Çocuk Hastalıkları Bebegim yataktan dustu:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

DarKworldd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2015
88
42
88
Merhaba kizlar.. moralim cok bozuk.8 aylik bi bebegm vr sabah altini alcaktim bezini almaya döndüm ki oglum kendini atti birden kafasinin ustune cok ktu dustu cok agladi yavrum.. hastaneye fln goturduk tomografi cekldi. Rabbime binlerce kez sukurler olsun ki bisey cikmadi icim hc raht degl. Kendmi sucluyorm. Kendimi sorumlu tutuyorm nasl dikkat edemedm dye..insallah kotu bsy olmaz bi sislik fln yoktu sadce cok agladi..kim bilir nasl cani yandi .o kadr ktu hssedyrm ki kendmi.. ogluma bsey olcak dye cok korktum. . .
Allah herkesin yavrusunu korusun..

• Beğen
Reactions: BBD
Dr.a götürmüsünüz çok şükür bişeyi yokMuş. İnş bi daha olmaz Allah daha kötülerinden korusun. Daha dikkatli olursunuz ama kendinizi suçlayacak bişey de yok. Tabi sizin canınız daha çok yanmistir

Çok şükür bişeyi yokmuş bundan sonra daha dikkatli davranırsın benim kızımda 7 aylık falandı gece emzirmek için yanıma aldım uyumuşum benim yatağımdan düşmüştü Allah'a şükür bişey olmadı ama ondan sonra daha dikkatli oldum rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın

Artik cok hareketli annesi saniyeler icinde hareket eder.Bundan böyle yerde altini degistir.Istemeden olmus,Allah korumus.Rabbim beterinden korusun...

Selam Mert'in annesi. Ben de bir Mert annesiyim. Geçmiş olsun. doktora gitmişsiniz. Önemli olan da buydu Akıl vermek gibi olmasın ama Ben hep oğlumun altını yerde değiştiriyorum Üzerini de yerde değiştiriyorum

cok gecmis olsun oncelikle ,
benim de kizim 6 aylikken yataktan dustu sizi cok iyi anliyorum, kendinizi suclamayin ama dikkatinizi daha yogun tutun ki geri donulmez kazalara yol acilmasin ins...

Selam Mert'in annesi. Ben de bir Mert annesiyim. Geçmiş olsun. doktora gitmişsiniz. Önemli olan da buydu Akıl vermek gibi olmasın ama Ben hep oğlumun altını yerde değiştiriyorum Üzerini de yerde değiştiriyorum
Aynen yere bi yorgan serdim onun ustundeyiz surekli koltukla asla tek birakmadim

Geçmiş olsun çok şükür iyimiş kendinizi suçlamanızın bir faydası yok çok çok dikkat etmek gerekiyor bebişlerimize

Aynen yere bi yorgan serdim onun ustundeyiz surekli koltukla asla tek birakmadim
bırakma zaten canım mesafe bize göre küçük olabilir ama onlar için çok yüksek. Benim bir arkadaşım da yemek yaparken hep mermeri oturturdu kızını çocuğu mermerin üzerinde bırakıp kapı açmaya gitmiş Kolu kırıldı çocuğun

bırakma zaten canım mesafe bize göre küçük olabilir ama onlar için çok yüksek. Benim bir arkadaşım da yemek yaparken hep mermeri oturturdu kızını çocuğu mermerin üzerinde bırakıp kapı açmaya gitmiş Kolu kırıldı çocuğun
Bu kaza degil ki saka gibi...

Kizim 7 aylikti kurban bayrami arifesiydi k.validemde koltukta kizimin altini degistiriyordum sadece bir an saniye bile olamaz bence kafami arkaya esime cevirdim dondugumde kizim yerde agliyordu o bayram dudagimin kenarinda kocaman bir uçukla gezmistim:KK53: bir keresinde de yataktan uctu biranda.simdi kizim cok buyuk tepkiler vermedigimiz icin dusup bakinip tepki veren gormeyince devam ediyor.ama venim icimde o an ne firtilar kopuyor :KK43:

Allahim korusun yavrularimizi...ben yerde bile tek birakamiyorum 11 aylik benimki ya kalkip kafasini bi yerini vuruyo ya cekmeceleri aciyor gun boyu inan yanindayim uyuyunca yemegini yapiyorum geri kalan is yapabildigim kadar hafta sonu esim bakiyor oyle temizlik ancak..bende abartiyormuyum diye dusunuyorum bu olayi yalniz birakamiyorum

Allahim korusun yavrularimizi...ben yerde bile tek birakamiyorum 11 aylik benimki ya kalkip kafasini bi yerini vuruyo ya cekmeceleri aciyor gun boyu inan yanindayim uyuyunca yemegini yapiyorum geri kalan is yapabildigim kadar hafta sonu esim bakiyor oyle temizlik ancak..bende abartiyormuyum diye dusunuyorum bu olayi yalniz birakamiyorum
Yok abartma olur mu ben de ayni 10 aylik oglum surekli yapisik ikiz gibi dolasiyoruz.En tehlikeli zamani.Sadece uyurken ne yapabilirsem o.Hatta uyurken dusa bile girmiyorum uyanir besikten sarkar falan ne bileyim hergun yeni bir seyler ogreniyorlar.Allah korusun tabi...

Merhaba kizlar.. moralim cok bozuk.8 aylik bi bebegm vr sabah altini alcaktim bezini almaya döndüm ki oglum kendini atti birden kafasinin ustune cok ktu dustu cok agladi yavrum.. hastaneye fln goturduk tomografi cekldi. Rabbime binlerce kez sukurler olsun ki bisey cikmadi icim hc raht degl. Kendmi sucluyorm. Kendimi sorumlu tutuyorm nasl dikkat edemedm dye..insallah kotu bsy olmaz bi sislik fln yoktu sadce cok agladi..kim bilir nasl cani yandi .o kadr ktu hssedyrm ki kendmi.. ogluma bsey olcak dye cok korktum. . .
Erkek kardeşim o kadar hareketli bi bebekti ki daha yürümeye başlamadığı dönemlerde yatağa yatırıp kontrole gittiğimizde yerinde bulamadığımız olurdu. O kadar yastığın üzerinden yuvarlanıp aşağı düşer orda uyumaya devam ederdi. :KK70:Bazen ne kadar önlem alırsanız alın bi işe yaramıyor. Öyle öyle büyüyor çocuklar kendinizi suçlamanın bi anlamı yok bi dahaki sefere daja dikkatli olun yeter. Bişeyi de yokmuş iştee :))

Valla bende aynı durumdayım Benimki iki yaşına girecek asla uyurken banyoya girmediğim gibi evde kimse yokken tuvaletin kapısını açık bırakıp gidiyorum bir şey olur görmem düşer farketmem diye korkudan Anne olmak böyle bir şey işte

Çok geçmiş olsun

Kizlar hepinize yorumlariniz icin tesekkurler..yavrum iyi cok skur sislik vs bsy yk simdilik iyiyz guluyoruz fln keyfi yernde cok saoln kzlar

Geçmiş olsun ikinize de ama hiç kendini üzme.

Benim gibi manyak bir annenin bile Çocupu düşmüşse demek ki bu çocuklar Düşe kalka büyüyecekler. Düşüp kalkmayı öğrenecekler inş.
Üzme kendini daha fazla, olan olmuş. Bebeğin unutmuştur bile.
Öp okşa yeter ona...

Back
X