Bebek Beslenmesi 12 aylik bebeğim yemek yemiyor. Cok zorlanıyorum ne yapacağım?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ecedemir32

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2024
39
107
8
31
Bebeğim 12 aylik ve yemek yemek istemiyor ne yaparsam yapayım bazen hiçbir şey yemek istemiyor. Çok zorlanıyorum bu durum mental olarakta beni çok etkiledi. En çok yoran şey kısıtlı bir zamanda güzel güzel yemek yapıyorsun ve yemiyor sonra ne yiyecek bu çocuk karnı nasil doyacak diye dertleniyorum. Bu süreçte kilo kaybı yaşadı. Bu durum başına gelen ve çözüm bulan var mı? İştah açıcı şurup denemeyi düşünüyoruz, deneyen var mı? Annelik gerçekten cok zormuş ama en zoru yemek yemeyen ve uğraştıran bebek sanırım:( Bu günler geçecek mi ? Lütfen motive edin :(

Bebeğim 12 aylik ve yemek yemek istemiyor ne yaparsam yapayım bazen hiçbir şey yemek istemiyor. Çok zorlanıyorum bu durum mental olarakta beni çok etkiledi. En çok yoran şey kısıtlı bir zamanda güzel güzel yemek yapıyorsun ve yemiyor sonra ne yiyecek bu çocuk karnı nasil doyacak diye dertleniyorum. Bu süreçte kilo kaybı yaşadı. Bu durum başına gelen ve çözüm bulan var mı? İştah açıcı şurup denemeyi düşünüyoruz, deneyen var mı? Annelik gerçekten cok zormuş ama en zoru yemek yemeyen ve uğraştıran bebek sanırım:( Bu günler geçecek mi ? Lütfen motive edin :(
Kan değerlerine baktırın. Dr a sorun iştah açıcı için. Benimde oğlum 16 aylık daha bebekken mamayi çok az içiyordu o yuzden iştah açıcı yazdı Dr valla işe de yaradı.

Kan tahlili yapıtırın değerleri düşükse iştahsızlık yapabilir. Özellikle demiri düşükse. Depoların dolması 4-5 ayı bulabilir. Doktor multivitamin ve çinko takviyesi de verebilir iştahı için. Oğlum üç yaşına girecek. Ocak ayından beri demir veriyorum. O kadar fark var ki iştahı üzerine

İştah açıcı balık yağı önermiş bizim doktor bir başka bebeğe. Tahlil yaptırın önce, doktor zaten yönlendirir.
Dert etmeyin, stres daha da yorar sizi.

Back
X