Canım bideNeavita Geniş Ağız Kulpsuz PP Biberon 240 ml. (0 + Ay) e bu biberonu dene bizdede aynı olmuştu bununla önledik
Arkadaşlar bebeğim 3aylık doğduğu güden beri biberon alıyor süt yetmediği icin önce beni emiyor ardından mama veriyorum fakat beni emerken sorun Yokda biberon da içerken dudaklarının kenarlarından cok akitiyor bazen fışkırtiyor gözüne kadar mama oluyor hem önlük takıyorum hemde küçük havlu koyuyorum o havlu cok ıslanıyor.avent yenı doğan başlıklı biberon kullanıyorum başka 0 numaralı biberon da demedim onlar da aynı şeyi yaptı ne kadar yiyor bilemiyorum böyle sorun yaşayan varmı aranizda
teşekkür ederim Canim 4aylık oldu hala mananın yarısı akıyor dudaklarından simdi gene yedi havlu koyuyorum siliyorum akanları havlu sırılsıklam oluyo üzülüyorum cok bir kaç tane biberon denedik ama aynı hüsranCanım bide Neavita Geniş Ağız Kulpsuz PP Biberon 240 ml. (0 + Ay) e bu biberonu dene bizdede aynı olmuştu bununla önledik
CAnim senin bebiş demi akıtıyorBen de bir tane alıyorum.İnşallah faydası olur.Teşekkürler canım.
Canım bideNeavita Geniş Ağız Kulpsuz PP Biberon 240 ml. (0 + Ay) e bu biberonu dene bizdede aynı olmuştu bununla önledik
Avent natural meme ucu gibi olanlardan denedik ama onda da akıttı CanimCanım anne göğsü gibi olan biberon uçları var onları dene bide
canım netten 0 damla diye bulamadım ama ismi farklı olabilir mi acabaChico 0 damla biberon kullandim, cok memunum bizdede ayniydi.
Bazende bogulacak gibi tikaniyordu.
Canım bide Neavita Geniş Ağız Kulpsuz PP Biberon 240 ml. (0 + Ay) e bu biberonu dene bizdede aynı olmuştu bununla önledik
canım yarın eşime aldırayım eczanelerde vardır sanırım inşalah sorun çözülüremzik kısmını nasıl aldırayım nasıl gidiyor ayları bilgin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?