Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oğlum da hiçbir mamayı yememişti doktorun tavsiyesiyle milumile başlamıştık ve iş yaramıştı...iştahsız çocuk çok zor... dün oğlum yine yemek yemedi.. sana bir daha yemek yapmayacağım dedim ben aç ne yapacağım diye ağladı sanki yemek yiyen bir çocukmuş gibi...canım yemeyen bebek çok zor gerçekten allah yardımcın olsun.mama ne kullanıyosun hangi marka..bak milupanın iştahsız bebekler için ürettiği bi mama var milupa aptamil mulimil diye.herkeze çözüm olmuştur bu mama..bi dene istersen tadı çok hoş severse içecektir..
Daha dün eltimdeydim onunda bebeği senin ki gibi yemiyordu. Gece saat başı kaldırıp uyku sersemiyken vermeye çalışıyorlardı düşün artık. 2 ayda zorla 1300 gr almıştı. Tahliler yapıldı bişey çıkmadı. Sonra kaşık kullanmayı denedi hani sapından mamayı koyuyorsun kaşık bölümünden akıyorya 3. ayda bu kaşık sayesinde 900 gr aldı ,doktoru bazı bebekler kaşığı ister seninkide öyle demiş.
Bi de bence sadece kaka tahlili değil idrar tahlili ve kültürünüde yaptır istersen.
canım seni çok iyi anlayabiliyorum. bende senin gibi çıldırmanın eşiğine gelmiş bir anneyim. benim kızım 8 aylık. kesinlikle yemek istemiyor. kaşığı görünce başlıyor kendini geriye atmaya, zarla zorla ağzına koymayı başarsam bile bu sefer de ağzında tutuyor, yutmuyor. her yer batıyor,daha neler neler. kendimi o kadar çaresiz hissediyorum, o kadar mutsuz oluyorum ki. ben bunun bir süreç olduğunu yakınlarda bir gün geçeceğini umuyorum. yarın sabah doktora gidicez iştah şurubu istiycem.
kansızlığında iştahsızlık yaptığını biliyorum canım ona da bi bakılsın istersen.
sana verebileceğim başka tavsiyem yok malesef. kelin merhemi olsa kendi başına. allah yardımcımız olsun. :teselli:
ben yeni üyeyim yardım edin bayanlar ilk bebeğim kızım 2.5 aylık sütümü sağıp biberonla veriyorum önceleri iştahlıydı şimdi 11 saate kadar aç kalıyor 3 saatte 90 içiyor ama genellikle 4 saate içiyor aptamil denedim bebelak denedim fayda yokkkk![]()
ben tam olarak anlayamadim,bebeginiz 11 saatte bir mi besleniyor,yoksa 3-4 saatte bir mi ?Eger 3-4 saatte 90 cc iciyorsa sorun edecek bir sey yok,gayet normal ama eger 11 saat hic bir huzursuzluk belirtisi gostermeden ac duruyorsa acil bir doktora danismalisiniz.