bebegim yavas mi gelisiyo...

suskungevezem

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
26
0
6
35
Hatay
5 bucuk aylik hamileyim ve bebegim fazla hareket etmiyo sadece ara ara aksamlari biraz agirlik hissesiyorum sol kaburgamin altinda ama aksamlari sadece hafif hissediyorum sizce benim bebegim yavas mi gelisiyo...

5 bucuk aylik hamileyim ve bebegim fazla hareket etmiyo sadece ara ara aksamlari biraz agirlik hissesiyorum sol kaburgamin altinda ama aksamlari sadece hafif hissediyorum sizce benim bebegim yavas mi gelisiyo...

Bebegin fazla buyuk olmadugi icin hareketlerini az hissetnen normal karnin buyuyup gerildikce hissedeceksin icini rahat tut stres yapma doktir kontrillerinide ihmal etme hayirlisiyla kucagina alirsin insallah

Daha kucuk diyedir annesi. Sen ileride goreceksin allah in izniyle hareketleri bi otuzuncu haftalara gel de icerde gerinecek ayagi nerdeyse orasi sisecek resmen dokunacaksin bebegine . tekmeler atacak . Hem doktor gelisiminde bi sorun gordu mu ki . İnsallah hayirlisiyla kucagina alirsn cnm

Bende nerdeyse 5 aylık gebeyim canım yeni yeni hissediyorum o da belli belirsi z belki bebişin birazcık uykucu:)) zamanla hareketlenir bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…