme şansı olurmu aldrmak istemiyorum ;(

9. haftaya kadar kalp atışı duyulabilir diye biliyorum ben.
Allah yardımcın olsun arkadaşım. Bence bekle 9. haftaya kadar.. Ben 7. haftada duymuştum kalp atışını. Veren de alan da Allah.
Herşey bir imtihan bizler için. İnşAllah sen de kavuşursun bebeğine. Son adet tarihin kaç bu arada ona göre hesap edelim ?

Neden bu kadar erken kürtaj dedi doktor başka bir doktora daha görün bence çok küçük henuz

9. haftaya kadar kalp atışı duyulabilir diye biliyorum ben.
Allah yardımcın olsun arkadaşım. Bence bekle 9. haftaya kadar.. Ben 7. haftada duymuştum kalp atışını. Veren de alan da Allah.
Herşey bir imtihan bizler için. İnşAllah sen de kavuşursun bebeğine. Son adet tarihin kaç bu arada ona göre hesap edelim ?
Canım Allah razı olsun son adet tarihim 29 nisan

Çok erken karar verilmemis mı ? 8. Haftada duyduk biz. Başka bir doktora gidin olmazsa..

Canım Allah razı olsun son adet tarihim 29 nisan
Kalp atışı için çok erken.. Nasıl bi doktor o öyle anlamadım. Sen şu an 5 haftalık hamilesin ve duyulmaması gayet normal. 2 hafta daha bekle ve başka bir doktora git canım inşallah duyarsın.

Bende bilmiyorum canım hemwn alalm diyor bebek büyümüş 3 günde 1mm büyümüş yaşamayan bir şey büyümez ama diyorum cevap yok :KK43:
Başka doktora git sakın şimdi aldırma son çare olsun başka bir doktor görüşünü al hemen zarar vermez öyle olsa bile kese bozulmaya baslar

Kalp atışı için çok erken.. Nasıl bi doktor o öyle anlamadım. Sen şu an 5 haftalık hamilesin ve duyulmaması gayet normal. 2 hafta daha bekle ve başka bir doktora git canım inşallah duyarsın.
inşallah canım Allah razı olsun mevlam kimseye yaşatmasın böyle belirsizlik inşallah

Başka doktora git sakın şimdi aldırma son çare olsun başka bir doktor görüşünü al hemen zarar vermez öyle olsa bile kese bozulmaya baslar
canım kese normalmis bebek normal ama 1 hafta ufakmş ama kalbi atmadığı için ölü bebek tanısı koyup kürtaj kararı verdiler

canım kese normalmis bebek normal ama 1 hafta ufakmş ama kalbi atmadığı için ölü bebek tanısı koyup kürtaj kararı verdiler
Normalse aldırma sakın yarın.ilk is başka doktora git hatta beta yaptır dusmusmu yükselmismi bak ama aldırma daha çok kucuk

inşallah canım Allah razı olsunevlam kimseye yaşatmasın böyle belirsizlik inşallah
inşallah ama bu kadar erken pes etme. Nice doktorlar var ki, senin çocuğun olmaz dediği kadınlar hamile kalıyor.. Allah bilir. Ama çok erken kürtaj kararı vermesi çok ama çok saçma.. Keseyi mi gördünüz bebeği mi ? Yani kese içinde bebek göründü mü ?

inşallah ama bu kadar erken pes etme. Nice doktorlar var ki, senin çocuğun olmaz dediği kadınlar hamile kalıyor.. Allah bilir. Ama çok erken kürtaj kararı vermesi çok ama çok saçma.. Keseyi mi gördünüz bebeği mi ? Yani kese içinde bebek göründü mü ?
Kese iki hafta önce görüldü canım bebekte bu hafta her gittiğimde görüldü ve hep ufak ufak büyüme var ama kalbi atmıyor diye alicaz dediler bide karın alt tarafmda ağrı var alcaz dediklerinden beri stresten düşürücem sanrm

Kese iki hafta önce görüldü canım bebekte bu hafta her gittiğimde görüldü ve hep ufak ufak büyüme var ama kalbi atmıyor diye alicaz dediler bide karın alt tarafmda ağrı var alcaz dediklerinden beri stresten düşürücem sanrm
Allah razı olsun desteğin için kardeşim

Normalse aldırma sakın yarın.ilk is başka doktora git hatta beta yaptır dusmusmu yükselmismi bak ama aldırma daha çok kucuk
Tamam canım birde onu deniyeyim Allah razı olsun Rabbim seninde ne sıkıntın varsa gidersin inşallah

Benim son adet tarihim 19 Kasımdı ve ben 8 Ocakta duydum kalp atışını.. Senin duyman için çok erken. Başka bi doktora görün hemen için rahat etsin canım. En geç 9.haftaya kadar duyulabilir.. Dua Et bol bol. Bu mübarek aylarda Rabbim seni de muradına erdirsin dilerim. Üzülerek kendine kötülük edersin.

Merhaba;
Doktorlar bazen çok umursamaz oluyorlar.Ben idrar ve kan testi yaptırıp gittim hemen.Kesem fasulye gibi ve ufaktı son adetıme gore 6 haftalık gozukuyrodu ama bende adet duzensılıgı oldugunu soyledım ama doktor kan degerımın normal oldugunu soyledı 1 hafta sonra tekrar cagırdı.Bu arada 15 gun kadar yurtıdsına cıkacagımı soyledım diger gıttgımde yıne kesemın duzensız oldugunu ama kesenın bıraz gelıstııgnı bu durumda saglıklı bır hamılelık olamayacagını soyledı ve 3/4 gün içinde tekrar bakıp daha büyümeden alınması gerektigini tatılımı ertelememi soyledı.Hemen baska dokotrdan sıra aldım ve dıger doktor evet kese bıraz sekılsız ama ıcınde yolk var dedi ve 15 gun beklememnın sorun olmayacgını soyledı.İlk gıttıgım doktor keseyı buyutup bakmamıstı bıle.
15 gun tatıl sonunda kesem buyumemıstır dıye gıtıtgım randevuda bebegın kalp atıslarını duydum..

Asla bır doktora guvenmeyin derim..

Back
X