kızlar en son 12+6 da doktora gitmiştim ve bebişimin boyu 6.4'tü.... bugün de yeniden gittim ve bebeğimin boyu 8.4 cm olarak çıktı... yani bebeğim iki haftada sadece 2 cm büyümüş teyzeleri sizce bu fark az mı??? yeterince büyüyememiş mi??? kafa çapı 2 bacak boyu da 3 gün geriden geliyor son adet tarihime göre... çok moralim bozuldu inanın... bulantılarım daha yeni yeni bitiyor... ben de yeni yeni beslenebilmeye başladım bu geçen iki haftada yeterince iyi beslenememiştim ondan olabilir mi bu değerlerdeki düşüklük.. Bir de bir ricam olacak bebişlerinin boyunun 15. haftadaki halini yazabilenler olursa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler...
Rabbim bebişlerimizi korusun, bize bağışlasın, sağlıkla kucaklarımıza versin inşallah...
ilk zamanlar o kadar çok değişecek ki bunlar
hiiiç kafana takma
önemli olan 30lu haftalardan sonrası
zaten bunlar milimetrik ölçümler
bikaç milim bile eksik ya da fazla ölçse küçük-büyük çıkabilir
hamileliğin erken döneminde kendini böyle basit sebeplerle yıpratma bence
ilk zamanlar o kadar çok değişecek ki bunlar
hiiiç kafana takma
önemli olan 30lu haftalardan sonrası
zaten bunlar milimetrik ölçümler
bikaç milim bile eksik ya da fazla ölçse küçük-büyük çıkabilir
hamileliğin erken döneminde kendini böyle basit sebeplerle yıpratma bence
canım çok teşekkür ederim cevabın için... Elimden geleni yapacağım kendimi yıpratmamak için... haklısın aslında son haftalara kadar çok değişir değil mi bu değerler... ama bu hafta beslenmeme çok dikkat edicem... zaten lüzumsuz kilo da almak istemiyorum... sadece besleyisi, bebeğime yarayacak ama kilo aldırmayacak şeyleri tüketmem lazım... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
canım çok teşekkür ederim cevabın için... Elimden geleni yapacağım kendimi yıpratmamak için... haklısın aslında son haftalara kadar çok değişir değil mi bu değerler... ama bu hafta beslenmeme çok dikkat edicem... zaten lüzumsuz kilo da almak istemiyorum... sadece besleyisi, bebeğime yarayacak ama kilo aldırmayacak şeyleri tüketmem lazım... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
benim oğlum ilk zamanlar 2 hafta kadar ileri gidiyordu
şimdi ise uyluk kemiği 2 hafta geriden geliyor
kafaya takıyor muyum?
ilk zamanlar taktım tabi neden böyle diye ama şimdi umrumda değil
en fazla kısa boylu olur
önemli olan sağlıklı olması, sağlıkla dünyaya gelmesi
hamilelik gibi güzel bir süreçte günümüzü kendimize ve bebişimize zehir etmeye de hakkımız yok
hem stres en büyük düşman her zaman