- 6 Haziran 2017
- 37
- 19
- 3
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Allah razı olsun son adet tarihim 29 nisan9. haftaya kadar kalp atışı duyulabilir diye biliyorum ben.
Allah yardımcın olsun arkadaşım. Bence bekle 9. haftaya kadar.. Ben 7. haftada duymuştum kalp atışını. Veren de alan da Allah.
Herşey bir imtihan bizler için. İnşAllah sen de kavuşursun bebeğine. Son adet tarihin kaç bu arada ona göre hesap edelim ?
Bende bilmiyorum canım hemwn alalm diyor bebek büyümüş 3 günde 1mm büyümüş yaşamayan bir şey büyümez ama diyorum cevap yokNeden bu kadar erken kürtaj dedi doktor başka bir doktora daha görün bence çok küçük henuz
bebeğin boyu bir hafta geride diye dedi canımÇok erken karar verilmemis mı ? 8. Haftada duyduk biz. Başka bir doktora gidin olmazsa..
10 yıl sonra ilk kez hamile kalabildim oda böyle oldubebeğin boyu bir hafta geride diye dedi canım![]()
Kalp atışı için çok erken.. Nasıl bi doktor o öyle anlamadım. Sen şu an 5 haftalık hamilesin ve duyulmaması gayet normal. 2 hafta daha bekle ve başka bir doktora git canım inşallah duyarsın.Canım Allah razı olsun son adet tarihim 29 nisan
Başka doktora git sakın şimdi aldırma son çare olsun başka bir doktor görüşünü al hemen zarar vermez öyle olsa bile kese bozulmaya baslarBende bilmiyorum canım hemwn alalm diyor bebek büyümüş 3 günde 1mm büyümüş yaşamayan bir şey büyümez ama diyorum cevap yok![]()
inşallah canım Allah razı olsun mevlam kimseye yaşatmasın böyle belirsizlik inşallahKalp atışı için çok erken.. Nasıl bi doktor o öyle anlamadım. Sen şu an 5 haftalık hamilesin ve duyulmaması gayet normal. 2 hafta daha bekle ve başka bir doktora git canım inşallah duyarsın.
canım kese normalmis bebek normal ama 1 hafta ufakmş ama kalbi atmadığı için ölü bebek tanısı koyup kürtaj kararı verdilerBaşka doktora git sakın şimdi aldırma son çare olsun başka bir doktor görüşünü al hemen zarar vermez öyle olsa bile kese bozulmaya baslar
Normalse aldırma sakın yarın.ilk is başka doktora git hatta beta yaptır dusmusmu yükselmismi bak ama aldırma daha çok kucukcanım kese normalmis bebek normal ama 1 hafta ufakmş ama kalbi atmadığı için ölü bebek tanısı koyup kürtaj kararı verdiler
inşallah ama bu kadar erken pes etme. Nice doktorlar var ki, senin çocuğun olmaz dediği kadınlar hamile kalıyor.. Allah bilir. Ama çok erken kürtaj kararı vermesi çok ama çok saçma.. Keseyi mi gördünüz bebeği mi ? Yani kese içinde bebek göründü mü ?inşallah canım Allah razı olsunevlam kimseye yaşatmasın böyle belirsizlik inşallah
Kese iki hafta önce görüldü canım bebekte bu hafta her gittiğimde görüldü ve hep ufak ufak büyüme var ama kalbi atmıyor diye alicaz dediler bide karın alt tarafmda ağrı var alcaz dediklerinden beri stresten düşürücem sanrminşallah ama bu kadar erken pes etme. Nice doktorlar var ki, senin çocuğun olmaz dediği kadınlar hamile kalıyor.. Allah bilir. Ama çok erken kürtaj kararı vermesi çok ama çok saçma.. Keseyi mi gördünüz bebeği mi ? Yani kese içinde bebek göründü mü ?
Allah razı olsun desteğin için kardeşimKese iki hafta önce görüldü canım bebekte bu hafta her gittiğimde görüldü ve hep ufak ufak büyüme var ama kalbi atmıyor diye alicaz dediler bide karın alt tarafmda ağrı var alcaz dediklerinden beri stresten düşürücem sanrm
Tamam canım birde onu deniyeyim Allah razı olsun Rabbim seninde ne sıkıntın varsa gidersin inşallahNormalse aldırma sakın yarın.ilk is başka doktora git hatta beta yaptır dusmusmu yükselmismi bak ama aldırma daha çok kucuk
Benim son adet tarihim 19 Kasımdı ve ben 8 Ocakta duydum kalp atışını.. Senin duyman için çok erken. Başka bi doktora görün hemen için rahat etsin canım. En geç 9.haftaya kadar duyulabilir.. Dua Et bol bol. Bu mübarek aylarda Rabbim seni de muradına erdirsin dilerim. Üzülerek kendine kötülük edersin.Kese iki hafta önce görüldü canım bebekte bu hafta her gittiğimde görüldü ve hep ufak ufak büyüme var ama kalbi atmıyor diye alicaz dediler bide karın alt tarafmda ağrı var alcaz dediklerinden beri stresten düşürücem sanrm