Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesibebegim yogurt yedikten sonra aşırı kustu:(
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba Kızlar bebegim sadece anne sütü alio ve alto aylık oldu yavaş yavaş saatte havuç falan denedim.bisey olmadı bugunde akşam sekizde Ilk kez yoğurt verdim bir çay kaşığı kadar bile sayılmaz. Onbucukta çok aşırı kustu sarı sarı kustu içi bitti tükendi. Acile gittik ama sadece kusmasi için fitil verdi. Suan uyuyo bişey olurmu ilerleyen saatlerde çok korkuyorum en son gece oniki de kustu.
Yoğurt yani inek sutune alerjisi var sanırım. Benim gibi böyle bişey yaşayan varmi napmaliyim
Merhaba Kızlar bebegim sadece anne sütü alio ve alto aylık oldu yavaş yavaş saatte havuç falan denedim.bisey olmadı bugunde akşam sekizde Ilk kez yoğurt verdim bir çay kaşığı kadar bile sayılmaz. Onbucukta çok aşırı kustu sarı sarı kustu içi bitti tükendi. Acile gittik ama sadece kusmasi için fitil verdi. Suan uyuyo bişey olurmu ilerleyen saatlerde çok korkuyorum en son gece oniki de kustu.
Yoğurt yani inek sutune alerjisi var sanırım. Benim gibi böyle bişey yaşayan varmi napmaliyim
canım bebeklere bir yaşına kadar kesinlikle inek sütü yasak...
inek sütünden yapılmış yoğurt da tabi..
henüz bağırsakları inek sütünü sindirebilecek kadar gelişmemiş.
canım bebeklere bir yaşına kadar kesinlikle inek sütü yasak...
inek sütünden yapılmış yoğurt da tabi..
henüz bağırsakları inek sütünü sindirebilecek kadar gelişmemiş.
Anlamıyorum doktor.onerdi arkadaşlarım hep veriyor . Bir yaşına kadar vermem.onemli değilde ek gida olarak ne vericem simdi yoğurt olmayınca .Bide sebzeler falan dokunur mu acaba.cok.kotu kustu gözüm korktu Kakada mukuslu aşırı
Anlamıyorum doktor.onerdi arkadaşlarım hep veriyor . Bir yaşına kadar vermem.onemli değilde ek gida olarak ne vericem simdi yoğurt olmayınca .Bide sebzeler falan dokunur mu acaba.cok.kotu kustu gözüm korktu Kakada mukuslu aşırı
kendi sütün fazlaysa eğer ondan mayalayabilirsin. ya da markette satılan pastörize günlük sütlerden mayalayabilirsin.
gece yazmışsın mesajı şimdi nasıl oldu bebeğin? kusması iyi bişey aslında demekki midesi kabul etmiyor ve çıkarıp rahatlıyor. ateş de yaparsa bi daha acile götür bakalım.
ek gıda olarak da sebzeleri haşlayıp ezip verebilirsin.
patates kabak havuç gibi. ama 3 gün kuralı var ek gıdaya geçişte.
mesela bugün havuç verdin ya 3 gün bakıyosun aleri yapmış mı yapmamış mı diye ona göre devam ediyosun..
benim oğlum henüz 5 aylık ek gıdaya geçirmedi doktor bizi sadece anne sütü 6 ay dedi ama ben yavaş yavaş veriyorum çünkü sütüm yetmiyo artık.
birer çay kaşığı pirinç unu ve nişasta karıştırıp suyla muhallebi yapıp akşamları veriyorum.
gündüz annem bakıyo bebeğime, süt sağıp bırakıyorum ben, onun haricinde bi kere elma sıkıp suyunu veriyo mesela
böyle yavaş yavaş alıştıra alıştıra gidebilirsin.
kendi sütün fazlaysa eğer ondan mayalayabilirsin. ya da markette satılan pastörize günlük sütlerden mayalayabilirsin.
gece yazmışsın mesajı şimdi nasıl oldu bebeğin? kusması iyi bişey aslında demekki midesi kabul etmiyor ve çıkarıp rahatlıyor. ateş de yaparsa bi daha acile götür bakalım.
ek gıda olarak da sebzeleri haşlayıp ezip verebilirsin.
patates kabak havuç gibi. ama 3 gün kuralı var ek gıdaya geçişte.
mesela bugün havuç verdin ya 3 gün bakıyosun aleri yapmış mı yapmamış mı diye ona göre devam ediyosun..
benim oğlum henüz 5 aylık ek gıdaya geçirmedi doktor bizi sadece anne sütü 6 ay dedi ama ben yavaş yavaş veriyorum çünkü sütüm yetmiyo artık.
birer çay kaşığı pirinç unu ve nişasta karıştırıp suyla muhallebi yapıp akşamları veriyorum.
gündüz annem bakıyo bebeğime, süt sağıp bırakıyorum ben, onun haricinde bi kere elma sıkıp suyunu veriyo mesela
böyle yavaş yavaş alıştıra alıştıra gidebilirsin.
Bende patates denedim üç gün bi çay kaşığı bişey olmadı havuç biraz popo da Pisik yapti elma bütün vücudu kizartti hemen kestim şimdide yoğurt denemistim
Bende patates denedim üç gün bi çay kaşığı bişey olmadı havuç biraz popo da Pisik yapti elma bütün vücudu kizartti hemen kestim şimdide yoğurt denemistim
anladım canım, internette BLW anneleri diye yazıp araştırabilirsin. ya da ek gıdaya geçiş önerileri yazıp araştırabilirsin mesela
instagram kullanıyosan eğer; " gebbepinar " var doğum koçu ve ebe, aynı zamanda 8 aylık bebeği var ona yedirdiği şeyleri nasıl yaptığını falan anlatıyo detaylı. takib edebilirsin mesela..
anladım canım, internette BLW anneleri diye yazıp araştırabilirsin. ya da ek gıdaya geçiş önerileri yazıp araştırabilirsin mesela
instagram kullanıyosan eğer; " gebbepinar " var doğum koçu ve ebe, aynı zamanda 8 aylık bebeği var ona yedirdiği şeyleri nasıl yaptığını falan anlatıyo detaylı. takib edebilirsin mesela..
Ilk üç gün patates denedim bişey olmadı sonra elma denedim göğsü karni kıpkırmızı oldu bıraktım hemen sonra havuç verdim oda bişey yapmadı so ra yoğurt a geçeyim dedim ama olmadı iste
brokkoli veya balkabagini haslayip pure yapabilirsiniz. Ben yogurt degilde kizima yogurt corbasi veriyordum pirincli tabi tuzsuz belki oyle birsey olmaz. Benim kizim suan 2 yasinda ve yogurda karsi asiri bir duyarliligi var yemiyor. allahtan sut falan guzel iciyor ama yogurdu tek corba halinde yedirebiliyorum.
Merhaba Can'ım Nasıl oldu bebeğin? Benim kızım da alerjik, biz 2 aylık farkettik ben uzun zamandır ineksütü vs tüketmiyorum. Sana alerji ya da Gastroenteroloji doktoruna gitmeni öneririm sana geçiş döneminde faydası olacaktır. Ayrıca alerji testi de yaptırıp ona göre hareket et çünkü elma da alerji yaptı diyorsun kırmızı meyvelere de duyarlı olabilir. Mesela pirinç unu bebeğe ilk verilen şeydir ama gastro doktoru bana pirinç yeme dedi.
Geçmiş olsun umarım ikimizin bebeği de kolayca atlatır..