bebeğim yutmayı mı bilmiyor:(

Karbeyza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
172
0
96
Bursa
Arkadaşlar bebeğim 3aylık doğduğu güden beri biberon alıyor süt yetmediği icin önce beni emiyor ardından mama veriyorum fakat beni emerken sorun Yokda biberon da içerken dudaklarının kenarlarından cok akitiyor bazen fışkırtiyor gözüne kadar mama oluyor hem önlük takıyorum hemde küçük havlu koyuyorum o havlu cok ıslanıyor.avent yenı doğan başlıklı biberon kullanıyorum başka 0 numaralı biberon da demedim onlar da aynı şeyi yaptı ne kadar yiyor bilemiyorum böyle sorun yaşayan varmı aranizda:(

benim oğlum da çok çok iştahsızdı.ve yutmuyordu.ben de onu gastroloji profesörlerine filan götürmüştüm.çiğnemiyor ve yutmuyordu..iştahsız çocuk çok zor oluyor ama tabi bi şekilde de büyüyorlar

Maşallah benimkinin iştahı cok biberona birden saldırıyor diyorum o yüzden mi akıtıyor cok hırs yapıyor ve cok hızlı icmeye çalışıyo

Yutmasa sizi emdiğindede yutmaz diye düşünüyorum awent in natural olanını kullanın memesi anne göğsü gibi. Bende aynı problemi yasadım ama şimdi cup cup içiyor ;)

Biberon değiştirdgim zaman beni emmeyi bıraktı avent anne memesi şeklinde olanını aldım bir kaç tane daha denedim ama hep beni bıraktı sizinki ne zaman başladı akıtmadan icmeye

Hemen hemen 15 gündür... Ama hala bazen sızıyor kenardan .... Telaş yapmayın bence düzelir ;)

Canım bideNeavita Geniş Ağız Kulpsuz PP Biberon 240 ml. (0 + Ay) e bu biberonu dene bizdede aynı olmuştu bununla önledik

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım bideNeavita Geniş Ağız Kulpsuz PP Biberon 240 ml. (0 + Ay) e bu biberonu dene bizdede aynı olmuştu bununla önledik

Ben de bir tane alıyorum.İnşallah faydası olur.Teşekkürler canım.

Arkadaşlar bebeğim 3aylık doğduğu güden beri biberon alıyor süt yetmediği icin önce beni emiyor ardından mama veriyorum fakat beni emerken sorun Yokda biberon da içerken dudaklarının kenarlarından cok akitiyor bazen fışkırtiyor gözüne kadar mama oluyor hem önlük takıyorum hemde küçük havlu koyuyorum o havlu cok ıslanıyor.avent yenı doğan başlıklı biberon kullanıyorum başka 0 numaralı biberon da demedim onlar da aynı şeyi yaptı ne kadar yiyor bilemiyorum böyle sorun yaşayan varmı aranizda:(

Chico 0 damla biberon kullandim, cok memunum bizdede ayniydi.
Bazende bogulacak gibi tikaniyordu.

Canım bide Neavita Geniş Ağız Kulpsuz PP Biberon 240 ml. (0 + Ay) e bu biberonu dene bizdede aynı olmuştu bununla önledik
teşekkür ederim Canim 4aylık oldu hala mananın yarısı akıyor dudaklarından simdi gene yedi havlu koyuyorum siliyorum akanları havlu sırılsıklam oluyo üzülüyorum cok bir kaç tane biberon denedik ama aynı hüsran :( birde bunu deniyelim bakalım

Ben de bir tane alıyorum.İnşallah faydası olur.Teşekkürler canım.
CAnim senin bebiş demi akıtıyor
yerken

Canım bide Neavita Geniş Ağız Kulpsuz PP Biberon 240 ml. (0 + Ay) e bu biberonu dene bizdede aynı olmuştu bununla önledik

canım yarın eşime aldırayım eczanelerde vardır sanırım inşalah sorun çözülür :KK43: emzik kısmını nasıl aldırayım nasıl gidiyor ayları bilgin varmı

canım yarın eşime aldırayım eczanelerde vardır sanırım inşalah sorun çözülür :( emzik kısmını nasıl aldırayım nasıl gidiyor ayları bilgin varmı

Canım bende aldım bu biberondan yanında temizleme setide almıştım ona göre ayarlıyorum em zik kısmıda 3+ 6+ şeklinde devam ediyor

Back
X