Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 bucuk aylik hamileyim ve bebegim fazla hareket etmiyo sadece ara ara aksamlari biraz agirlik hissesiyorum sol kaburgamin altinda ama aksamlari sadece hafif hissediyorum sizce benim bebegim yavas mi gelisiyo...
5 bucuk aylik hamileyim ve bebegim fazla hareket etmiyo sadece ara ara aksamlari biraz agirlik hissesiyorum sol kaburgamin altinda ama aksamlari sadece hafif hissediyorum sizce benim bebegim yavas mi gelisiyo...
Bebegin fazla buyuk olmadugi icin hareketlerini az hissetnen normal karnin buyuyup gerildikce hissedeceksin icini rahat tut stres yapma doktir kontrillerinide ihmal etme hayirlisiyla kucagina alirsin insallah
Daha kucuk diyedir annesi. Sen ileride goreceksin allah in izniyle hareketleri bi otuzuncu haftalara gel de icerde gerinecek ayagi nerdeyse orasi sisecek resmen dokunacaksin bebegine . tekmeler atacak . Hem doktor gelisiminde bi sorun gordu mu ki . İnsallah hayirlisiyla kucagina alirsn cnm