Bebek Beslenmesi Bebegim yogurt yemiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esra_beren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
70
2
36
İstanbul
:uhm:5,5 aylık kızım var.4 ay anne sütü aldı sonra kendisi bıraktı,emmedi.ek gıdalara basladık.ama yogurdu bir turlü yemiyor.kendim mayaladım pek iyi olmadı aslında ama yinede 3 kere yaptım denedim yemiyor.içine pekmez kattım,bebe bisküvisi katıp verdim,en son muz ezip verdim ama hiç birindede yemedi...ba....x yogurdunu denedim onunda sadesini yemedi,ama bay...x in elmalısını yedi.acaba versemmi...birde meyveli büy....x denedim onu hiç reddetmeden yedi hatta versem 2. yi bile yicekti korktum bişi olur die vermedim...sizce ne yapmalıyım ba...x elmalı versem,aradada bü..x versem nasıl olur....

yogurdun ıcıne meyve eklemeyı dusundun mu?
mesela muz,kayısı yada elma püresi gibi
yada pekmez de koyabilirsin
tatlanınca yiyecektir.

ewet muz ezdim,pekmezlede denedim.ama yemedi...hazır yogurdunda sadesini yemiyor.ben meyve katınca yemiyor ama nedense hazır meyveliyi hapur hupur yiyor...bende anlamadım..

şimdi yine yogurt mayaladım bakalım bu sefer olucakmı?yarın reçelle vermeyi denicem..aklıma o geldi bakalım yiyecekmi?

sabah baktım yogurdum çok kötü olmuş.aslında hiç yogurt bile olmamıs midem bulandı.ben bu işi beceremicem galiba.acaba yogurt makinesimi alsam yada hazıra devam

ben devam mamasıyla yapıyorum ondanmı olmuyo acaba...

canım devam maması ile tutmuyor cıvık bşi oluyor. birde sütle dene. benim oğlumda yoğurt verdiğimde suratını ekşitiyordu 1 cici bebe koydum 3 cm muz ezdim koydum gecende elma rendeledim ezdim koydum yedi hemde afiyetle dene bence hazıra alıştırma bi sürü katkı maddesi var içinde . yinede tutmazsa yoğurt mak al derim ben kullanıyorum tavsiye ederim...

pastölize sütlemi mayalıyorsunuz hangisiyle iyi olur.evde mayalamak daha iyi tabide 1 yasına kadar inek sütü zararlı diye devam mamasıyla deniyordum tabi basarılı olamadım....pastölize sütle mi deniyim

canım benimki de ne mayaladığım yoğurdu ne de marketten aldığım sade yoğurdu yiyo aynı seninki gibi meyveliyi yiyo çok güzel..bende çareyi kendi mayaladığım yoğurtla meyveli yoğurdu karıştırıp veriyorum öyle yiyo çok şükür..yani yarı yarıya yapıyorum sadesinde öğürüyo benim kerata ben buyumix de katıyorum bazen..dr a sordum başka türlü yemiyosa verebilirsin demişti..

benim kızım 4,5 aylık ek besinler için erkenmi acaba

yavaş yavaş tattırmaya başlayabilirsin ben öyle yapıyorum. doyumluk değil de sadece birkaç bebek kaşığı. bi de bir seferde bir çeşit. çok karıştırmamak lazım, sadece yeni tatlara alışsın ve seçmesin diye.

yogurdu balla tatlandirmayi deneyin, bitince kesin tekrar isteyecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…