Bebegim yataktan düstü

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.990
37.317
548
29
Nasil oldu bilmiyorum onunde yastik vardi.parkenin ustune dustu ilk kucagima aldigimda alninda kirmizilik vardi sonra gecti o kirmizilik morarma sisme yok.suan esimi bekliyorum acile goturcem her ihtimale karsi.bisi olurmu bebegime cok korkuyorum ya.suan bebegim yurutecin icinden oynuyo.sut verdim kustu .

Geçmiş olsun
Bir sonrakinde yastığa falan güvenmeyin
Eşiniz geç gelecekse hemen götürün

Eşinizi beklemeseydiniz iyiydi .en basit sey için bile ambulans cagiriyorlar. Sizde öyle yapabilirdiniz. Benimde bebeğim düşmüştü daha çok küçüktü. Çok şükür. bişey olmadı. Önlem olarak yere yastık falan koyun. Annelik zor şey yoruluyorsunuz. Siz tedbir alın. Allaah Teala şifa versin inşallah. Mevlam korur onlari.

Biz bilemeyiz tabi, inşallah bir şeyi yoktur, geçmiş olsun. Normalde çok kusan bir bebek mi? Belki tesadüftür, belki ağladığı içindir, belki düştüğü için midesi allak bullak olmuştur. Her ihtimali düşünüp, hemen doktora gitmek lazım. Bir de bakışları, tepkileri nasıl, bir değişiklik seziyor musunuz? Doktorların ilk muayene ettikleri yer göz refleksleri, parmağınızı takip ediyor mu filan gibi...

Bebeğiniz kaç aylik?

Korkmayin, birşey olmamiştir. Eğer düştüğunde ağladiysa, iyi birşeydir. O kusma sütten gelmiştir. Sonuçta düştüğünde kusmadi.

Eğer bayginlik yada aşiri pasiflik, davranişlarinda bir tuhaflik yok ise, korkulcak birşey yoktur. Çocuklar düşe kalka büyüyorlar.

Tabi yinede istersen doktora götür.

Ambulans çağırabilirsiniz ya da çevrenizde arabası olan birinden yardim isteyebilirsiniz. Yanlış anlamayın ama fazla rahatsınız. Yerinizde olsam en azindan sabit tutar ve gıda vermezdim. İnşallah bir şeyi yoktur.

Cok kiziyorum cidden ya.ambulans diye bisey var hala otobus karti diyosun.yazik cocuga kriz yonetemiyorsaniz soz dinleyin bari ambulans 112 numarasi

benimki de 2 defa yataktan düştü. Allah korumuş birşey olmadı. Ama takip ettim herhangi bir bulgu var mı diye. yoktu gitmedik doktora.birde yatağım alçaktı. Muhtemelen birşey yoktur ama doktor görsün tabiki.

Back
X